Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Az önce Kanal D haberde izledim, söylediğine göre Tübitak'ın bu ayki sayısının kapağına Darwin'i koyacaklardı 200. yılı olması sebebiyle ayrıca 15 sayfalık içeriği olacaktı, ancak yanlış hatırlamıyorsam tübitak yönetim kurulu başkan yardımcısı kapağa izin vermemiş ve hepsi çıkartılmış yerine küresel ısınmayla ilgili bir kapak konmuş. Bu haber doğru mudur doğruysa söyleyecek şey bulamıyorum patideki AKP avukatları beni bi aydınlatsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obiwankenobi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bu haber doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 AKP oraya el atalı baya oluyor. Şaşırtıcı birşey değil. Eh, şeriat fln gelmiyor evet ama biz ileri gidemiyoruz. Ama bütün bunlarıda savunurlar elbette bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obiwankenobi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yeter artık nereye kadar gidecek bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 el atılmadık bir bilim kalmıştı.. rabbime sordum gg dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Tübitak direk olarak Başbakanlığa bağlı olduğu için gideli çok oldu. Ne yaparlarsa yapsınlar şaşırmam mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 sasilacak durum degil. zaten 4 yildir gostere gostere yapiyorlar bunu. seriat olmus "modern seriat". hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 o kadar çok laf ettik ki, kendimizi tekrarlamamak için sadece ana bacı düz gitme şansımız kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 rezalet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Rezalet değil, hiç olur mu? Münferittir anca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Aksakallı bir cami imami diye yuttursak izin çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 obiwankenobi said: yeter artık nereye kadar gidecek bu durum obiwankenobi said: yeter artık nereye kadar gider bu durum obiwankenobi said: nerye gidecek bu durum cok merak ediyorum Bune ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 rabbime sordum küresel ısınma kıyametin habercisi. hemen Clevelanda gidin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 İnşallah bir gün Adnan Hoca tübitak başkanı olacak da güzel Türkiyemiz hakettiği yere gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ehehe burada insanlar birbirlerini süper manipule ediyorlar :). Doğru olduğu bile belli olmayan birşeyle ne güzel gaz veriyorlar birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Viktor said: melek gibi lan(evet hergun melek goruyorum yolda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Samanyolu'nun VİCDAN DEDE'sine benziyor, olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 sansür mü emin değilim, yakınlarda çok kapsamlı bir genetik sayısı yayınlayacaklar diye duydum. gerçi evrimi yalanlasalar bile DNA'yı yalanlayacak halleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Horizon said: Ehehe burada insanlar birbirlerini süper manipule ediyorlar :). Doğru olduğu bile belli olmayan birşeyle ne güzel gaz veriyorlar birbirlerine. Haberin doğru olmaması için Kanal D'nin asparagas yapmış olması gerekir ki böyle bir konu için asparagas yapabileceklerini zannetmiyorum. Ayrıca merak ediyorum haberin doğruluğu %100 olsa ne diyeceksin? Dikkat ediyorum tavrın sürekli "haha siz kapışa durun" "hahayt birbirinizi negzgel pohpohluyorsunuz" falan gibi hep kendini olayın dışında tutup diğerlerine tepeden bakacak şekilde birazda konuyla ilgili yorum yapmayı dene, yorum yapanları yorumlamak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu bir yerden değiştirmesi lazım. Şurada konuyla ilgili laf edecek anca haberin doğruluğunu bulmuş, sonra ne kalıyor geriye? Tabii ki kişisel saldırı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Bide ben akp yi savunmuyorum der. Üstüne lol babz siz çok heyheylisiniz der. Görevini gerçekleştirir. Tipik AKP trolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yasaklarsa yasaklar kardeşim size ne?Hükümete bağlı değil mi Tübitak?Millet seçmedi mi bu hükümeti?Bu ülkede demokrasi var ulan,küfür ettireceksiniz bana şimdi,laikçi Ergenekoncu beyaz Türkler sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar