Fly Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 sayısal elektronik diye bir derse başlayacağız, işte bilmemne entegresi bilmemkaç tane led, breadboard şu bu alın diye liste verdiler. yazıcıoğlu diye bir yer söylediler ammavelakin anadolu yakasındaymış ve pek tekin değil gibi bir imaj çizildi kafamda, ayrıca bu haftasonu sabahtan kalkıp insanlar sokaklara dökülmeden eve dönmek şeklinde planlarım olduğu için macera yaratmayayım kendime, daha sakin alternatifler peşindeyim. avrupa yakasında, tercihen ortaköy'e yakın nereler var bunları bulabileceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 dogubank ama yazıcıoglunun oraya tekin demiyosan orası hiç tekin degildir sana göre ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Tekin değil derken gece yarısı gitmicen zaten gündüz vakti git al istediğini bişicik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ne var abi sanki maruyanna alcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ne bileyim ABİ PRON VAR diye atlıyorlarmış, ders arasında kavgadan kaçtık falan diye konuşmalar duydum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 abi sizi ipekler içinde büyütüyorlar herhal.. ben gidiyom bişi olmuyor. öle diyim.. yazıcıoğlu'nda dolan aradığını rahatlıkla bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 olmaz bişi korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Avrupa yakasında karaköy de var elektronikçiler pasajı her türlü aradığın parçayı bulursun. Pek ortaköye yakın değil ama yazıcıoğlundan daha yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Git bir mahalle elektirikçisine al, Cihangir'deki eski evimin yan binasındaki elektrikçide bile görmüştüm ben böyle şeylerin satıldığını. Kasman lazım değil hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 acemiler icin istanbulda sokakta ite ota bulasmamanin recetesini yaziyorum 1-)disardaki sesi izole eden kulakici guzel bir kulaklik al 2-)muzgi sonuna kadar acip gurultulu sarki dinliyerek gez 3-)surekli onune bak ama kimseyle goz temasi kurma 4-)birisi seni kolundan tutup cevirse bile o insan yokmus gibi davran %99 ise yarar %1 filan adam sana bulasicaksa kesin ve niyeti varsa zaten bulasir o zamanda kendini muzigin ritmine kaptirmis turist RP si yapican ama altin bir kural var sen bela aramiyorsan oda seni bulmaz yazicioglu filan korkmayin yani sakat filan degil veya seytan aksam cayini akmardaki satanist muritlerinle icmiyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Cidden, İstanbul'da korkacak birşey yok. Ha, Yazıcıoğlu'na tamir için notebook götürmeye korkabilirsin ama içine girmeye korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Gayet güvenli bir yer hiçbirşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 karakoyde vardi oyle bi yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 eminönünde dogubank var (karaköyün karşısında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yazıcıoğlu iyidir. bela aramıyorsan. etraftakilerlede ilgilenmezsen bişicik olmaz. cd var diyenlere eywallah de devam et. dilenci gibilerdir biraz yapışır bırakırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 abi ne alakasi war ne tekin deili bildigin bilgisaarcilarin oldugu bi pasaj hane kizsan felan birileri bakar da her taraf polis zaten dogubankta keza ole ne olcak lan gunduz gozuyle adma mi kaldircaklar bide bankalar caddesi warda onun yerini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yanniz basina bela gelmez diyp dalga gectiysek burdaki insanlar legal yollardan seni soymaya calisiyor onuda hatirlatmak lazim wii ye oyun ariyorum adam geldi ne ariyorsan bulucam dedi gezdirdi gezdirdi sonra biyerlere girdi cikti -bunun orjinali kac? -120 filan -60 arti taksi parasini ver yapiyim gidelim alalim -honk? -60 dan asagi olmaz -peki kalsin eyvallah kkthnx bye -30 olsaydi bari???? -byeeeeeeez yani sayisiz ornek verilebilir buna benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Oha lan okuyucunca yazılanları İstanbul'a gelmeye korktum. Texas mı orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 abi texasda tuvallete cok kaldigi icin adam oldurmuyorlar sehrin gobeginde dafdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ABİSİDİVARSİDİSİDİSİDİSİSİDİSİDİSİDİSİDİSİDİ ABİSİDİVARKARILIKIZLIHAYVANLIEŞEKLİATLILİSELİRUSPOLONYAUKRAYNASİDİSİDİSİDİVARVARSİDİVARSİDİSİDİSİDİ insanlarına bulaşma derim. Bakış bile atma, ilgilenme. Ablasidivarsidisidieşekliatlı diyen insanlar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ulan ben bu doğubankı falan böyle çok katlı bi bina zannediodum hehehh. meğer izmirdeki çankaya bit pazarı gibi bi yermiş. doğubank diye isim mi olur laam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 orayi vezneleri olan ama elektronik yatirilip cekilen bir banka sanan bir arkadasim vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Viktor said: abi texasda tuvallete cok kaldigi icin adam oldurmuyorlar sehrin gobeginde dafdasdf bide Rock Hudson olayı var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 tamam, karaköye bakayım ben. en son 13 yaşında mı ne ankaradaki maltepe pazarında kavganın ortasına düşer gibi olmuştum oyun ararken, tırsıyorum o yüzden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bunuda gördüm anlarından biri yazıcıoğlu tekin olmayan bir yer ha! ahahaha istanbulda metrekare başına en çok polis düşen mekan (tehlikeli olduğundan değil bütün korsan cd operasyonun merkezi olduğu için) Not:yazıcıoğlundan tırsan bir adamın karaköyün ismini anmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar