di Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Selam, Olaya cok fransiz oldugumdan, pek anlamadigimdan bu konuda yardima ihtiyacim var. Az bucuk birseyler geldi altin olarak sagdan soldan ve su anda parasiz olmamiza ragmen borcumuz da yok -ki mucize gibi birsey bu. Altin ve dolarin ileriki vadede gelecegi nasil olur ? Bozdurmak mi gerekir banka kasasinda tutmak mi ? Tahminlerinizin gerekcelerinizi de yazarsaniz sevinirim. Az bucuk birseyler kaparim belki yurutulen mantiklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 sağdan soldan mı? aahhahah ne taktılar o kadar vayanasını. envanterlerin listesini istiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Neredesiniz, geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Her zaman dağıtmak daha faydalıdır. "Bütün yumurtaları aynı sepette taşırsan sepet düşünce hepsi kırılır" George Weah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 george weah mı? AHAHAHAHAHAHA http://sportpedia.mysport.ro/images/3/31/Weah2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 en yüksek faizi veren bankaya git yatır abi. dolara bulaşma bence. altın da baya tavan yaptı, belli olmaz. euroya hiç bulaşma hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Eheh tamam lan tamam ganimet saglam. Hic beklemiyoduk o kadar. Konuyu pic etmeyin ama akil verin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 dolar yükselcek cenırıl motor batıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bankalar "bana para yatıranın kölesi olurum" modunda. yatır rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ekonomik bir kriz var dünyada, paraya çevirmek şaçmalık olur bence eğer gerekmiyorsa. Bozdurup daha saf altın ya da cumhuriyet altını falan alabilirsin ama para yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Iste bu durumda da aklimdaki soru altin olarak mi tutmali bozdurmali mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Dövize çevirmek şu aralar pek mantıklı değil bence. Dolar zaten çok yüksek. Aman aman bir kazanç yaratacak kadar yükselmesinden se bu seviyelerde kalması yada düşmesi daha muhtemel. Biri ucuza altın yaratmayı bulmadığı sürece değeri çok değişmez. Şu aralar bence birşeyler kazanmaya çalışmaktansa elindekini korumak daha önemli. NoT: Uyarmadan edemeyeceğim. Ben finans dersinden kalmıştım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Altın olunca değer kazanmayabilir belki ama değer de kaybetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ALTINLARI ALIP KAÇ DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Evet, altının değeri her saniye artar, bu da dengeler. Şu anda bir cumhuriyet altınıyla 10 tane mal alabiliyorsan ilerde 12 tane alırsın, parasal değeri önemli değil. Parasal olarak düşebilir de artabilirde alım gücü olarak bir kayba uğramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 faizler çok düşük. Euro veya dolar bence en iyisi. Ama dağıt parayı. Mesela bana dağıt B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 altından zarar eden görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 şaka bi yana altından zarar eden gördüm ben şöyle gördüm arkadaşımda evlendi salak arkadaşım zamanında bozdurdu altınları 70 80 bin Tl ye eğer biraz sabretse şu anda 40 50 bin tl daha kara geçecekti ama bekleyemedi şimdi kafasını vuruyo taşlara ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 eet altından zarar etmezsin ama yksek derecede bi karda bekleme yanlız dövizden bu aralar uzak durmanı tavsiye ederim. birde bi arkadaş cok düğru demiş su an yapılabilecek en mantıklı şey elindekinin değerini korumaktır altında bunu gayet güzel başarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 iktisat okumak istiyordum işletme okuyorum off off :D tam benlik konular. şimdi kanka dolar, borsa, bunlar şu aşamada yalan. sakın girme. dolar yükselir biraz daha ama o seviyede kalamaz. düşecek zamanla. devlet tahvili alın bence. %14fln dı galiba faiz oranı. enflasyon %8-9 desen kafadan %5 reel kazancınız olur. ki enflasyonda düşüyor yani artar bu oran. onun dışında diğer yatırımlar şimdilik sakat. altın her zaman kazandırır ama nerede saklayacan :D devlet tahvili diyorum ben^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bankadan kasa kiralayıp saklayamazmısın bu altını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Altın. sakın dövize bonoya borsaya girme.Altın da kalsın paran.daha değerlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 dövize dönme hiç bundan sonra. bi kısmı altın kalsın bi kısmını mevduata koy. mevduatta verilen güvence limitini hesap başına aşmadığından emin ol. banka batarsa paranı alabilesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bORSAYA GİRME. dÖVİZE DÖNMEK İÇİN BİRAZ GEÇ GİBİ. aLTIN TOP DURUMDA AMA DAHA NE KADAR YÜKSELİR. eURO BELİRSİZ ÇÜNKÜ ab DEVLETLERİ İFLAS ETME AŞAMASINDALAR. Off caps açık kalmış pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Altinlari tutuyoruz o zaman orasi kesin ki asil degerli olanlar onlar zaten. Bir de 500 dolar gibi bir para mevcut dolar olarak. Onu ne yapsam belli degil. Fazla getirisi olmaz ama degeri kaybolmasin en azindan. Sunucu alirken onunla alsam daha mi karli cikarim acep ? Nasilsa donanimin fiyati dolar olarak sabit kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar