Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürkçü düşünme X'i

Killer

Öne çıkan mesajlar

geçen günde bize başı kapalı bi hanım kızımız geldi, lösemi hastaları içinmi kanserliler içinmi unuttum bişey için yardım topluyormuş, diyor kalem veriyoruz tanesi 5 lira. şimdi ben sana nası inanayım elinde ne bi belge var ne yaptığın şeye dair bi broşür var kafanı kapatıp karşıma geçmişsin benden 5 liraya kalem almamı bekliyosun sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
yahu neyine gaza geldiniz anlamadım ki. atatürkçü düşünce derneği, atatürkçü düşünce ile alakası olmayan bir dernek.

eminim ki atatürk, kendi düşüncesinin üzerinden para kazanılmasına, hatta o dergiyi almayanlara küfür edilmesine karşı çıkardı : )

atatürke laf eden yok, ADD'ye laf ediliyor. ki ADD yi savunanın vay haline diyeyim sadece.

Neyle alakası var ADD'nin, üstün bilgilerinden faydalanmamıza izin verir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
bide dusunce ozgurlugu diye cigiranlarin hoslarina gitmeyen dusunce ile dalga gecmesi de cok paha bicilemez bir davranis

"düşünce özgürlüğü olması düşüncelerle dalga geçilmesine manidir" diyorsan seni uçan spagetti canavarı'na havale ediyorum.

ha kaldı ki bu 'düşünce', düşünce özgürlüğünün sınırlanmasından yanaysa, (fiber emperyalizm lulz) tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan?

biraz daha kassan üç boyutlu bir fail olacakmış sevgili viktor'cum. (:P)

yapmacık, çifte standartlı bir düşünce özgürlüğü, demokrasi arayışı cidden çok ironik. sadece belli partiler kazanırsa demokrasi var, sadece belli düşünceler ifade edilirse fikir özgürlüğü var bazısına göre.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip insanlara deli karşıyım zaten kapıyı açınca surat ifademden bir tırsıyorlar.

nasıl akp nin onun bunun islamı kullanarak gelir elde etmesine karşıysam bu tiplerinde atatürk vs üzerinden para kazanmasına karşıyım

son gelenler merdivenlerden nasıl koştuklarını anlamadılar keşke gene gelselerde pataklasam itleri
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Turk Solu da Ileri de gayet guzel dergiler, ileri dergi gibi degil, boyle altin rehber gibi kalin. Turksolu da yari gazete buyuklugunde, 2 ye acilmi$ fanzin ler gibi. Tavsiye ederim, yalniz demokratik insanlar okuyunca allah ta$ yapabilir, dikkatli okuyun.

ADD de bir sivil toplum orgutu, pek tabii siyasetin icinde olacak. Sivil-toplum orgutlerinin asil amaci da katilimci demokrasinin saglanmasi degil midir? Ya da sizin demokrasiden anladiginiz yiginlarin diktasi mi? Evet $u an Turkiye'nin demokratikle$tigini soylemek gerceklikten uzak bir yakla$im.Zira Secimlerin katilimci demokrasilerin en onemli unsuru oldugu varsayildiginda; A$iretlerce oyun satildigi bir ulkede nasil bir demokrasiden soz edebilirsiniz ki?Bu 1950de de boyleydi, 2009da da boyle. Boyle gelmi$ boyle gider mi, o sosyolojinin konusu.

Sonucta bu tur kurulu$larla, cikartilan dergilerle ve duzenlenen organizasyonlarla dalga gecmeniz sizleri demokrat yapmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

demokrasiyi savunmam demokrasi çerçevesinde ifade edilen her fikri benimseyeceğim anlamına gelmiyor, siz demokrasi kavramının anlamını bir açın, araştırın önce bir zahmet. herkes benim fikrimi eleştirebildiği gibi ben de herkesin fikrini eleştirebilirim.

demokrasi =/= herkesin nasyonel sosyalist fikirlere tapınması
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...