fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_4o_DeSanctis007.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 dolmusun lastigi patladi, geri donduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fede said: http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_4o_DeSanctis007.jpg ahaha ver eline rakiyi, otekine de sigara, tam alemci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 şunun sıfata bak ya, yolda görsem sadaka veresim gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 İlk olarak söylemem gerekir ki, şurası kesin, GS Hamburg'a göre daha kaliteli, daha üstün bir takım, bunu görmeyen yoktur. Biraz şanssızlığa (stoper eksikliği, bireysel hatalar) biraz tecrübesizliğe (Bülent Korkmaz) biraz da yönetici hatalarına yenildik desek yanlış olmaz. GS maça açıkçası çok kötü başladı kanımca. İlk 15-20 dk boyunca %20-30 seviyesinde topla ya oynamıştır ya oynamamıştır. İlk 10 dk da zaten topa değemedi bile. Anca 25'ten 30'dan sonra Hamburg ilk baskıyı atlatınca topla oynamaya başladı GS. Tamam, skor avantajına sahip bir takımın oyunu geride kabul edip daha defansif oynaması futbolda alışılmış bir taktik. Hele ki Bülent Korkmaz gibi yeni bir teknik direktörün, kendine güveni az ve kötü bir durumdan skoru çevirme becerisine güvenmeyen bir adamın böyle geriye çekilmesi de çok sık görülen bir "çaylak" taktiği. Ama geriye yaslanmak vardır, geriye çekilmek vardır. İkisi farklı şeyler. GS geriye çekilmedi, adeta yaslandı. O kadar korkak oynadı ki kontratağa çıkmaya bile korktu, 2 adamla anca hücum yaptı. Bu büyük hataydı. Yine de biraz şansla, biraz da beceri farkıyla bayağı iyi gitti başta her şey. 2-0'dan sonra herkes maç koptu derken 2 dk'da 2-2 ye gelmesi skorun kabul edilir bir şey değil. Hiçbir şekilde açıklaması, savunması olamaz, beceriksizlik ve hatta aptallıktır. Sonrasıysa acemilikti. Saçma sapan hatalar üst üste binince sonuç hüsran oldu. GS'nin ilk 11'i beklediğim gibiydi aşağı yukarı. Sadece ben Serkan yerine Hasan'ı bekte bekliyordum. İlk maçın son dakikalarındaki istekli oyunu, ve sayılmayan golde Ümit'e topu aktarması bir an parıldamış, eski Hasan imajı çizmişti. Yanılmışım, Bülent Allah'tan benim gibi yanılmamış da, iyi gördü Serkan'ı koydu. Yine de Serkan'ın da az hatası yoktu. Maç 0-0'ken kendi kanadından bol bol adam kaçırdı, geri pas atarken yanlış pas atarak 2 tehlikeli rakip akını başlattı, adamını çok kaçırdı. Ha, sonradan ısınınca bayağı toparlasa da, gençleri böyle maçlara löp diye sürmemek konusundaki fikrimi destekledi sanırım. Şöyle bir takım geneline bakarsak, Arda, Baros ve Hakan takımın iyilerindendi. Ayhan fena oynamadı. Kewell hiç alakasız bir mevkide oynamasına ve 1-2 hata yapmasına rağmen çok iyiydi diyebilirim. Hakan Balta ileride stoper olarak da devam edebilir futbola, gayet başarılı, hava toplarına hakim. De Sanctis'i bugüne kadar hep savundum, ama bugün yediği 2. golden sonra bıraktım artık savunmayı. GS'nin iyi bir kaleci alması şart. Bir de ön libero çok eksik kalıyor. Ayhan o kadar geride oynamıyor, biraz daha geriden toparlayacak Linderoth tarzı bir adam şart. Zira Barış da o mevkinin adamı değil, çok adam kaçırdı. Hem 1. hem 2. golde çok etkisizdi, orada bir ön libero olmalı, Guerrero'ya basmalı ve top oynattırmamalıydı. Bunu yapacak adam eksikti GS'de. Sabri yine bildiğimiz Sabri. Aslında fena deildi bugün. 1-2 saçma sapan şutu, ve bireysel oyunu dışında iyiydi. Keşke daha paslı oynasa. Lincoln her ne kadar istekli olsa da belli, takıma küsmüş yedek kalınca, keyifsizdi. Biraz daha kassa çok daha iyi oynayabilirdi. Hasan Şaş dediğim gibi beni yanıltmış. Artık futbolla alakası kalmamış resmen. Tez elden toparlansa fena olmaz. Takımı yaktı diyebilirim bugün. Ve Bülent. İlk başta çıkardığı kadro son derece doğru, ama taktiği yanlıştı, bu kadar kapanmak hata bu takımla. Sonradan 2-2 den sonra maçı çevirmeye tecrübesi yetmedi. Elindeki tüm forvetleri sahaya sürdü, ama bu da tecrübesizlikti. Çünkü direnci düşük, yorgun orta sahayı göremedi. O forvetlere top taşıyıp pas atacak adam yoktu. Arda zaten iğneyle oynuyor yoruldu, Baros tüm maç tek forvet oynamış yorgun, Lincoln'ü oyundan aldı zaten, Barış Ayhan geride, Sabri var bir tek, sonunda o da çıkınca tam oldu. Biraz daha tecrübeli olsa Barış'ı defansa çektikten sonra Kewell gibi önemli bir gücü ileri çıkararak hücumu onla desteklerdi, hele ki kalabalık Hamburg savunmasını açmak için en ideal adamdı Kewell (ve Arda ama dediğim gibi o çoktan tükenmişti) ama onu komple unuttu sanırım. Olmadı, 2-0'dan maçı vermek bambaşka rezalet, ama en azından ciddi tecrübe oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bu hayvan evladını önümüzdeki sene sevillanın as kalecisi yapıcaklarmış :D herif gider orda coşar bize gelince kucak dolusu gol yer. hey yarabbilalemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fede said: ginaly said: fede said: ben sadece kewella ardayı tebrik ediyorum, kalanın yakın akrabaları ile planlarım var baros ve ayhan da iyidi be hacı baros kötüydü abi. ama en kötü linconldü. neyse hadi barosu da geçtim, barışın moleküllerine... Abi yukarda allah var insan korkar baroş'a kötü demekten. Galatasaray'da bu akşam Arda'yla beraber en iyi iki kişiydiler hatta nerdeyse en çok mücadele edenlerdi diyebilirim. Kewell elinden geleni yaptı :/ Şans vs muhabbetine tek bi cevabım var Servet ve/veya Topal sahada olsa 5'lence takımdı Hamburger... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kaleci oyuncu olsun lan gavat. belki gol neyin atar. yok atamaz bu odun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yok abi sonra düşününce ben de baroşa haksızlık yaptığımı farkettim. bi de ayhanla baltaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 dur biraz da hakeme çemkireyim. BAROŞU DÜŞÜRDÜLER ÇALMADI ARDAYI TEKMELEDİLER ÇALMADI CEZA SAHASINDA EL VARDI ÇALMADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 neyse artık lige döner bu takım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ekşisözlükten aldım güzel nokta.küfüre kavgaya kaçmadıkça normal kızdırmalar, alışın. said: maç öncesi; - kadıköy'e bayrağı yine dikeceğiz, artık aziz yıkar o stadı, hihohahahaha maç sonrası; - türk takımı ulan, niye seviniyorsunuz? ezik her yerde ezik işte, ezikleeerrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 BİZ O STADA BAYRAĞI BİR KERE DİKTİK ZATEN HEY GİDİNİN GIREMSUĞNIS'I BEAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 zaten yine dikeceğiz demişler, fail oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 abi şansa bak yaa.. televizyonu açtım çıkan reklam biskrem reklamı.. kadın evlilk yıldönümü hazırlıkları yaparken adam eve geliyor iki arakdaşıyla kapıdan giriyorlar löylöylöy, boyunalrda taraftar atkısı fln kadın soruyor -kocacım bugün ne günü? -çeyrek final günü karıcığım! olmasın böyle reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ginaly said: BİZ O STADA BAYRAĞI BİR KERE DİKTİK ZATEN HEY GİDİNİN GIREMSUĞNIS'I BEAA sdfsdjs utku, ramboda size dikti olum! eşitiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kahroluyorum.. kahroldum.. ah hasan ah batıramadın hasan ağları delemedin hasan saç baş yoldurdun hasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 adamınbiri said: hamburg yener çok acı şekilde. kadıköye gelin bakalım canlarım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kadikoye gelsek bile sizinle bi isimiz yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Sıfata bak şunun ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 gelin gelin stad turlarımız devam ediyo feneriumdan alışverişte yaparsınız aefhuafha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 gnome rouge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 lincolnü gönderin abi artık. bu ne kapris yahu. bir fenerli bile olsam bu adam resmen galatasarayla oynuyor ya üzülüyorum. çocuk musun sen? adam oyundan çıkarken inşallah yenilirler demiştir resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fede said: gnome rouge mouline rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fede said: fede said: gnome rouge mouline rogue moulin rouge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar