Emaleth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 şuradan aldığım cevaplar merakımı körelteceğine azdırdı, daha fanfiri anket hazırladım, bu sefer iyice öğrenicem konuyu. naha burada süper kısa 2 dakikalık muhteşor anket var. cevaplayınız, cevaplatınız (sağa sola gönderebilirsiniz de), sizin de pazarlama dünyasına iyiliğiniz dokAnsın. lordum 2dk pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 done! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 organik içecekler dünyasına yeni bir marka mı geliyor? önceden bilelim de sağda solda hava atarız "olm ben biliyodum bu markayı zaten pühehe" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kaçmaz=) sütaş güzel de, ayran (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ayran kola da çok komik oldu hangisi sağlıklı ayran hangisi doğal ayran hangisini içersin kola ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 pazarlamaya katkıda mı bulundum şimcik ne kola ne ayran forza demli çay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ilk soruda "diger" diye bir durum olsa hos olurdu. Bir de yine ilk soruda birden fazla zamani secsek hos olurdu. Yani kahveyi canim isteyince, calisirken, bilgisayar basindayken, film izlerken gibi bilimum secenekler icin isaretlemek isterdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 off çok fena ayran çekti cidden canım. neyse ankete devam ediym unuturum belki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bLackcha0s said: ayran kola da çok komik oldu hangisi sağlıklı ayran hangisi doğal ayran hangisini içersin kola ahaha ahah aynen. hadi focus group derdinden de kurtaralım Ema ablamızı. "Evet ayran daha sağlıklı olabilir ama ben kolayı tercih ederim. Çünkü ayranı annem babam da içiyor. Ben farklı olmak istiyorum, onların içmediği bir içecek içiyorum: Kola. Social recognition benim için önemli, ayran bunu sağlamıyor. Ama kola global bir içecek, herkesle aynı dili konuşmak gibi bir şey. Ah tanrım, self-expression benim için ne kadar da motive edici bir güç, farklılığımı kola ile ifade edebilirim. Dedelerin içtiği demode ayranla değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 abi aslıdna farklı olmak için ayran içmekl azım bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Onu insanlara öğretip algıları değiştirmek de Emaleth'e kalıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 nası canınız ayran çekiyor ya kola varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ayran istedi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Eridik susuzluktan, ayran gelsin buzluktan (8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 cinalicim zahmet etmişsin de, o fokus gruplar 49568506 kere yapıldı zaten. hatta ayran kampanyasıyla etkinlik ödülü bile alındı :P siz bu ankete dosdoğru cevaplarınızı verdikçe benim derdim çözülecek zaten. bir şey öğrenme değil, doğru bildiğimi ıspatlama peşindeyim yani aslen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 enee boşa gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 meyveli ayran mi cikicak? sodali ayran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 utku üstü kapalı iş istemiş. ema da üstü kapalı, saol canım demiş. sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 neden birden fazla seçemiyoruz. son 3 günde birden fazla yerde içecek almış olamazmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yaptım bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 zamansal boyutlu seçeneklerde akşamdan kalmalık esnasındaki tüketim niye umrunuzda değil? fazla mı istisnai? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 fede said: neden birden fazla seçemiyoruz. son 3 günde birden fazla yerde içecek almış olamazmıyız en sonuncuyu söyleyeceksin o zaman. en son naaparken içtiğini yani.. @kendercik: evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 öyle işaretledim. bi de 21 - 25 i işaretleyince bi acayip oldum ya. zaman ne çabuk geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aynı şeyi hissettim he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar