Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G2play adında bir site

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darksun said:
Steam zaten oyunlar? verdiği key ile steam'e ekleyip oradan çekebiliyorsunuz bütün oyunu.

nasıl yapıyoruz bunu ?

edit: activate a product on steam diye bi opsiyon var. ama oyunu seçmiyor sadece cdkeyi giriyorsun. burnout cdkeyi girsem anlar heralde bu meret di mi?
Mesaj tarihi:
EA oyunları steam değil sanırım, onun için EA'nın sitesinden EA download manager'ı alıp kodu girip yükleyebiliyoruz. Daha EA oyunu almayı denemedim mirror's edge i almayı düşünüyorum =p
Mesaj tarihi:
Rokstanski said:
birde l4d hiçbir zaman o kadar ucuzlamadı. tek indirim fiyatıda 24 dolardı sanırsam.

5-10 dolara diablo 2 gw keyi satan siteler falan var böyle birde.

offgamers harici 5-10 dolara gw keyi satan neresi var acaba :D Nightfall 15 eur offgamersda. Daha ucuzunu bulabilsem alacam onuda.
Mesaj tarihi:
Valla aldığın oyunun key'ini add game to steam diyerekten yazabiliyorsun (en azından steam oyunları için) ben L4d ve orange pack aldım bi sorun çıkmadı, mirrors edge almayı düşüyordum ama patladım ellerinde key kalmadı ben düşürken =P
Mesaj tarihi:
bende okulda derste siteyi geziodum oyunun fiyatı 10 dolar gözüküyodu, eve geldim siteyi açtım 14 dolar olmus,5 dakika bekledim belki tekrar düşer diye :D dayanamadım sonra aldım:P
Mesaj tarihi:
Şu steam olayı nasıl çalışıyor biri kabaca anlatsa da denesek. digital download'a pek sıcak bakmıyordum ama bir oyun parasına burdan 3-4 oyun alınıyor ehuhue.

bir de oyunu aldım, indirdim kurdum diyelim. 2 gün sonra formatlamak zorunda kaldım pc'mi. oyunun yedeğini vs nasıl alıcam? mevcut key'imle indirebiliyor muyum tekrar vs?
Mesaj tarihi:
yok turkry seciliyse error verdi bende. poland yapınca düzeldi.

o değil de ea ne gerizekalı bi site yapmış.

adamlar da add my games diye bişey var login olmuşken şifre istiyor ama kendi şifremi kabul etmiyor. maille şifre istedim. benim yazdıgım şifrenin yarısını yollamışlar. ama onu da kabul etmiyor sistem.

password change e giriyorum this email in use diyor sanki yeni üyelik alıyormuşum gibi. of çıldırttı
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Şu steam olayı nasıl çalışıyor biri kabaca anlatsa da denesek. digital download'a pek sıcak bakmıyordum ama bir oyun parasına burdan 3-4 oyun alınıyor ehuhue.

bir de oyunu aldım, indirdim kurdum diyelim. 2 gün sonra formatlamak zorunda kaldım pc'mi. oyunun yedeğini vs nasıl alıcam? mevcut key'imle indirebiliyor muyum tekrar vs?

Aldığın oyunlar steam account'una ekleniyor. O account ile dünyanın herhangi bi yerinden steam'e girersen account'undaki oyunları yükleyebilirsin vs. Bu şekilde sınırsız sayıda bilgisayara yükleyebilirsin, ancak aynı anda bir account sadece bir bilgisayarda aktif olabilir; yani tek bir kişi oynayabiliyor :)

Backup da alabiliyorsun bu arada yüklediğin oyunların; sonra steam'i tekrar bilgisayarına yükledikten sonra o backup'dan oyunu daha kısa sürede kurabilirsin.
  • Yeni Oluştur...