Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
atericilerde olan oyunlar varya
street fighter
streethoop
fln flan bunlar gibi bissürü oyun u windows da oynayabilecegin emülatör
bi program açıyosun içinde oyunların listesi var tıklıyon oynuyosun süper yani :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org / #gecevardiyasi
Mesaj tarihi:
bende alırım eğer istteysen...[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar özel mesajla ulaşırsanız sevinirim. Mecidiyeköy-Levent tarafında çalışıyorum. Bahçelievler - Bakırkoy de oturuyorum. Taksimde aradabir eğleniyorum. Yani 3 yerden teslim edebilirim.

Kargo olursa kargo size ait öncesinde banka havalesi gerektirir.
Eğer kapıda ödemeli kargo isterseniz ups'in bu hizmeti biraz daha pahalı onuda ödersiniz ama cd kapınıza gelir ve cd parasını cd yi teslim alırken adama verirsiniz tercih sizin...

Cdler normal boş cd dir. Daha kaliteli özel bir seçiminiz varsa farkı ödemeniz gerekir. Bu kadar.. Çok para demeyin o kadar oyunu toplamak ölüm olmuştu benim için. Hak verirsiniz biraz bu oyunları araştırdıysanız..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
Mesaj tarihi:
Bende almak istiyorum ama kargo şirketleri ile konuşuyorsan Kadıköy/Göztepe tarafına ne kadara yolluyorlar? Yol parası mı daha pahalı olacak kargo mu onu öğreniym.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Mesaj tarihi:
konuyu dağıtmak istemem, ama mame oyunları ile ilgili bi bilgi vermem gerekiyo alacak olanlara.

mame oyunları mame'in neredeyse her versiyonunda değişir. genelde bunlar ufak drive değişiklikleri ve optimizasyonlar olsa da, netten oynanan oyunlarda baya sorun çıkarırlar.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
  • Yeni Oluştur...