Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 I've been expecting you stranger... Alıntıla
Peanut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sevenlerimi yalniz birakir miyim sandin emre. hm? Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 OHA DİLARA AMAN TANRIM KALBiM HIZLI HIZLI ATIYO ŞU ANDA edit: heyecandan yanlış yazmışım her şeyi Alıntıla
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Peanut said: sevenlerimi yalniz birakir miyim sandin emre. hm? Sana inandık, sana sığındık. Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Kız beni baştan savma Sakın başından kovma Eller zaten vuruyor N’ olur bir de sen dövme Oy Dilara Dilara Beni jetonla ara Gel canım başucuma Haber verme bacıma Kapıyı kapat güzel Kim gelirse acıma Oy Dilara Dilara Beni jetonla ara Alıntıla
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 dilara seni monopoli parasına boğarım. Alıntıla
Peanut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Cons said: dilara seni monopoli parasına boğarım. ben ya iflas ediyorum ya da ruhumu satiyorum anlasma yaparak. paraya ihtiyacim var, gel otel yapalim yeniköy'e. Alıntıla
Peanut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kermit said: OHA DİLARA AMAN TANRIM KALBiM HIZLI HIZLI ATIYO ŞU ANDA edit: heyecandan yanlış yazmışım her şeyi noldu en son küsüp beni terketmistin? Alıntıla
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Peanut said: Cons said: dilara seni monopoli parasına boğarım. ben ya iflas ediyorum ya da ruhumu satiyorum anlasma yaparak. paraya ihtiyacim var, gel otel yapalim yeniköy'e. Bütün topraklarım sana feda olsun. Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Peanut said: kermit said: OHA DİLARA AMAN TANRIM KALBiM HIZLI HIZLI ATIYO ŞU ANDA edit: heyecandan yanlış yazmışım her şeyi noldu en son küsüp beni terketmistin? KADINIMSIN TERKETMEM BEN ! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.