Arma Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 http://livescore.com/ Ben mi yanlış görüyorum Hamburger mi yazıyor? Lann??
Zegna Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hamburg haketti, bu kadar kolay gol yersen yapcak bisi yok. şanslada bi yere kadar, fazla şişirdiler basın vs, sönüverdi gs.
unK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 madem yenilecektik o 2 gole de sevinmezdim allah belanı versin hasan şaş allah belanı versin barış allah belanı versin sabri allah belanı versin ayhan.. hadi by.
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sönmeyle falan alakası yok.bu maçı vermek tamamen salaklıktı.kötü oynamadık.2-0 ı yakalamışız öle bi kaleciyle bi yere kadar ha hakkaettik tabi.buda bize kapak olsun.ama suclu bulent korkmaz değil.o gerizekalı kalecidir
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 BloodyBeast said: güzel bi maçtı. Masquerade saol açtığın topic için iyi post kastım. herkese iyi akşamlar Başta senin gibi bi adam olmaz olsun! türk düşmanı hamburgu tutmadıysan beni burda yapsınlar! 2.si de saol arda,baros,kewell...turu en çok hakeden adamlar bunlar.. Allah o lincoln'ü en kısa zamanda sakat bıraksın futbolu bırakmak zorunda kalsın.Kız arkadaşınla mı problemi var cinsel problemleri mi var bilmiyorm ama çektirsin gitsin.. Edit Ayhanda o grupta benim için
Smoke Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Saraçoğluna turistlik gezi bileti çıkarsın bizim yönetim... içinizde kalmasın gelin mayıs ayında mutlaka...
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 gönül isterdiki 2-0 öne geçmeden yenilseydik ben böle yenilgilerde yıkılıyorum yani ben sançizi eleştirirken sen bilmiosun falan diyenler artık ne dicek.açık ve net kalecisiz oynuyoruz yani bütün maç sançizden istediğimiz tek şeyo topu cıkarması.onu da yapamıosan git arkadaşım
Revenant Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 re re re ra ra ra gassaray gassaray cimbombom dfgfdgk
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bitene tut sanctis ya allah için bi ane ya. Geri zekalı herif. Dellendim ya
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Wispy said: ABİ NE HASAN ŞAŞI YA Adam doldur boşalt of
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 lan bizim güzel kalecimiz ne zaman bi şut gelse adana maymunu gibi kalıyor afedersin. sen nası kalecisin lan a dingil a mal.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Dartanian said: BloodyBeast said: güzel bi maçtı. Masquerade saol açtığın topic için iyi post kastım. herkese iyi akşamlar Başta senin gibi bi adam olmaz olsun! türk düşmanı hamburgu tutmadıysan beni burda yapsınlar! 2.si de saol arda,baros,kewell...turu en çok hakeden adamlar bunlar.. Allah o lincoln'ü en kısa zamanda sakat bıraksın futbolu bırakmak zorunda kalsın.Kız arkadaşınla mı problemi var cinsel problemleri mi var bilmiyorm ama çektirsin gitsin.. Edit Ayhanda o grupta benim için iyi ki ardanın bacağı yarmışız.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hasan şaşı yuhlamadakça zekiceydi. yani bu taraftar ne garip.
Wispy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 2000'in ne kadrosu ne teknik yönetimi vardı, basınla yönetim direk şişirdi OMG see you in kadıköy diye, olmadı tabi.
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yazık ya cidden yazık haybeye 2 gol yedik.cidden yazık :(
Burax Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 valla maçı izlemedim ama bir Türk olarak üzüldüm :( karşı tarafı hafife aldık sanırım çünkü teknik adamları harbiden iiydi bence, bordo 3 attıysa biz de atarız demişti, bir de ardanın sakatlığı sorulduğunda büyük ihtimalle arda oynicak dedi adam bizi çözmüş :( kendi evimizde 3 gol yememeliydik. geçmiş olsun.
Öne çıkan mesajlar