Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Nolurdu lan olmasaydı bugün uff ya da şöyle sınıfta 1 tane güzel kız olsaydı gitmek için sabırsızlansaydım nolurdu lan :( Şimdi yatağımda mışıl mışıl uyumak varken bu posttan sonra 9da başlayan dersanem için evden çıkıcam.5dk daa uyusaydım nolurdu ya? Neyse çoraplarımı giyeyim ben bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 9'da başlayan ders için 8:50'de evden çıkmak. hmm seni duvardan duvara halı yaparız yalnız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Daha çıkmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 :D http://img23.echo.cx/img23/8330/bl5ck000clinteastwood3dk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 dershanede etüt falan yalan gitmeyin. ya da gidin. ama ben gitmedim. siz gidebilirsiniz. ama zaten arkadaş etüt dememiş. olsun dershane de kötü. üni'ye gelince başın göğe de ermiyor. hadi kaçtım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 lan bende 2004te femdeydim, benimde hiç gidesim olmuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hatta 2. dönem hiç gitmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 o deilde benim üniyle ev arası 5 dk. trafik olursa 2dk :D. arkadaş tee çapadan gelio :D ben derse yarım saat kala uyanıom. tavsiye ederim, yakın yerden tutun evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 her cuımartesi arkadaşta kalırdım.. pazar sabahı kalkardık.. inerdik bostancıda kahvaltı ederdik.. tabi bu arada ilk iki ders kaçardı sonraki i dersde ayılmaya çalışırdık sonraki iki dersde de uyurduk işte benim dershane deneyimim böyle oldu.. ama köpek gibi hafta arası ders anlatırdım anlamayanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 şair zehir gibi zeki idim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ben de UO oynayıp patide post kasardım etüdlere gitmeyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Daha ikinci madalyayı alamamışsın ama 8-) asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Geldm ya..Sıkıcıydı pff.1 tane güzel kız var zaten sınıfta o da eh fena değil ben niye gitmek isteyim ki dersaneE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ya şaka bi yana sözel derslerden baydım ya ahmet mithat efendi falan filan tanzimat edebiyatını falan işledik bugün ölüyodum sıkıntıdan sonra bi baktım gazete açtım içini iddaa ve yüzümde gülücükler açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 tanzimat edebiyatı kötüdür zaten. ilk dönem cumhuriyet edebiyatı yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Savaş ve Barışı sorarlar bak Öss'de, kalkıp Balzac demeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 3 kere össye girdim lan. kim çekti benim kadar. bitti lan o iğrenç günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bu 3. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 abi ben pendik/yenişehirde(sabiha gökçenin götü olur buralar) oturup, kadıköydeki dershaneme(dilko olur oralar) gidiyorum her hafta sonu. haftaiçleri de etüt var ama yemiyo gitmek. 8.30da başlayan derse gitmek için 7de evden çıkıyorum sabahın köründe. 7de evden çıkabilmek için 6da uyanıyorum, 6da uyanabilmek için 11-12 arası uyuyorum. LAN:( her sabah 6.30da uyanıp okula gitmek de koyuyo gerçi.lisedeki 5. yılım ayrıca, selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben de her sabah tuzladan göztepedeki güzide okuluma gidiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ben 21 yaşındayım işim de yok okulumda, çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 FromTheHell said: abi ben pendik/yenişehirde(sabiha gökçenin götü olur buralar) oturup, kadıköydeki dershaneme(dilko olur oralar) gidiyorum her hafta sonu. haftaiçleri de etüt var ama yemiyo gitmek. 8.30da başlayan derse gitmek için 7de evden çıkıyorum sabahın köründe. 7de evden çıkabilmek için 6da uyanıyorum, 6da uyanabilmek için 11-12 arası uyuyorum. LAN:( her sabah 6.30da uyanıp okula gitmek de koyuyo gerçi.lisedeki 5. yılım ayrıca, selam olsun. ben kartaldan hatta yakaciktan avcilardaki okula gidiyorum haftada 2 gun 2 deki derse metrobusle 12 de cikiyorum 13 50de okulda oluyorum yol yaklasik 80 km felan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar