Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ders için elektronik devre elemanları alabileceğim yer.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sayısal elektronik diye bir derse başlayacağız, işte bilmemne entegresi bilmemkaç tane led, breadboard şu bu alın diye liste verdiler.

yazıcıoğlu diye bir yer söylediler ammavelakin anadolu yakasındaymış ve pek tekin değil gibi bir imaj çizildi kafamda, ayrıca bu haftasonu sabahtan kalkıp insanlar sokaklara dökülmeden eve dönmek şeklinde planlarım olduğu için macera yaratmayayım kendime, daha sakin alternatifler peşindeyim.

avrupa yakasında, tercihen ortaköy'e yakın nereler var bunları bulabileceğim ?
Mesaj tarihi:
Avrupa yakasında karaköy de var elektronikçiler pasajı her türlü aradığın parçayı bulursun. Pek ortaköye yakın değil ama yazıcıoğlundan daha yakındır.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Git bir mahalle elektirikçisine al, Cihangir'deki eski evimin yan binasındaki elektrikçide bile görmüştüm ben böyle şeylerin satıldığını. Kasman lazım değil hiç.
Mesaj tarihi:
acemiler icin istanbulda sokakta ite ota bulasmamanin recetesini yaziyorum

1-)disardaki sesi izole eden kulakici guzel bir kulaklik al
2-)muzgi sonuna kadar acip gurultulu sarki dinliyerek gez
3-)surekli onune bak ama kimseyle goz temasi kurma
4-)birisi seni kolundan tutup cevirse bile o insan yokmus gibi davran

%99 ise yarar
%1 filan adam sana bulasicaksa kesin ve niyeti varsa zaten bulasir o zamanda kendini muzigin ritmine kaptirmis turist RP si yapican

ama altin bir kural var
sen bela aramiyorsan oda seni bulmaz

yazicioglu filan korkmayin yani sakat filan degil veya seytan aksam cayini akmardaki satanist muritlerinle icmiyor filan
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Cidden, İstanbul'da korkacak birşey yok. Ha, Yazıcıoğlu'na tamir için notebook götürmeye korkabilirsin ama içine girmeye korkma.
Mesaj tarihi:
yazıcıoğlu iyidir. bela aramıyorsan. etraftakilerlede ilgilenmezsen bişicik olmaz. cd var diyenlere eywallah de devam et. dilenci gibilerdir biraz yapışır bırakırlar.
Mesaj tarihi:
abi ne alakasi war
ne tekin deili
bildigin bilgisaarcilarin oldugu bi pasaj
hane kizsan felan birileri bakar da
her taraf polis zaten
dogubankta keza ole
ne olcak lan gunduz gozuyle adma mi kaldircaklar
bide bankalar caddesi warda
onun yerini bilmiyorum
Mesaj tarihi:
yanniz basina bela gelmez diyp dalga gectiysek burdaki insanlar legal yollardan seni soymaya calisiyor onuda hatirlatmak lazim

wii ye oyun ariyorum adam geldi ne ariyorsan bulucam dedi gezdirdi gezdirdi sonra biyerlere girdi cikti

-bunun orjinali kac?
-120 filan
-60 arti taksi parasini ver yapiyim gidelim alalim
-honk?
-60 dan asagi olmaz
-peki kalsin eyvallah kkthnx bye
-30 olsaydi bari????
-byeeeeeeez

yani sayisiz ornek verilebilir buna benzer
Mesaj tarihi:
ABİSİDİVARSİDİSİDİSİDİSİSİDİSİDİSİDİSİDİSİDİ
ABİSİDİVARKARILIKIZLIHAYVANLIEŞEKLİATLILİSELİRUSPOLONYAUKRAYNASİDİSİDİSİDİVARVARSİDİVARSİDİSİDİSİDİ insanlarına bulaşma derim. Bakış bile atma, ilgilenme. Ablasidivarsidisidieşekliatlı diyen insanlar onlar.
Mesaj tarihi:
ulan ben bu doğubankı falan böyle çok katlı bi bina zannediodum hehehh. meğer izmirdeki çankaya bit pazarı gibi bi yermiş. doğubank diye isim mi olur laam.
Mesaj tarihi:
tamam, karaköye bakayım ben.
en son 13 yaşında mı ne ankaradaki maltepe pazarında kavganın ortasına düşer gibi olmuştum oyun ararken, tırsıyorum o yüzden sdf
Mesaj tarihi:
bunuda gördüm anlarından biri

yazıcıoğlu tekin olmayan bir yer ha! ahahaha istanbulda metrekare başına en çok polis düşen mekan (tehlikeli olduğundan değil bütün korsan cd operasyonun merkezi olduğu için)

Not:yazıcıoğlundan tırsan bir adamın karaköyün ismini anmaması lazım
  • Yeni Oluştur...