Arma Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 http://livescore.com/ Ben mi yanlış görüyorum Hamburger mi yazıyor? Lann?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hamburg haketti, bu kadar kolay gol yersen yapcak bisi yok. şanslada bi yere kadar, fazla şişirdiler basın vs, sönüverdi gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 madem yenilecektik o 2 gole de sevinmezdim allah belanı versin hasan şaş allah belanı versin barış allah belanı versin sabri allah belanı versin ayhan.. hadi by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sinirden elim ayağım titriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sönmeyle falan alakası yok.bu maçı vermek tamamen salaklıktı.kötü oynamadık.2-0 ı yakalamışız öle bi kaleciyle bi yere kadar ha hakkaettik tabi.buda bize kapak olsun.ama suclu bulent korkmaz değil.o gerizekalı kalecidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 God damn it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 BloodyBeast said: güzel bi maçtı. Masquerade saol açtığın topic için iyi post kastım. herkese iyi akşamlar Başta senin gibi bi adam olmaz olsun! türk düşmanı hamburgu tutmadıysan beni burda yapsınlar! 2.si de saol arda,baros,kewell...turu en çok hakeden adamlar bunlar.. Allah o lincoln'ü en kısa zamanda sakat bıraksın futbolu bırakmak zorunda kalsın.Kız arkadaşınla mı problemi var cinsel problemleri mi var bilmiyorm ama çektirsin gitsin.. Edit Ayhanda o grupta benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Saraçoğluna turistlik gezi bileti çıkarsın bizim yönetim... içinizde kalmasın gelin mayıs ayında mutlaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 de sanctis SALAĞI yüzünden hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 gönül isterdiki 2-0 öne geçmeden yenilseydik ben böle yenilgilerde yıkılıyorum yani ben sançizi eleştirirken sen bilmiosun falan diyenler artık ne dicek.açık ve net kalecisiz oynuyoruz yani bütün maç sançizden istediğimiz tek şeyo topu cıkarması.onu da yapamıosan git arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Flameoffear said: God damn it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 re re re ra ra ra gassaray gassaray cimbombom dfgfdgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bitene tut sanctis ya allah için bi ane ya. Geri zekalı herif. Dellendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Wispy said: ABİ NE HASAN ŞAŞI YA Adam doldur boşalt of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 lan bizim güzel kalecimiz ne zaman bi şut gelse adana maymunu gibi kalıyor afedersin. sen nası kalecisin lan a dingil a mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Dartanian said: BloodyBeast said: güzel bi maçtı. Masquerade saol açtığın topic için iyi post kastım. herkese iyi akşamlar Başta senin gibi bi adam olmaz olsun! türk düşmanı hamburgu tutmadıysan beni burda yapsınlar! 2.si de saol arda,baros,kewell...turu en çok hakeden adamlar bunlar.. Allah o lincoln'ü en kısa zamanda sakat bıraksın futbolu bırakmak zorunda kalsın.Kız arkadaşınla mı problemi var cinsel problemleri mi var bilmiyorm ama çektirsin gitsin.. Edit Ayhanda o grupta benim için iyi ki ardanın bacağı yarmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ayıp ya yazık günah taraftara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hasan şaşı yuhlamadakça zekiceydi. yani bu taraftar ne garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Lancelion said: ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 2000'in ne kadrosu ne teknik yönetimi vardı, basınla yönetim direk şişirdi OMG see you in kadıköy diye, olmadı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 en çok arda ve barosa üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 üzülemedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yazık ya cidden yazık haybeye 2 gol yedik.cidden yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 valla maçı izlemedim ama bir Türk olarak üzüldüm :( karşı tarafı hafife aldık sanırım çünkü teknik adamları harbiden iiydi bence, bordo 3 attıysa biz de atarız demişti, bir de ardanın sakatlığı sorulduğunda büyük ihtimalle arda oynicak dedi adam bizi çözmüş :( kendi evimizde 3 gol yememeliydik. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar