Darksun Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Steam zaten oyunlar? verdiği key ile steam'e ekleyip oradan çekebiliyorsunuz bütün oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Darksun said: Steam zaten oyunlar? verdiği key ile steam'e ekleyip oradan çekebiliyorsunuz bütün oyunu. nasıl yapıyoruz bunu ? edit: activate a product on steam diye bi opsiyon var. ama oyunu seçmiyor sadece cdkeyi giriyorsun. burnout cdkeyi girsem anlar heralde bu meret di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 EA oyunları steam değil sanırım, onun için EA'nın sitesinden EA download manager'ı alıp kodu girip yükleyebiliyoruz. Daha EA oyunu almayı denemedim mirror's edge i almayı düşünüyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 EA'de steam'e geldi birkaç ay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Warhammer Online 60 Days Pre-Paid time Card 20.67 EUR Şakamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Rokstanski said: birde l4d hiçbir zaman o kadar ucuzlamadı. tek indirim fiyatıda 24 dolardı sanırsam. 5-10 dolara diablo 2 gw keyi satan siteler falan var böyle birde. offgamers harici 5-10 dolara gw keyi satan neresi var acaba :D Nightfall 15 eur offgamersda. Daha ucuzunu bulabilsem alacam onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 left 4 dead almayi dusunurken, ustelik 50 dolari da gozden cikarmisken ilac gibi geldi. gayet smooth bi sekilde aldim, tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 tamam hallettim şimdiki sorunum bana adres fln soruyo sallasam bişe olurmu ben sadece maille cd keyin gelmesini istiyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 aldım oyunu yüklüyorum guest pass geldi bi tane o ne işe yarıyo? 3 günlük davetiye fln mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Valla aldığın oyunun key'ini add game to steam diyerekten yazabiliyorsun (en azından steam oyunları için) ben L4d ve orange pack aldım bi sorun çıkmadı, mirrors edge almayı düşüyordum ama patladım ellerinde key kalmadı ben düşürken =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bende okulda derste siteyi geziodum oyunun fiyatı 10 dolar gözüküyodu, eve geldim siteyi açtım 14 dolar olmus,5 dakika bekledim belki tekrar düşer diye :D dayanamadım sonra aldım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Fiyatları çok oynuyor orası doğru,ilk gördüğümde L4d nin fiyatı 12 dolarmı neydi 14 oldu şimdi 20 lere gelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 orange box aldim 13 dolara bakalim ne zaman gelicek key. bir ben scamlenirmisim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 hehehe gelmis keyim bugun yukluyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Bende Red alertin expansion unu aldım =p ucuz olunca arsız oluyor insan ya herşeye atlıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 11 avro orange box ohara 15 avro fifa 2009. alayım bari fifa 2009 süpermiş bu site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ya ülkeyi falan kabul etmiyor çözümü var mı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Şu steam olayı nasıl çalışıyor biri kabaca anlatsa da denesek. digital download'a pek sıcak bakmıyordum ama bir oyun parasına burdan 3-4 oyun alınıyor ehuhue. bir de oyunu aldım, indirdim kurdum diyelim. 2 gün sonra formatlamak zorunda kaldım pc'mi. oyunun yedeğini vs nasıl alıcam? mevcut key'imle indirebiliyor muyum tekrar vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 evet sınırsız download hakkın var. steam güzel bişey. oyunların patchleriyle ugrasmıyorsun. çok rahat online oynuyorsun vs. iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Oyunu alırken Poland'ı turkey olarak değiştirmeyi unutma, poland seçili default olarak. Turkey'i seçmezsen en son ekranda error veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yok turkry seciliyse error verdi bende. poland yapınca düzeldi. o değil de ea ne gerizekalı bi site yapmış. adamlar da add my games diye bişey var login olmuşken şifre istiyor ama kendi şifremi kabul etmiyor. maille şifre istedim. benim yazdıgım şifrenin yarısını yollamışlar. ama onu da kabul etmiyor sistem. password change e giriyorum this email in use diyor sanki yeni üyelik alıyormuşum gibi. of çıldırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Oyunu confirm ederken (parayı ve package fee vs gösterdiği sayfada) turkey'i seçmen lazım , son ekrandada confirm ederken yine turkey'i seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 oha 10 euro ya orange box aldım. iniyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Masquerade said: Şu steam olayı nasıl çalışıyor biri kabaca anlatsa da denesek. digital download'a pek sıcak bakmıyordum ama bir oyun parasına burdan 3-4 oyun alınıyor ehuhue. bir de oyunu aldım, indirdim kurdum diyelim. 2 gün sonra formatlamak zorunda kaldım pc'mi. oyunun yedeğini vs nasıl alıcam? mevcut key'imle indirebiliyor muyum tekrar vs? Aldığın oyunlar steam account'una ekleniyor. O account ile dünyanın herhangi bi yerinden steam'e girersen account'undaki oyunları yükleyebilirsin vs. Bu şekilde sınırsız sayıda bilgisayara yükleyebilirsin, ancak aynı anda bir account sadece bir bilgisayarda aktif olabilir; yani tek bir kişi oynayabiliyor :) Backup da alabiliyorsun bu arada yüklediğin oyunların; sonra steam'i tekrar bilgisayarına yükledikten sonra o backup'dan oyunu daha kısa sürede kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 steam'i d'ye kurmuşum nası c'ye alabilirim :) aa şaka gibi oyun tekrar 10 dolar olmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar