Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

2 sini biz atalım pls. (:P)

Martin Jol basın toplantısında tribünlerden çekindiğini söyledi. Fb'li bir dostuma sordum, Fb-Bjk seyircisi kadar olmasa da Gs seyircisinin iyi bir atmosfer yaratacagını söyledi. Tottenham'ın başındayken Beşiktaş seyircisiyle tanışmıştım, harika bir taraftarı vardı vs dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer Arda oynayamazsa Kewell' ı stoper oynatmak pek iyi olmaz bence. Cidden atak yapamayız o durumda. Gerçi Arda oynasa bile ben olsam Semih' i stoper mevkiinde oynatırdım. Sonuçta adamın asıl görevi o, Kewell gibi çakma iş yapmayacak.

Kewell da stoper oynarsa önceki maçtaki gibi olacağını düşünmüyorum pek. Zaten önceki maçta da 1-2 tane hata yaptı, 90 dakika idare edemez kesinlikle.

Arda da oynayacak bence. Bülent Korkmaz kendine göre şaşırtma taktiği uyguluyor gibi. Zaten karşı takımın teknik direktörü de demiş, Arda' nın oynayacağını düşünüyorum diye.
Sosyal ağlarda paylaş

4-4-2 kadıköy 6 =) tek maçlık performansla bütün bi taktiği silip atmak çok da mantıklı değil.
Elindeki kadro yapısına bakar bazı şeyler. Cafu gibi kanat oyuncusu bulursan taş gibi de oynarsın 3-5-2 hatta çılgınlar gibi dağıtırsın da ama o tipte oyuncu fazla kalmadı işte...
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
regay35 said:
Arkadaşlar, daha önce Sami Yen'de maç izlemedim. izmirden gelicem Yeni Açık üst' e biletim var. Saat kaçta stadın önünde olmam gerekir??

1.5 saat onceden gel rahat girersin

peki arkadaslar bi sorum daha var, Atatürk Havalimanından Sami Yen'e ne kadar sürede ulaşabilirim??
Sosyal ağlarda paylaş

regay35 said:
khala said:
regay35 said:
Arkadaşlar, daha önce Sami Yen'de maç izlemedim. izmirden gelicem Yeni Açık üst' e biletim var. Saat kaçta stadın önünde olmam gerekir??

1.5 saat onceden gel rahat girersin

peki arkadaslar bi sorum daha var, Atatürk Havalimanından Sami Yen'e ne kadar sürede ulaşabilirim??

metro ile ataköy şirinevlerde in metrobüse mecidiyeköyde in
taş çatlasa 1 saat sürer
Sosyal ağlarda paylaş

100 lira basın, 195 alın. o 95 lirayla içerken, küçük hakan'la sergen'i izleyin kasıla kasıla. fsdsfd. heyecan sardı iyice.

bülentin basın toplantısında dediği bir bölüm çok iyidi.

"amacımız, taraftarımızı bahar aylarında t-shirtleri ile avrupa kupası maçı izlettirmek."

:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...