Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Listeye biraz göz gezdirdim neredeyse tamamına yakınının lolicon olması ve sadece 1 (BİR!) mecha olması dikkatimi çekti. yorum yok. Zaten beklediğim Cobra ve Detective Conan'ın yeni OVA'ları ile Senjou no Valkyrie, Sengoku Basara, bir de FMA 2'yı saymazsam bu bahar da tümden ölü sezon gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 senjou no valkyria ilgimi çekmişti anidb takvimini karıştırırken, o ve fma2 dışındakiler için yorum bekleyeceğim ama sengoku basara olabilir belki bir de. 2008 nisan'ında 4 tane bayıldığım serinin aynı anda çıkmasıyla kıyaslayınca evet hayli sönük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Benim de epey ilgimi çekti bu sezon, beklediğim bir sürü şey var, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 FMA, K-ON, Basquash, Phantom, Hayate, Valkyria Chronicles, KissXsis, higurashi, denpa teki no kanojo, spice and wolf, yeni mazinger, dogs, higurashi, ichigo marshmellow falan süper sezon olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Fma oey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Şu anki sezondan daha iyi olduğu kesin.Özellikle FMAAAAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 FMA 2 tek başına yeter bana, diğerleri olmasa da olur. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben nedense fma yi fazla beyenmedim, 3-4 bolum seyrettim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Daha önce de bunu diyenleri çok duydum, devamını izledikten sonra fikirleri değişti, devam et derim izlemeye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 FMA sonundaaaaaaaaaaa>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 40 civarında kalmıştım artık bitirmeni vakti geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Off FMA FMA FMA South Park'la birlikte beni en çok sevindiren olay oldu şuan da bu haber :) Bekliyorum hayvanlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ed ile al haric tum kadro degistigi ve mustang amcama en yakisan adam karizma sesli adam yerine playboy sesi ile unlu bir adamin getirilmesi filan FMA yi bitirdi gozumde ayni seiyuu kadrosu ile calissaniz olurmuydunuz :( lolicon stratos dan sonra ciddiyetle ben nasil roy performansi bekliycem o adamdan hayret bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yoksa benim için fma bitmiştir, bir daha da seyretmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Oo sengouku basara fena deil mangasına bakınıodum güzeel Guin sagayada bakmak şart Soten koro bariz heycanladım! three kingdoms + madhouse dadından yinmez fma yı saymıorum bile onun dışında kaede'lik sezon gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 FMA 2 crits. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bu juuden-chan ın resminde tentacle rape mi var, ben mi yanlış görüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 FMA 2 mi ki bu? Altında remake yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 aahaha harbi tentacle rape var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 FMA 2 filan değil. yazıyo altında "mangaya daha uygun olacak remake" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Benim beklenenler listem: 1 April Sengoku Basara 5 April : FMA Shangri-La Natsu no Arashi! Guin Saga Saki 8 April : Ristorante Paradiso Souten Kouro 10 April Higashi no Eden 12 April : Hatsukoi Limited July : Bakemonogatari Aoi Hana (Mangasına bakın bunun, epey hoş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Natsu no Arashi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 onda da ana karakter salak bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Şimdiye kadar çıkanlardan en sevdiğim K-ON! oldu. Natsu no Arashi de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 K-ON kapanışın çizimler çok başarılı yalnız. Çevirip çevirip izliyorum. Bide FMA açılışa bittim onunda full mp3 mp3playerda çevirip çevirip dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar