Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Galatasaray - Hamburg SV 19.03.09 @ 21.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

BloodyBeast said:
güzel bi maçtı. Masquerade saol açtığın topic için iyi post kastım. herkese iyi akşamlar

Başta senin gibi bi adam olmaz olsun! türk düşmanı hamburgu tutmadıysan beni burda yapsınlar!

2.si de saol arda,baros,kewell...turu en çok hakeden adamlar bunlar..

Allah o lincoln'ü en kısa zamanda sakat bıraksın futbolu bırakmak zorunda kalsın.Kız arkadaşınla mı problemi var cinsel problemleri mi var bilmiyorm ama çektirsin gitsin..

Edit Ayhanda o grupta benim için
Sosyal ağlarda paylaş

gönül isterdiki 2-0 öne geçmeden yenilseydik

ben böle yenilgilerde yıkılıyorum yani

ben sançizi eleştirirken sen bilmiosun falan diyenler artık ne dicek.açık ve net kalecisiz oynuyoruz

yani bütün maç sançizden istediğimiz tek şeyo topu cıkarması.onu da yapamıosan git arkadaşım
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:
BloodyBeast said:
güzel bi maçtı. Masquerade saol açtığın topic için iyi post kastım. herkese iyi akşamlar

Başta senin gibi bi adam olmaz olsun! türk düşmanı hamburgu tutmadıysan beni burda yapsınlar!

2.si de saol arda,baros,kewell...turu en çok hakeden adamlar bunlar..

Allah o lincoln'ü en kısa zamanda sakat bıraksın futbolu bırakmak zorunda kalsın.Kız arkadaşınla mı problemi var cinsel problemleri mi var bilmiyorm ama çektirsin gitsin..

Edit Ayhanda o grupta benim için

iyi ki ardanın bacağı yarmışız.
Sosyal ağlarda paylaş

valla maçı izlemedim ama bir Türk olarak üzüldüm :(
karşı tarafı hafife aldık sanırım çünkü teknik adamları harbiden iiydi bence,
bordo 3 attıysa biz de atarız demişti, bir de ardanın sakatlığı sorulduğunda büyük ihtimalle arda oynicak dedi
adam bizi çözmüş :( kendi evimizde 3 gol yememeliydik.
geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...