Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feldkamp & Bülent Korkmaz vs Cassio Lincoln

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

Kalli çok iyi adam, tam Alman.. Bi bıraksalardı hepsi Alman disiplinini tadacaktı ama :/.. Özellikle Lincoln'ü tekme tokat dövmek lazım, mahallede top oynayan bebeler bile o kadar şımarıklık yapmıyor..

Kalli takımın başında kalsa ve yönetim tarafından desteklense GS çok daha başarılı olurdu bence, ama neyse iyi oldu bizim için :)
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:
fede, sana bülentin takımın başında çıktığı maçlardaki istatistikleri incelemeni tavsiye ederim. Topla oynama, korner, şut, hangi yarı sahada oynanmış, pozisyon , vs...

eminim onlar sana ne demek istediğimi anlatacak.

sen daha 4 maçta adamı öldürmüşün bide gelip bunu burda savunuyosun hıncal uluçun yazısını kesip düzeltip buraya yazmışsın. mücadele diyorsun kanıtını istatistiklerde arıyorsun itatistik hangi mücadelenin kanıtı olabilir ki? çok mantıksız ve boş bi tartışmaya doğru gider bu topic. savunucak hiç bişeyin yok işin aslı elinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu maçları izledin mi izlemedin mi söyler misin? Bordeux maçı biz oynadık, Bursa maçı doğru geriye yaslandık, Hamburg maçı kırmızıya kadar biz oynadık, Trabzon maçında kırmızıya kadar ortadaydı maç.

Oyuncuların ezildikleri için yorulduklarını ilk defa duyuyorum. Volkan kötü olduğu için Hakan sol tarafı da toparlamak zorunda kalıyor, Arda ise solda yalnız. Ortada Mehmet Güven zayıf olduğu için bütün yük Ayhan'a ve Barış'a biniyor, Barış sözde sağ kanatta oynadığı için sağ kanat Sabri'ye emanet. Bu yüzden yoruluyo olmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Başta uzun gelmişti okuyamamıştım da;

harrykewell said:
Bağlayalım ; Lincoln hocasına " fuck off " demiş. Ben o anda ekran başında 32 senede öğrendiğim bütün küfürleri saydırmıştım oysaki. Az bile söylemiş. Bu kadar oyunu okuyamayan, dar görüşlü, köşe yazarlarını okuyarak takım idare etmeye çalışan bir adam için ettiği küfür az bile kalmış.

Bu tip argümanlarla gelip bu kadar cevap alabildiğine şükret bence, dayanağa bak eheh.

Hoca takımın patronudur, o an ne karar verirse o olur. Arada kızanlar, soyunma odasına gidenler, forma atanlar vs. olur, ona da yönetim ya ceza verir ya da genelde yaptıkları gibi uyarıp "hırslı çocuk napalım, özür diledi" derler geçer gider. Hocasına küfredip bir de hocanın suçlu bulunduğu bir durum ilk defa sende görüyorum, "ben olsam daha pis söverdim sdf" gibi bir kahve argümanıyla üstelik.

Lincoln şımarık bir adam, bu kadar basit. Adam gibi oynaması, kapasitesini kullanması için şımartman gereken oyuncuyu savunacağına "büyük kaptan"ınızın arkasında dur madem öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe, Bordo maçını izlemedim. Fakat sırasıyla Konya-Bursa maçlarından takımın hali içler acısıydı. Hamburg maçının ilk yarısı ortadaydı, en azından top yapabiliyorduk biraz, ama bunun bülent ile bir alakası yoktu, tamamen maçın kendi havasıydı. Fakat emre aşık atılıp lincoln oyundan çıkınca zaten maç o dakikada bitti. Ayağında top tutup oyunu rahatlatabilecek, rakibi korkutabilecek, takım arkadaşlarına umut vadeden yegane adamlardan biriydi çünkü. O anda Nonda sahada boş boş gezinir iken Lincolnün çıkmasını hiçbir mantık ve futbol zekası bana izah edemez.

Baggio, küfür hiçbir zaman tasvip edilen birşey olmadığı gibi hayatın gerçeklerinden biridir. İnsanlar refleks icabı o anda ağzına geleni söylerler. Doğru bir davranış mı, HAYIR ! Ama şunu da unutma, asla sebepsiz değildir !

Peki madem bu Lincoln bu kadar vurdumduymaz ve takımı umursamaz tavırlarda bir adam ise neden oyundan çıkarılmasına bu kadar üzülsün ? içerlersin ? tepki versin ? az oynayınca parası mı kesilecek ? adına leke mi sürülecek ?
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Peki madem bu Lincoln bu kadar vurdumduymaz ve takımı umursamaz tavırlarda bir adam ise neden oyundan çıkarılmasına bu kadar üzülsün ? içerlersin ? tepki versin ? az oynayınca parası mı kesilecek ? adına leke mi sürülecek ?

Vurdumduymaz demedim, şımarık dedim. Dolayısıyla evet adına leke sürülecek, bir diğer deyişle "karizması çizilecek".
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:
Khelben said:
mücadele diyorsun kanıtını istatistiklerde arıyorsun itatistik hangi mücadelenin kanıtı olabilir ki?

Gözümle gördüm seyrettim mücadele yok diyorum inanmıyorsun, rakamlara bak diyorum onlar kanıt olmaz diyorsun, ne yapalım, ulemaya mı soralım?

bende izledim, mücadele var diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adam ikinci devrenin ortasinda takim devralmis, takimin yarisi sakat, sakat olmayanlar salak salak cezali duruma dusuyo. uefa kupasinda tur atlamis, ust turda deplasmanda 1-1 berabere kalmis, 4 mac olmus daha ama yenilmemis, hala gelmis lincoln uzerinden bulente saydiriyosun, ayiptir yahu. lincoln adam olsa ardanin oynadiginin yarisini oynasin yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:
Baggio, şımarıklığı konusunda yukarılarda fikrimi belirttim.

Yanlız olayın karizma ile ne alakası var onu çözemedim. Yani bir adam saha kenarına alınınca karizması mı çiziliyor ? Üstelik bu adam senede milyonlarca euro kazanıyor. Enteresan.

Adamın karizması şöyle çizilir yıllardır Almanyada oynayan adam bi alman takımının maçında oyun gitmesin diye oyundan alınıyor....
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
harrykewell said:

Vurdumduymaz demedim, şımarık dedim. Dolayısıyla evet adına leke sürülecek, bir diğer deyişle "karizması çizilecek".

avrupa maçı sonuçta adam kendini izletmek istiyor piyasa yapma peşinde elinden gelen mücadeleyi zaten o yüzden veriyor ve çıkarılınca trip yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...