nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 insana ebesininkini gördürüyor. Buradan şu denklemi çıkardım: 3 x karabasan = 1 x ebenizinki Matematik güzel bişey evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 karabasan sizi görsün, kendinize güvenin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 İşin komiği karabasan da bendim zaten. Evil twin'imdi. sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bende uykum olamdan uyuyunca oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 karabasan geliomuş böle böle . 3 parmaaynan boynuna sarılıyomuş nefessiz bırakıomuş evde kitap olması şartmış ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 tamda yatıyodum, nasıl geliyo ki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sek sek sekerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 o iki saat içinde sana hiç '' ayda elli milyon kazanmak istermisin '' demedimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Tadina doyamamis nilep. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 elesso said: bende uykum olamdan uyuyunca oluyo evet genelde böyle durumlarda görürsünüz karabasanlar, aşırı sıkıntılı kabuslar, en abuk rüyalar falan. mesela 10 saat uyuduktan sonra yapıcak bi şey yoksa uykuya devam kasarsanız oluyor mutlaka. bir de uyku yokken zorla uyuyunca aşırı çok rüya görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 abi karabasan çok farklı birşey, aşırı sıkıntılı sivilce cıkartan ödbok altüst edip uyku kacıran kabuslar çok farklı birşey. karabasanın oyle selaaaaamss diye 2 saat içinde 3 defa geleceğini zannetmiyorum hi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Merhaba arkadaşlar. Karabasan dediğiniz olay beyninize bir takım sinyallerin gitmesi ve akabinde felç olmanız gibi bir olaydır. Uyanık bile olabilirsiniz bu sırada, lütfen dalga geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bana da oluo hatta geçenlerde topic açmıştım bununla ilgili ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bana hiç olmadı :( en fazla dodge markalı kamyon çarpıyo rüyamda, zıplayarak uyanıyorum. geçiyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 banada olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Çok net 2 saatte 3 kere felç oldum. Böyle futurama'daki gibi sadece kafası olan evil twin'im psychic abilityleriyle beni baya bi öpüyodu. Hayatımda hiç bu kadar inlediğimi çığlık attığımı hatırlamıyorum. Anneme sesimi duyurmaya çalışıyodum rüyamda beni kurtarsın diye. Vücudumu oynatamıyodum. Romantik cici çocuktan piç moduna geçtim bu hafta rüyama yansıdı karabasan olarak evil twinim geldi dsfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 duası var onun duası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 İnanmayanı kurtarmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 inlemek işe yarıyo, beni kaç kere yan odadan gelip uyandırdılarda rahatladım. zate uyandırın beni demeye çalışıyorum geneldede sadece ıııh diye ses çıkıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 nileppezdel said: Çok net 2 saatte 3 kere felç oldum. Böyle futurama'daki gibi sadece kafası olan evil twin'im psychic abilityleriyle beni baya bi öpüyodu. Hayatımda hiç bu kadar inlediğimi çığlık attığımı hatırlamıyorum. Anneme sesimi duyurmaya çalışıyodum rüyamda beni kurtarsın diye. Vücudumu oynatamıyodum. Romantik cici çocuktan piç moduna geçtim bu hafta rüyama yansıdı karabasan olarak evil twinim geldi dsfs :D Kız reiki falan mı yapıo lan yoksa O_o Dikkat et =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 karabasan bana bi bastı 1 hafta belimi doğrultamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Kız vodoo yaptı bana :P Ayrıca bu 2 saat içerisinde başucumdaki çerçevenin kendi kendine 2 kere yere düşmesiyle iyice yusufladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 kara basma iz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Böyle durumlarda iradenizin güçlü olması baya bi işe yarıyor. Bana da oldu geçen, rüyamda yataktan kalkmaya ve evdekilere seslenmeye çalışıyodum. Nefes alamıyodum bağırmaya çalışınca kusmaya falan başlıyodum iğrençti. Sonra ORÇUN SEN YARDIM ET dedim ve kontrolü ele aldım. Sonrasında tek yapmam gereken göz kapağı kaslarımı hareket ettirmek oldu. Bu başarı hayata bakışımı değiştirdi.Ben de bunu sizinle paylaşmak istedim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ben de rüyamda işte anneme sesleniyodum o sırada annemin az önce evden zaten çıkmış olduğu geldi, rüya lan karabasan olmuş dedim sonra felç bozuldu uyandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar