Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 2 sini biz atalım pls. (:P) Martin Jol basın toplantısında tribünlerden çekindiğini söyledi. Fb'li bir dostuma sordum, Fb-Bjk seyircisi kadar olmasa da Gs seyircisinin iyi bir atmosfer yaratacagını söyledi. Tottenham'ın başındayken Beşiktaş seyircisiyle tanışmıştım, harika bir taraftarı vardı vs dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Eğer Arda oynayamazsa Kewell' ı stoper oynatmak pek iyi olmaz bence. Cidden atak yapamayız o durumda. Gerçi Arda oynasa bile ben olsam Semih' i stoper mevkiinde oynatırdım. Sonuçta adamın asıl görevi o, Kewell gibi çakma iş yapmayacak. Kewell da stoper oynarsa önceki maçtaki gibi olacağını düşünmüyorum pek. Zaten önceki maçta da 1-2 tane hata yaptı, 90 dakika idare edemez kesinlikle. Arda da oynayacak bence. Bülent Korkmaz kendine göre şaşırtma taktiği uyguluyor gibi. Zaten karşı takımın teknik direktörü de demiş, Arda' nın oynayacağını düşünüyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Buyse said: oynanır abi niye oynanmasın allahın emri mi 4-4-2. zamanında 352 ile ne kupalar oynandı ne takımlar efsane oldu. eğer doğru becerirsen her taktikle oynanır. ayrıca skibbe bir kere deneyim dedi bunu. ne oldu? körfez taner 5 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 4-4-2 kadıköy 6 =) tek maçlık performansla bütün bi taktiği silip atmak çok da mantıklı değil. Elindeki kadro yapısına bakar bazı şeyler. Cafu gibi kanat oyuncusu bulursan taş gibi de oynarsın 3-5-2 hatta çılgınlar gibi dağıtırsın da ama o tipte oyuncu fazla kalmadı işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://www.ajansspor.com/resim/sabri.jpg Sabri var Sabri X(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hamburg yener çok acı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Geliyoruz boşuna heveslenme =) Beraber gidelim mi finale ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regay35 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 khala said: regay35 said: Arkadaşlar, daha önce Sami Yen'de maç izlemedim. izmirden gelicem Yeni Açık üst' e biletim var. Saat kaçta stadın önünde olmam gerekir?? 1.5 saat onceden gel rahat girersin peki arkadaslar bi sorum daha var, Atatürk Havalimanından Sami Yen'e ne kadar sürede ulaşabilirim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 cok surmez bence..2saat max diye atim emin olmasam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 trafik yoksa 1 saat surmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toroid Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 1.5 saat falan sürer en fazla.metro ordanda metrobüsle gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Darqainu said: cok surmez bence..2saat max diye atim emin olmasam da. edit : gereksiz fazla atmis olabilirim 1 saat de denebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 regay35 said: khala said: regay35 said: Arkadaşlar, daha önce Sami Yen'de maç izlemedim. izmirden gelicem Yeni Açık üst' e biletim var. Saat kaçta stadın önünde olmam gerekir?? 1.5 saat onceden gel rahat girersin peki arkadaslar bi sorum daha var, Atatürk Havalimanından Sami Yen'e ne kadar sürede ulaşabilirim?? metro ile ataköy şirinevlerde in metrobüse mecidiyeköyde in taş çatlasa 1 saat sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 benfica maçı da 352 oynanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yarın stadta 50 60a falan bilet bulunur mu acaba yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 100 lira basın, 195 alın. o 95 lirayla içerken, küçük hakan'la sergen'i izleyin kasıla kasıla. fsdsfd. heyecan sardı iyice. bülentin basın toplantısında dediği bir bölüm çok iyidi. "amacımız, taraftarımızı bahar aylarında t-shirtleri ile avrupa kupası maçı izlettirmek." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 SpiderS_DangeR said: yarın stadta 50 60a falan bilet bulunur mu acaba yav en ucuz bilet 60 zaten. karaborsa 200 lere kadar çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 maç başlamadan hemen önce ya da başladıktan on dakka sonra %0.04lük ihtimalle(hesapladım =P) de olsa adamların elinde bilet kalırsa 60a alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Karaborsa yüksek fiyat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 çok imba bir kareografi varmış bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bu ne abi ashuhusaghds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoctorNeo Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ahahaahh o ne ya. bu minibüs işi ile iyice kafayı bozmuş bu gazete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bu maçı zor kazanırız stopersiz, ancak bol bol gol atacağız ki alalım; kesin gol yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 İyi bari Arda iğne ile oynayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hangi kanal veriyordu macı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar