Dennis Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Revenant said: re re re ra ra ra gassaray gassaray cimbombom dfgfdgk 4 yildir foruma üyeyim, bir kere uyarı bile almadım ama banlanıcam bu gece böyle herifler çıkarsa daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 lincoln başta olmak üzere, hasanı oyuna alan BÜYÜK KAPTAN ve hasanın kendisine en içten KAYGIlarımı iletiyorum. sürtünmeyi 0 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 off cnn türk'te başlık geçiyorlar Kadıköy'un Kurtuluşu GS elendi,Fenerliler rahat nefes alsın diye medya iyice sapıttı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ben arda baroş veya kewell olsam şuan sinirden delirirdim.adamlar çalışıyor abi defans ve sokak çocuğu havasında bir kaleci bok ediyor. Gerçekten takımı 2 ye ayırsak biri avrupa standartlarında biri mahalle takımı gibi.Üçü de eeee diyip gidicek zaten bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Adamlar oyun disiplininden kopmuyorlar işte bizimkiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 geçmiş olsun gerçekten çok yazık oldu... valla biz de çok üzüldük ama 2-0dan da nasıl maçı verdiniz of of. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 BloodyBeast said: Dartanian said: BloodyBeast said: güzel bi maçtı. Masquerade saol açtığın topic için iyi post kastım. herkese iyi akşamlar Başta senin gibi bi adam olmaz olsun! türk düşmanı hamburgu tutmadıysan beni burda yapsınlar! 2.si de saol arda,baros,kewell...turu en çok hakeden adamlar bunlar.. Allah o lincoln'ü en kısa zamanda sakat bıraksın futbolu bırakmak zorunda kalsın.Kız arkadaşınla mı problemi var cinsel problemleri mi var bilmiyorm ama çektirsin gitsin.. Edit Ayhanda o grupta benim için iyi ki ardanın bacağı yarmışız. İzmirliyim de bana sadece bunu de lütfen bana bunu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Laraken said: lan bizim güzel kalecimiz ne zaman bi şut gelse adana maymunu gibi kalıyor afedersin. sen nası kalecisin lan a dingil a mal. sirf bunu yazmak icin gelmistim saolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yahu sokucak başka adam yok.hasan şaş varken kenarda mehmet güven sokulmaz dünya kupası şamlp ligieşşek gibi tecrübeli hasan şaş.o saatte öle mal hareket yaparsa yuhlanır yani tek bacakla oynasan orda onu yapmıcaksın hakan balta ayhan baros arda kewell hakkaten 10 numara adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ha bir de golden sonra 20 dakka susan sonra da hasanı yuhalayan, desteğin d sini yapmayan taraftarımızı da unutmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 BloodyBeast said: Dartanian said: BloodyBeast said: güzel bi maçtı. Masquerade saol açtığın topic için iyi post kastım. herkese iyi akşamlar Başta senin gibi bi adam olmaz olsun! türk düşmanı hamburgu tutmadıysan beni burda yapsınlar! 2.si de saol arda,baros,kewell...turu en çok hakeden adamlar bunlar.. Allah o lincoln'ü en kısa zamanda sakat bıraksın futbolu bırakmak zorunda kalsın.Kız arkadaşınla mı problemi var cinsel problemleri mi var bilmiyorm ama çektirsin gitsin.. Edit Ayhanda o grupta benim için iyi ki ardanın bacağı yarmışız.gelde anabacı küfür etme şimdi tövbe ya gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Hayır abi 4 dakikada 2 gol yiyen takım zaten elensin, halı saha mı bu ne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 adam "beast" zaten neyini sorguluyorsunuz.Tek hücreli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ayrıca, maç biter bitmez zdf kanalı ile röportaj yapan barış özbek'e de sövüyorum. almanca konuştular bişey anlamadım ama bol bol gülüştüler barış ve muhabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 artık anca ligde gelirsiniz saracogluna ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Zegna said: artık anca ligde gelirsiniz saracogluna ahahah yazık yahu sevindi garibanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 benim anlamadığım , o ilk golü nasıl çıkartabilir bi kaleci? neden sanctise bu kadar yükleniyosunuz anlamadım.. mondragon çok daha kötü goller yiyip senelerce kalenizi korudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Sağlık olsun, bu kadarmış. Avrupaya bir hatırlatma oldu bu yıl eheh. Ayrıca fenerliler tura çıkmış sanırım kornalar çalıyor, Kadıköy'ün Kurtuluşu ilan ettiler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 barışı unuttum ben. direk guerreroya yapıştı gay gibi. sırıtıyo bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 barış dediğin adam zaten maçtan önce şl de oynayan takıma gitmek istiyorum diyebilen bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Lincoln eğer gerçekten kasıtlı, ilk maçta oyundan çıkarmasının intikamını almak için ruhsuzca oynadıysa böyle kansızlık böyle hainlik görmedim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Zegna bari sen şu maça şöyle taraflı bakma ya şanslıymışız bu mu şans? 1 tane defans oyuncumuz yok maça zaten yenik başlıyoruz resmen sen yapma bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fenerliler ne rahatladı arkadaş. ben en çok ona üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 İlk golü mondragon olsa çıkarırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 tunch said: benim anlamadığım , o ilk golü nasıl çıkartabilir bi kaleci? neden sanctise bu kadar yükleniyosunuz anlamadım.. mondragon çok daha kötü goller yiyip senelerce kalenizi korudu.ilk gol değilde ikinci golde resmen ameleydi be abi top gelmeden direk yere yattı adam.resmen boş kaleye gol attılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar