Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Beşiktaş Basketbol Takımı'ndan atılan Sırp oyuncu yaşadıklarını Orada Neler Oluyor 'da anlattı.MILLICA DABOVİÇ FOTOĞRAFLARI Beşiktaş Basketbol Takımı'ndan atılan Sırp manken Millica Daboviç "Sporcu olmanın ötesinde güzel bir vücuda ve seksi hatlara sahibim. Bunları göstermek, paylaşmak ve iltifat almak, hayal kurulan bir kadın olmak bu ülkede neden ayıp anlayamadım? Bizim oralarda hiç böyle değil. Takımımın beni attığını öğrendiğim gün hüngür hüngür ağladım. Hala da geceleri ağlıyorum. Çok sevdiğim Beşiktaş bana yanlış yaptı. Tıpkı yıllar önce Pascal Nauma'ya yaptıkları gibi beni de harcadılar. İkimiz de başarılıydık, ama seksi birer bir yıldızdık. Bu yüzden mi atıldık? Keşke Çarşı bize sahip çıksaydı. Onlar da sahip çıkmadı" dedi. Bu sırada stüdyoda bulunan Prof. Dr. Mustafa Öz "Ben saha sahip çıkarım. Ömrün boyunca seni bedava muayene ederim. Sağlık sponsorun olurum" şeklinde konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 BEN ARTIK BEJİKTAŞLIYIM VE ÇARŞIYA KATILIYORUM TUTMAYIN BENİ SAHİP ÇIKACAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Beşiktaş zalak ya kim kıcını açsa atıyor takımdam. İnş Glatasaray alır bu kızımızı, maçına gideriz Drpic ve eşi vardı ne güzel bir çift'ti . Parasını ödediler daha gelmeden takıma şutladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 /fapfest: on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Masquerade said: Tıpkı yıllar önce Pascal Nauma'ya yaptıkları gibi beni de harcadılar. İkimiz de başarılıydık, ama seksi birer bir yıldızdık. Pascal seksimiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Klubu kerhaneye çevirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dartanian said: Masquerade said: Tıpkı yıllar önce Pascal Nauma'ya yaptıkları gibi beni de harcadılar. İkimiz de başarılıydık, ama seksi birer bir yıldızdık. Pascal seksimiydi? evt... (gay deilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 gay alert:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Seksiydi tabi lan Pascal. Ahah, soru mu bu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 çarşı üremeye de karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 şu konuda pascalın sexyliğini tartışıldığını görmek üzdü beni asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Eywah potansiyel gaylar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 pascal bir cons iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yalarım! Haha :D Ne alaka be yiğidin hakkını yiğide vericeksin. Adam seksi, yalan mı söyleyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kızlar daha güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Draenyth said: Çarşı duvara karşı +111111 Ahahaha atilir mi bu bacimiz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 şöyle bir hatun topiğinde pascal ın seksi olup olmadığı konuşuluyo ya acilen testesteron takviyesi lazım buraya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Hatunun seksiliği de tartışılmaz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Fotoğraf neden kroplanmışki ? Resmen hürriyet.com.tr'de varken paticikde ne için olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Carsi KUTUR KUTUR'e karsi!Q (okuz bunlar..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 dövme güzel de, sen yaşlanıp o cilt pörsüyünce o dövme de adeta bir osmana, bir hayrettine benzemeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 musti ne cok topic acion sen bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 birisi çarşıdan elemanların birinin dijitürke çemkirmesinin adresini koysun da, görün çarşıyı. ÇARŞIAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar