BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 arda'nın açıklamaları ne öyle. takımın içinde her başarısızlıktan sonra bir gündem değiştirme yeteneği var yani. ayrıca bugün radyoda biri çok güzel bişey söyledi. başarılı olunca, maçları kazanınca galatasarayız. biz galatarasyı çok severiz, ama yenilince hemen biz Türk takımıyız, Türkiyeyi destkliyoruz edalarına giriyorlar. ben üzüldüm baya elenmesine gs nin çünkü Türkiye'deki bir finalde orda Türk takımını görmeyi, kupayı kaldırmasını çok isterdim. ama dünkü maçın suçlusu lincoln filan değil sadece. Bülent Korkmaz'ın avrupa tecrübesizliğidir. yani 2-0 dan sonra defansın yok kapanmicaksın. antu'da geçen muhabbetler filan da rezalet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 aquila said: reha muhtar nolmus oyle ya, tipe bak. gülşen iyi bakıyor yaramış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Jol said: Kalecimiz 2-0'a dek hiç top da kurtarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Zegna said: taşıma su ile degirmen donmez derler ya, gs ninkide aynı olay. 90 da ona buna carpan karambol gollerle anca 4. tur oldu, e bunada şükretmek lazim. şunu sinirlendirmek, kışkırtmak için yazıyorsan başarısız bir argüman, yok ciddiyim diyorsan da hayal kırıklıgına ugramış olurum futbol bilgin hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bu şans işini anlamadım bende.Bordo maçında da 3-1 den 3-3 e geldi maç.son dakika da attık diye şans mı oldu.4 gol attık bordoya.kusura bakmayın ama süper ligde hiç bir takımda yapamazdı bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 @Zegna ciddi söylüyorum şurda yönetici tagiyle değilde fake accountla falan yazsan 1 hafta sürmez uçarsın yörüngeye... Bu kadar provakatif mesaj atmak cidden ilginç yani. Ha birde Petriç oynasaydı hatta adamların diğer eksikleri de oynasaydı bana bi Servet yeterdi artardı bile.Mehmet Topal'da olsaydı zaten 5ler giderdik evimize. Defansında sakatlık vs den kewell oynatmış bir takıma tutup ta yok petriç oynasaydı cart curt diye saçmalamak da ayrı bi idol yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 galatasarayı sevmiyorum ama yani fenerliler bu seneki başarısızlıklarının kıskançlığını böyle çıkarıyor heralde. artık rahat uyuyabilicekler ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 aynı şey fener şampiyonlar ligi maçlarında yenilirken de yazıldı, her maçta yazıldı, yazılacak. ne bu şu "takılma" olayını belli bi takım taraftarına bağlama mücadelesi ya rahat olun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 DeathLord said: @Zegna ciddi söylüyorum şurda yönetici tagiyle değilde fake accountla falan yazsan 1 hafta sürmez uçarsın yörüngeye... Bu kadar provakatif mesaj atmak cidden ilginç yani. Ben kaç sene tagsız yazdım süreli ban bile almadım valla, hakaret yok bir şey yok, kimisi gerçekler kimisi takılmaca. Kendinizi tatmin ediyorsunuz bu gibi düşüncelerle, "HAKEM KATLETTİ MAÇI" demek gibi bir şey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 gelip NOLDU KADIKÖY SDFSD desin, eğlensin de BURAYA KADAR BİLE BALLA GELDİNİZ FDS OLCAGI BUYDU deyince ayıp kaçıyor. hani yenildiğimiz maçta gelip kızdır da, kazandıgımız maçlara bile gelip milleti dolduran zeg. kabul etmiyorsan çıkar gözlüklerini gfsdgd. ayrıca evet zegnanın yazdıklarını başka bir gs'li yapsa fb için, zegna 10. ya uçurmuştu onu. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hahaha çok güzel geyikler yapmışlar yalnızdevamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Masquerade said: ayrıca evet zegnanın yazdıklarını başka bir gs'li yapsa fb için, zegna 10. ya uçurmuştu onu. xD Gördüğüm kadarıyla hala burdasın ama, demek ki öyle değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yok yapsam banlarsınız ilk fırsatta :) of adam petric oynasa demiş bir de ya. e servet ile mehmet topal oynasaydı bizde de? hayır, biz "ehehe servet oynasa yenerdik" demedik, adam gelip petric oynasa 6-2 yenerlerdi diyor. ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Neyi demediniz yav yuh, kim yorum yazsa "ama yae bu kadar eksikle anca şu bu" geçiyor bir yerlerinde? Demek ki ya sen yazmadın ya da aynen o formatta yazmadın, şimdi laf ebeliğine kaynak olarak kullandığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bir tane bul, "öff eksiktik, yoksa yenerdik" mesajımı tamam. Sadece kim stoper olsun, kim bek olsun falan onu konustuk bol bol rewle. senin şu topicte konusmadıgın futbolu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Aziz Yıldırım getirdi bunları başa hep.Çok muhalif vardı burda çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Biz sadece senle Rewendor'a mesaj atmıyoruz malesef, genel olarak laf atıyoruz. Tahmin ettiğim ve dediğim gibi "ben öyle bişey demedim ki" diyip kıvırmakmış hesabın. Maçı izlemedim bile bu arada, neyin futbolunu konuşayım sallamasyon? Maçın sonuna doğru skora baktım işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ohooo sonra şans, bal, petric olsa diyen zeg'e laf yok. servet olsa diyen gs taraftarına olol. ben de izledin sandıydım. neyse. başka bir topicte trollemek/trollenmek üzere görüşmek üzere bye baggio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 İzlemiş gibi maç hakkında yorum yapan bir mesajımı getirebilicek misin sana zahmet? Gayet de elenmenizle dalga geçiyorum her zamanki gibi. Yok yere "aman ben de izledin sandım" edebiyatıyla kaçmak komik oldu. Ben yakın bir zamanda açık açık söyledim zaten, GS-BJK maçlarını izlemem kolay kolay, yenerlerse fazla üzülmem, yenilirlerse sevinirim. Bu yani olay. edik: 2-0'dan maçı verip hevesinizin kursağınızda kalması ve önceden fazla KDKY GLYRZ SDF olmanız ekstra zevkler renkler katmış olabilir tabii :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 akşam gs naptı ne etti bilmiyom sabah kalktım sordum evdekilere bilmiyom dediler sonra tv yi açtım ilk bakıyom kanlallra haber felan yok gs ile ilgili tmm yenilmişler dedim şöyle suratımda nası bi gülümseme nası sevindim annatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 2-0dan 3-2 maç verilmez yahu.daha 2-3 hafta önce aynı boku yedik bordo karşısında ddeplasmanda bile düşmediğimiz duruma samiyen'de düştük. bir de galatasaray taraftarı şu evde izleyince oluşan gol sonrası sessizliği statta oluşturmamayı öğrenemedi hala,staddaki tribüne de küfürler ettik akşam. arda kewell baros'a yazık oldu,başka hiçbir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kewl Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 sevinmedim desem yalan olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yalnız başlığı açan arkadaş öyle bir sahiplenmiş ki başlığı her entriye bir cevap yetiştirme çabası. hayır hakaret etmeyi de es geçmemiş :) galatasaraylıları genelliyoruz genelliyoruz, çirkef diyoruz biz suçlu oluyoruz. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bazı duyguları 2. kez yaşamak beni zaten ilki kadar mutlu etmeyecekti. Daha önce bırakın Avrupa Kupasını, Türkiye kupasına bile senelerce hasret kalmış bir takım ve taraftarından farklı yorumlar beklemekte abes olurdu zaten. Herşey bir yana bülentin daha önce 3 kere sektiğini ben söylemiştim, dördüncüde sekemeyeceği de gün gibi ortadaydı. Her işte bir hayır vardır, bakalım göreceğiz neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 milliyet said: Son dakikada takımını öne geçiren golü atan Oliç'in derdi başkaymış. Türkiye maçını hiç unutmadığını belirten Hamburg'un Hırvat yıldızı, "Son dakikada attığım golle ödeşmiş olduk. Umarım halkım biraz olsun moral bulmuştur" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar