Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:
Aceto said:
Ezeli rekabetin tadı bu. Galatasaraylı aylardır "Kadıköy'de final oynayacağız" der, Fenerbahçeli de dostuna takılmak için elendiği geceyi bekler. Bu gece telefon, sms trafiği yoğun olmuştur, kızdıran kızdırdı, dalgasını geçti. Yarın bir başka sabah. 102 yıllık rekabetin olmazsa olmazı bu. Taraftarın eğlencesi, rekabetin anlamı... Peki bu ne? Fotoğraftaki? Fenerbahçe kulübünün resmi sitesinin açılış sayfası. Fenerbahçe dergisinin Nisan sayısında UEFA finali bileti hediye edeceklerini Galatasaray elendikten sonra ilan ediyor site editörü ya da kimse... Derler ki Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın haberi olmadan kimse nefes alamaz. Bu sefer inanmak istemiyorum. Taraftar bunu yapar da; koskoca kulüp resmi sitesinden neden bu yola başvurur ki? Fenerbahçe'yi gerçekten büyütmek samimiyetini içlerinde taşıyanlar aralarında bu işe imza atmış küçük adamları sorgulamaları lazım.

Hadi iyi geceler.

Üzüldün mü cicim :)
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
sene sonunda

Santics
Ümit Karan
Nonda
Ayhan
Mehmet Güven
Linderoth(iyi oyuncu ama adam geldiğinden beri 10 maç yapamadı be)
hatta Lincoln ve Barış kesin gönderilmeli.
Hasan Şaş kalsın abilik yapar en azından :).arada bir espiri de yapıyor hem.

Aslında Barış fena oynamadı ama adamı sevmiyorum abi yenildiğimiz ağladığımız maçta bile adam gülüyor karşı takım oyuncularıyla şakalaşıyor.

Barış zaten gitmeye yakın, adam "teklif gelsin giderim" diye açıklama yaptı maçtan 1 gün önce. Yapılacak iş mi? değil. Fena adam değil ama öğrenecek çok şeyi var ve aklı bir karış havada. Bugün fena oynamadı lafına katılmıyorum, gayet kötüydü, ön libero olarak basması gereken adama basmadığı ya da geride kaldığı için 2 gol yedik, ilk 2 golün de birincil hatalılarından biri Barış.

Nonda gitmeli evet. Linderoth'a üzülerek katılıyorum. Mehmet Güven hemen yarın yollanabilir sezon sonunu beklenmeden.

Ümit Karan kalsın, yedek forvet olarak etkili kanımca, bugün de ilk maçta da uzun süredir oynamamasına rağmen iyiydi bence.

Ayhan'a katılmıyorum. Adam zorunluluktan oynuyor o bölgede. Normalde forvet arkası 10 numara olan adam yeri geldi sol kanat oynadı, yeri geldi orta saha göbekte oynadı, yeri geldi şimdi ön libero oynuyor.

Tamam çok başarılı değil ama elinden geleni yapıyor, elinden geldiğince kapatıyor bölgedeki açığı. İlk 11 olmaz ama iyi bir yedek Ayhan, gitmemeli.

Lincoln de kalmalı, adam oynadım mı oynuyor, sadece işte oynatacak adam lazım onu, Bülent bir kanına girse, taraftar 2 gazlasa tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
(U)ltramagnetic said:
galatasaray'ın ne rus Zenith,CSKA ne Ukrayna'lı Shaktar,fransada PSG Udinese'yi geçtim Fiorenti'nadan gram iyi bir yanı yok.

bunu boyle yansıtan basın,kör eden basındır.galatasaray'ın 9 senedir avrupada hezimetlerine biz kupa aldık oglum diye yakısmaktır bunun esas temeli.

bu sene cekilebilicek en guzel kura ki almanyada dolmayan stadı turk yaptı kardeşlerimiz çok guzel bir sonucla veriyorsan, işte yukarıdaki takımlardan değilsindir.

zaten galatasaray kesmi, GELİYORUZ, KADIKOYE YOLCU KALMASIN gibi leylasal tavırlar icinde bize bu kadar yuklenmeselerdi Tromso gibi balıkcı takımlarına çökmüş bir Helsinborg'a evinde dağılmasında dalga gecmediğim gibi yine geçmezdim.

Basın kendi kuyusuna düştü,gazlayamadılar olamadı.
Saraçoğlu yarınlara kaldı,malumunuz.

Şu saydığın takımlardan 3 tane adam söyle desem sayamazsın. GS'deki Baros, Lincoln, Kewell avrupa çapında tanınmış oyuncular. Zira Türklerden Arda, daha az ün sahibi olmak üzere Linderoth ve De Sanctis de.

Fiorentina var bir tek güçlü olarak, onu unutmuşum bugün maçı olmayınca.

Ayrıca zaten pek fazla medya takip etmediğim için öyle dolduruşlara zaten pek gelmem. Ama takımımın maçlarını izliyorum, oyuncularını tanıyorum, rakiplerin maçlarını izliyorum, görüyorum. Shaktar? CSKA? Zenit? Yapmayın yahu, hakikaten yapmayın.

Shaktar?Luce'nin gittiği hangi takım fıs cıktı ? İlsinho varken,Castillo,Razvan varken ( bunlar Avrupada bitik karacigerhastaları veya patlamaları galatasarayda yapan adamlar değil,Avrupa'da 2 sene icinde izleyecegimiz adamlar )

ve takım oyunu oynayıp galatasarayın 9 senedir unuttugu avrupa tecrubesine sahipler

1 Dynamo
2 Shakhtar
3 Metalist

buda lig durumu. Dynmo ile Metalist'in durumlarını ayrı bir gün acıklayabilirim.

Zenith ise biraz daha farklı, birçok kaliteli ve Rusya Milli Takımının temeli oluşturan oyuncuları var ( avrupa kupasında içim gitmişti elendiklerine )

Pavel Pogrebnyak
Fatih Tekke ( malum hala peşinde olan kluplerimiz var )

Konstantin Zyrianov
Anatoliy Tymoschuk
Radek Sirl belki çek milli takımından hatırlayabilirsiniz
Szabolcs Huszti ortasahadaki oyununa dikkat edebilirsiniz
Fernando Meira ironik.
Ivica Krizanac
Alexander Anyukov

ne yazıkki bu adamlar hakkında sansasyonel veya populer isim diyemem ama gercekten bir futbol izleyiyciseniz oynadıkları futbolda nasıl bir mantelite icinde olduklarını anlarsınız

En sevdiğim kısım, CSKA
Zico yonetimi ile, Love ile baslıyorum

Akinfeev Rusya milli kalecisi, Lyon hala peşinde uğraşıyor
Berezutski Alexei Rus milli defansif sağ kanat
Berezutski Vasili kardeşi Rus Milli defans
Caner Erkin sevmezmiyiz izleyince Caneri
Carvalho Daniel da Silva çok sevgili Lingoln eline su dokemez, aa objektif izlemek lazım
Vagner Silva de Souza LOVE,bizde iyi biliriz bu adamın ne oldugunu
Yuri Zhirkov, oynadıgı sol kanat, bilmiyorum yazıyorum ama bu adamların ne kadar cok talibi oldugunu ( caner'i cıkartıyorum ) ve bu seneden sonrada dagılacagını biliyormusunuz.

Mehmet Demirkol'un cok guzel sözleri vardı bu konuda,o donemden 9 sene gecti, ve inanın klupler cok yol aldı.

Udinese belki diyebilirim ama Fiorentina'yı savunmama bile gerek yok.

Gel görki

van der Vaart
Atouba
Muhammed Zidan
deJong
ve defansın kalça kemiği Kompany olmayışıydı yukarda bahsettiğim en iyi kura HSV, yazık oldu.

kucumsememek lazım diğer rakipleri yanlız,sadece bunu anlatmaya calıstım.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
said:
galatasaray'ın ne rus Zenith,CSKA ne Ukrayna'lı Shaktar,fransada PSG Udinese'yi geçtim Fiorenti'nadan gram iyi bir yanı yok.

futbol izlemiyorsun, izliyorsan da gözünle izle, beyninle yorumla. üzerine oturdugun ile değil.

at gözlüklerini bırakalım,acınızı paylasıyorum
turkiye ligi yutup vidyoları ile olmuyor ya, cidden bak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lincoln de kalmalı, adam oynadım mı oynuyor, sadece işte oynatacak adam lazım onu, Bülent bir kanına girse, taraftar 2 gazlasa tamamdır.

Lincoln gitmeli, bu geceden sonra.

Adam burada futbolunu oynayamıyor Türkiye sebeplerinden. Oynayamadıgı gibi Galatasaray'a da zarar veriyor, istemeyerek. Oyundan çıkarsan TD'e kalıyor ihale, oynasa da oynamasa da zaten medyada bir Lincoln antipatisi var. Zaten bugun 2-2 den sonra çıkarken ıslıklandı, kendisi de kulubeye donup el sallamış sanırım. Lincoln'den Gs'ye yar olmaz kısaca. Gitsin adam futbolunu oynasın rahat rahat Bundesliga'da.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
cicin? karın falan mıyım ben senin bilader?

bu sene cl avrupa kupaları için potaya girelim de 1 puanlık rezil sene silinecek, ilk 40'a falan atalım kendimizi seyrantepeye çıktıgımızda. :)

Bir yatıyorum dediğinde de yatsan zaten, hep devam hep devam :) Ortada bir evlilik varsa da taraflar belli zaten. Onuncu yıla kolkola inşallah.

Ben yatıyorum bu sefer malesef, geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Rus liginden, ukrayna liginden bahsediyorsun bana, orada ilk 3te olmaları neyi değiştirir yahu?

Ha, Rusya fena top oynamadı evet, ama feci şekilde de şanslıydı, çünkü oyun stiline alışamadı İspanya'ya kadar hiçbir takım. Ayrıca Rusya'nın Arshavin ve Pavluchenko sırtlaması olmasa o kadar gitmesi mucize olurdu. Hala da oyunculardan çok takım oyununun ve yönetimin eseridir Rusya'nın başarısı.

Yapmayın etmeyin, bu adamların çoğu kalburüstü takım adamları. Ha arada Vagner Love gibi adamlar var, ama bu adamlar da istikrarsız ve hırçın adamlar oldukları için orada zaten. Carvalho zaten CM yıldızı.

Kalan adamlar dediğin kadar süper oyuncular olsaydı zaten kapış kapış giderler, bu kulüplerin elinde kalmazlardı. Avrupa'da bu kadar fazla sayıda kulüp bu kadar oyuncu ararken (başta Man City olmak üzere), krize rağmen kadro takviyesi düşünen bu kadar takım varken heralde bu pazar kaçmazdı.

Shaktar çok yetenekli gençleri toplamış ama, esas felsefeleri klasik Luce taktiği, defansa kapan aniden bir anda saldır ve tekrar kapan. İtalyan futbolu neredeyse.

Evet güçsüz takımlar değiller, ama hiçbiri GS'den güçlü diyemem ben.
Sosyal ağlarda paylaş

(U)ltramagnetic said:
Masquerade said:
said:

futbol izlemiyorsun, izliyorsan da gözünle izle, beyninle yorumla. üzerine oturdugun ile değil.

penaltısız gol kralları da gördü bu ülke.
ya da almighty kazım kazım.

tabi kewell kim ki? baros dediğin adam 17 gol mü ne atmış ama olsun güiza'nın yanında bir hiç. Servet dediğin adam Türk Milli takımında sakat sakat efsanevi oyunlar çıkardı Gs'ye dönünce tekrar bozdu. Hakan Balta dediğin adam da hiç hucuma çıkmıyor!!!! varsa yoksa defans. ne var herkes yapar, kademe kaçırma topu en dogru bölgeye, en iyi şekilde yolla, pehhh. bak carlosa hem defans hem ofans! efsane oynuyor. arda dediğin adam da sırf artist zaten. onun yaptıklarını mahalle maçında yapardık eheheh, valla lan bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Masquerade said:
cicin? karın falan mıyım ben senin bilader?

bu sene cl avrupa kupaları için potaya girelim de 1 puanlık rezil sene silinecek, ilk 40'a falan atalım kendimizi seyrantepeye çıktıgımızda. :)

Bir yatıyorum dediğinde de yatsan zaten, hep devam hep devam :) Ortada bir evlilik varsa da taraflar belli zaten. Onuncu yıla kolkola inşallah.

Ben yatıyorum bu sefer malesef, geçmiş olsun.

adres versene pmden yatmadan, fbli insana yakışır kalitede kına yollicam. valla bak. fdsgsdgsd sürdükçe beni hatırlayıp gülersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
(U)ltramagnetic said:
Masquerade said:
said:

penaltısız gol kralları da gördü bu ülke.
ya da almighty kazım kazım.

tabi kewell kim ki? baros dediğin adam 17 gol mü ne atmış ama olsun güiza'nın yanında bir hiç. Servet dediğin adam Türk Milli takımında sakat sakat efsanevi oyunlar çıkardı Gs'ye dönünce tekrar bozdu. Hakan Balta dediğin adam da hiç hucuma çıkmıyor!!!! varsa yoksa defans. ne var herkes yapar, kademe kaçırma topu en dogru bölgeye, en iyi şekilde yolla, pehhh. bak carlosa hem defans hem ofans! efsane oynuyor. arda dediğin adam da sırf artist zaten. onun yaptıklarını mahalle maçında yapardık eheheh, valla lan bak.

arkadaşım gerçekten acını anlıyorum ama kaldıramayacagım bir nokta kör fanatiklik, yazdıklarımdan sana Hakan Balta,Servet,Arda kötü kaka mı dedim ki komik duruma düşmüşsün birde Gulizar'la kıyaslamışsın.

Ben Futbol aşığıyım,sana objektif konusuyorum
Hala Lincoln diye ağlayan taraftarlarınız var,bu adamın zararını goremicek kör taraftarınız var, sen bana futbol'u nerenle izliyorsun diyorsun'da sen okadar izliyormusun merak ediyorum.

Kıyaslamalar Fenerbahce' ile alakalı değil anlaman gereken, yonetici bir arkadasımızı diğer isimlerden cok daha iyi yerde gormen.

en yakın arkadasımdan turuncu kewell forması istedim, bak rengine kadar samimi soyluyorum, ama lincoln ama baros istemedim,o adam karaciger hastası olmasada hep oynasa diyorum, ama sen hala onun curuk olmadıgına gercekten sizin liverpooldan saglam bi sekilde alıp oynattıgınıza inanıyorsunuzdur.
baros'a saygım var adam burda kezman'ın 3 sezonda atamadıgını attı, peki ya ondan oncesi var'mı ? bak kotu demiyorum, kıskanmıyorum.

sadece sinirini cumlelerimde tahrik olarak algılama,normal futbol konusyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir dakika ne yazdın anlamadım ben?

gs'nin kadrosu iyi değil dedin, sonra ama isimler çok iyi kewell forması istedim dedin. ama sakat adamı size kakaladı liverpool lolol çektin ne alakaysa?

rofl.

valla neresine cevap vericem bilemedim o yüzden bb. yazmam gereken uzuuuun bir iktisadi metin var, ben hala burada trollere cevap yetistiriyom fds. zaten sinirim bozuk.
Sosyal ağlarda paylaş

masq git yat, uyuyabilirsen tabi :)

taşıma su ile degirmen donmez derler ya, gs ninkide aynı olay. 90 da ona buna carpan karambol gollerle anca 4. tur oldu, e bunada şükretmek lazim.

zira 2-0 dan bi anda yargıladılar takımı. fenerlilere uzuluyorum filan yazmıs gs liler de baya bi güldüm, once bi kendi halinize üzülünde, ondan sonra bizi dusunursunuz lol :D

petric sakat olmasa 2 - 6 filan biterdi heralde mac. olic pek iyi oynamadi ama golunu atti gene.

neyse artik lig maclarinda saracogluna gelince biraz teselli olur :)

iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...