mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 http://forum.wow-turk.com/druid/32461-imba-druid-rehberi.html buyrun imba rehber görün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Imba druid olmak için rehbere ihtiyaç olduğunu pek sanmıyorum ama.... :) Biraz reklam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 asda ben yazmadım ki rehberi ^^ asdhah rahşan kim? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 En iyi öğrenme şekli tecrübe edinmektir. - Slumdog Millionaire boşuna bu tip şeyler okumayın oynayarak öğrenin.çok teknik bilgiler hakkında okuyun anca işte spell coef vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 şey ben ciddi olmadıgımı belirttim mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 said: BeĞenmedİysen EmeĞe Saygi Duy Dostum. EnİŞtemİn Kuzenİyle Bİrlİkte Oynarken Adam Gİttİ ÜŞenmedİ 30. Leveldan 50. Levela İtem Aradi 1 Ay Boyunca Ve Nezİh Bİr Set Yapti Kendİne 58. Levelda Outlande Çikacak Olmasi Nİye Bİr Sorun TeŞkİl Etsİnkİ GÜzel KardeŞİm Yalarim Senİ Bu Arada ArkadaŞlar Balance Druidlere Gelen Nerflerİn Hakkinda DÜŞÜncelerİnİz ?? ahahahah yarıldım akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Linke tıklayıp okudunuzmu bilmiyorum ama hakkaten çok imba rehber sadasdas ilk kez druid oynayan biri bile bunu okuduğu anda pr0 oluyor söylemedi demeyin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 adam bildiğin gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 official forumlardaki hunter tutosu kadar iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 /facepalm kısmına katıldım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ben şimdi bu adamla aynı serverda mı oynuorm ya. yazık bana cidden. ekliorm direk ignore list e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Alamoyu saygıyla anıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Alakasız olacak ama 1 haftalıgına feral halde low level questleri en hızlı sekilde solo yapıcak bir buildeihtiyacım var ne tavsiye edersiniz. Northendde sadece boreandeki questleri tamamladım ve geri kalanı max hızda bitirmek istiyorum. İtemlarım malum AH bazlı yani idare eder haldeler ama zaten mobların cogu bende 8*10 level dusuk yani sorun olamamları lazım diye dusunuyorum. Feral Cat halde en hızlı questing build hangisi? Elbette benim char 80 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Ben olsam şöyle veririm: http://www.wowhead.com/?talent=0ZEGMccrz0eRchuAobxczb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 abso botu bıraktın mı abi hayırdır? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 revell iyi ayar vermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=0ZEGMccr00xRchuAo0Eczb Böyle bir şey öneririm ben cat dps için. Naturalist %10 fark yaratıyor, mutlaka alman lazım. Kalan son puan için aman aman şart bir talent bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=0ZEGMccrz0eR0huAo0Eczb Sadece Kitty DPS için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 eliniz degmisken bi de 63 level bi druidimize ornek balance talent verir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 said: yazıma başlamadan önce feral olarak kasmanızı önermem çünkü durmadan form degistirme gibi bi ihtiyacnız olur ve yakın dövüş herkesin bilidği gibi tehlikelidir.. ehh burda bıraktım okumayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 "tmm low lvl lar bunu kullansa iyi olabilir diye yazdım daha 25 . lvl dayım yardımcı olmadıysa kapatılabilir su anda paladinler cok kolay oluyor belki paladine zorlananlar kullanabilir" adam daha 25. lvlda ama druidi çözmüş bitirmiş yazıklar olsun 80im diye geçiniyorsunuz bir tutonuzu yemedik daha bi de paladinde zorlananlar kullanabilir ?? paladinde zorlananlar balance giderse iyi olur sanırım gfzghawg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 rahsan sdfs said: Beyler Bakin Ben En Az Sizler Kadar Biliyorum Bu IŞi Siz HiÇ Bİr Zaman Malfurion Veye Thunder Bluff Ve Darnassustaki Druidlerle Burning Steppes I KariŞtirmayin.onlar Bu IŞin Uzmani Siz Bi Bu Ikİsİne Bakin Bide Burning Turninge. Bizdekiler Arenaya 31/31/10 İle Çikiyor.ve Bizde Sadece 3 Tane Female Tauren Druid Var Dikkatinizi Cekerim Ben Herseyi Sizden Daha Yakin Takip Ediyorum.ve Benim Dedigimi Anlamadiniz.o Niye Kiziyorsunuz Diyen Bilader Sen Kizmak Nedir Bilmiyorsan Sana Bu Saatten Sonra Anlatamama Anladinizmi Beni.siz Daha O Ferocious Bitelarin Icinde Ne Var Ne Yok Onlari Bi ÖĞgrenin Beyler Bakin Biribirimizi Kirmayalim.anlastik. Ben Bu Isle 2 Senedir Ugrasiyorum.anlastik Mi Arkadaslar. ahahah fatal error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 scorch'un son alıntıladığı mesaja mavi ekran verdim ben, başka bir yorum yapacak gücü bulamıyorum kendimde. O kadar fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 scorch said: rahsan sdfs said: Beyler Bakin Ben En Az Sizler Kadar Biliyorum Bu IŞi Siz HiÇ Bİr Zaman Malfurion Veye Thunder Bluff Ve Darnassustaki Druidlerle Burning Steppes I KariŞtirmayin.onlar Bu IŞin Uzmani Siz Bi Bu Ikİsİne Bakin Bide Burning Turninge. Bizdekiler Arenaya 31/31/10 İle Çikiyor.ve Bizde Sadece 3 Tane Female Tauren Druid Var Dikkatinizi Cekerim Ben Herseyi Sizden Daha Yakin Takip Ediyorum.ve Benim Dedigimi Anlamadiniz.o Niye Kiziyorsunuz Diyen Bilader Sen Kizmak Nedir Bilmiyorsan Sana Bu Saatten Sonra Anlatamama Anladinizmi Beni.siz Daha O Ferocious Bitelarin Icinde Ne Var Ne Yok Onlari Bi ÖĞgrenin Beyler Bakin Biribirimizi Kirmayalim.anlastik. Ben Bu Isle 2 Senedir Ugrasiyorum.anlastik Mi Arkadaslar. ahahah fatal error Ya ben bu yazıdan hiçbirşey anlamadım ha. Hatta bana sanki kelimeler karışık dizilmişte, onları belli sıra ile dizersek anlamlı bir paragraf elde edebilir gibi geliyor. Yazılanaların doğru yada yanlış olmasını geçtim, bunlar cümle bile değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar