Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Eaglewingg said: buradaki bi kac tane akıl yoksununun zaten maksatı ADD ile dalga gecmek değil Atatürk'e laf sokmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 geçen günde bize başı kapalı bi hanım kızımız geldi, lösemi hastaları içinmi kanserliler içinmi unuttum bişey için yardım topluyormuş, diyor kalem veriyoruz tanesi 5 lira. şimdi ben sana nası inanayım elinde ne bi belge var ne yaptığın şeye dair bi broşür var kafanı kapatıp karşıma geçmişsin benden 5 liraya kalem almamı bekliyosun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Jadelith said: yahu neyine gaza geldiniz anlamadım ki. atatürkçü düşünce derneği, atatürkçü düşünce ile alakası olmayan bir dernek. eminim ki atatürk, kendi düşüncesinin üzerinden para kazanılmasına, hatta o dergiyi almayanlara küfür edilmesine karşı çıkardı : ) atatürke laf eden yok, ADD'ye laf ediliyor. ki ADD yi savunanın vay haline diyeyim sadece. Neyle alakası var ADD'nin, üstün bilgilerinden faydalanmamıza izin verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Eheh bunların bir de diğer versiyonları var tabi. İçinde "Atatürk" ya da diğer yönden "İslam, Müslümanlık" geçen herşeye zıplayan insanlar oldukça daha çok yollarını bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 adnan hocacilara kahve ikram edecek potansiyele sahip insanlar varmis forumda sirf ataturke kil olduklarindan sdfasdfasdf bide dusunce ozgurlugu diye cigiranlarin hoslarina gitmeyen dusunce ile dalga gecmesi de cok paha bicilemez bir davranis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 atatürkçü düşünce derneğini düşünmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 valla gelenlerde hiç bi zorlama etme bişey yoktu gelip adam gibi açıkladılar ben ayak üstü bişey demedim takvim aldım sadece.iyi işler için kullanıyosa helal, cebine atıyosa haram olsun ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Viktor said: bide dusunce ozgurlugu diye cigiranlarin hoslarina gitmeyen dusunce ile dalga gecmesi de cok paha bicilemez bir davranis "düşünce özgürlüğü olması düşüncelerle dalga geçilmesine manidir" diyorsan seni uçan spagetti canavarı'na havale ediyorum. ha kaldı ki bu 'düşünce', düşünce özgürlüğünün sınırlanmasından yanaysa, (fiber emperyalizm lulz) tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan? biraz daha kassan üç boyutlu bir fail olacakmış sevgili viktor'cum. (:P) yapmacık, çifte standartlı bir düşünce özgürlüğü, demokrasi arayışı cidden çok ironik. sadece belli partiler kazanırsa demokrasi var, sadece belli düşünceler ifade edilirse fikir özgürlüğü var bazısına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bu tür şeylerin Ticaret aleti olmasına karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bu tip insanlara deli karşıyım zaten kapıyı açınca surat ifademden bir tırsıyorlar. nasıl akp nin onun bunun islamı kullanarak gelir elde etmesine karşıysam bu tiplerinde atatürk vs üzerinden para kazanmasına karşıyım son gelenler merdivenlerden nasıl koştuklarını anlamadılar keşke gene gelselerde pataklasam itleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yaklaşım ilginç.nası duyursunlar seslerini siz bişeyler önerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 paran yoksa ne dernek kuracaksın ne de topluluk!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 güzel bi öneri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 duyurmasınlar, duymak istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 cok fasistsin sam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 susturmuyorum ki, dinlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://img8.imageshack.us/img8/5863/lombakadd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Haha karikatür çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bu arada Turk Solu da Ileri de gayet guzel dergiler, ileri dergi gibi degil, boyle altin rehber gibi kalin. Turksolu da yari gazete buyuklugunde, 2 ye acilmi$ fanzin ler gibi. Tavsiye ederim, yalniz demokratik insanlar okuyunca allah ta$ yapabilir, dikkatli okuyun. ADD de bir sivil toplum orgutu, pek tabii siyasetin icinde olacak. Sivil-toplum orgutlerinin asil amaci da katilimci demokrasinin saglanmasi degil midir? Ya da sizin demokrasiden anladiginiz yiginlarin diktasi mi? Evet $u an Turkiye'nin demokratikle$tigini soylemek gerceklikten uzak bir yakla$im.Zira Secimlerin katilimci demokrasilerin en onemli unsuru oldugu varsayildiginda; A$iretlerce oyun satildigi bir ulkede nasil bir demokrasiden soz edebilirsiniz ki?Bu 1950de de boyleydi, 2009da da boyle. Boyle gelmi$ boyle gider mi, o sosyolojinin konusu. Sonucta bu tur kurulu$larla, cikartilan dergilerle ve duzenlenen organizasyonlarla dalga gecmeniz sizleri demokrat yapmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 demokrasiyi savunmam demokrasi çerçevesinde ifade edilen her fikri benimseyeceğim anlamına gelmiyor, siz demokrasi kavramının anlamını bir açın, araştırın önce bir zahmet. herkes benim fikrimi eleştirebildiği gibi ben de herkesin fikrini eleştirebilirim. demokrasi =/= herkesin nasyonel sosyalist fikirlere tapınması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 nasyonel sosyalizimi de bi viki le yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sadece gamalı haç takanlar nasyonel sosyalist olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Her şeyi biliyorsun be Sam. Sanırım 60-70 yaşında varsın, bu zamana kadar ettiğim ağır laflar için özür dilerim. Yaşlılara saygılı biriyim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 herşeyi bilme iddiam yok, olamaz da, ancak bilmediğim konuda atıp tutmaktan imtina ederim. rüzgar yokken yelkenler fora modunda olunca insanlar, böyle oluyor sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bunların dinci versiyonları da var, "tayyibe oy verin cennete gidin" modunda. o demokratik hak oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar