Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tübitak'a gelen sansür

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Az önce Kanal D haberde izledim, söylediğine göre Tübitak'ın bu ayki sayısının kapağına Darwin'i koyacaklardı 200. yılı olması sebebiyle ayrıca 15 sayfalık içeriği olacaktı, ancak yanlış hatırlamıyorsam tübitak yönetim kurulu başkan yardımcısı kapağa izin vermemiş ve hepsi çıkartılmış yerine küresel ısınmayla ilgili bir kapak konmuş. Bu haber doğru mudur doğruysa söyleyecek şey bulamıyorum patideki AKP avukatları beni bi aydınlatsın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Ehehe burada insanlar birbirlerini süper manipule ediyorlar :). Doğru olduğu bile belli olmayan birşeyle ne güzel gaz veriyorlar birbirlerine.

Haberin doğru olmaması için Kanal D'nin asparagas yapmış olması gerekir ki böyle bir konu için asparagas yapabileceklerini zannetmiyorum. Ayrıca merak ediyorum haberin doğruluğu %100 olsa ne diyeceksin? Dikkat ediyorum tavrın sürekli "haha siz kapışa durun" "hahayt birbirinizi negzgel pohpohluyorsunuz" falan gibi hep kendini olayın dışında tutup diğerlerine tepeden bakacak şekilde birazda konuyla ilgili yorum yapmayı dene, yorum yapanları yorumlamak yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...