Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tübitak'a gelen sansür

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce Kanal D haberde izledim, söylediğine göre Tübitak'ın bu ayki sayısının kapağına Darwin'i koyacaklardı 200. yılı olması sebebiyle ayrıca 15 sayfalık içeriği olacaktı, ancak yanlış hatırlamıyorsam tübitak yönetim kurulu başkan yardımcısı kapağa izin vermemiş ve hepsi çıkartılmış yerine küresel ısınmayla ilgili bir kapak konmuş. Bu haber doğru mudur doğruysa söyleyecek şey bulamıyorum patideki AKP avukatları beni bi aydınlatsın lütfen.
Mesaj tarihi:
AKP oraya el atalı baya oluyor.

Şaşırtıcı birşey değil.

Eh, şeriat fln gelmiyor evet ama biz ileri gidemiyoruz. Ama bütün bunlarıda savunurlar elbette bu forumda.
Mesaj tarihi:
obiwankenobi said:
yeter artık nereye kadar gidecek bu durum

obiwankenobi said:
yeter artık nereye kadar gider bu durum

obiwankenobi said:
nerye gidecek bu durum cok merak ediyorum

Bune ya lol.
Mesaj tarihi:
sansür mü emin değilim, yakınlarda çok kapsamlı bir genetik sayısı yayınlayacaklar diye duydum. gerçi evrimi yalanlasalar bile DNA'yı yalanlayacak halleri yok
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Ehehe burada insanlar birbirlerini süper manipule ediyorlar :). Doğru olduğu bile belli olmayan birşeyle ne güzel gaz veriyorlar birbirlerine.

Haberin doğru olmaması için Kanal D'nin asparagas yapmış olması gerekir ki böyle bir konu için asparagas yapabileceklerini zannetmiyorum. Ayrıca merak ediyorum haberin doğruluğu %100 olsa ne diyeceksin? Dikkat ediyorum tavrın sürekli "haha siz kapışa durun" "hahayt birbirinizi negzgel pohpohluyorsunuz" falan gibi hep kendini olayın dışında tutup diğerlerine tepeden bakacak şekilde birazda konuyla ilgili yorum yapmayı dene, yorum yapanları yorumlamak yerine.
Mesaj tarihi:
Konuyu bir yerden değiştirmesi lazım. Şurada konuyla ilgili laf edecek anca haberin doğruluğunu bulmuş, sonra ne kalıyor geriye? Tabii ki kişisel saldırı :p
Mesaj tarihi:
Yasaklarsa yasaklar kardeşim size ne?Hükümete bağlı değil mi Tübitak?Millet seçmedi mi bu hükümeti?Bu ülkede demokrasi var ulan,küfür ettireceksiniz bana şimdi,laikçi Ergenekoncu beyaz Türkler sizi!
  • Yeni Oluştur...