Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obiwankenobi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 loserz said: Nessarien said: Ne bekliyoruz ki ? said: Demokrasi bir amac degil aractir, amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız... RTE Cumhuriyet tarihinin yüz karası bu adam. Diğer bir yüz karası olan menderes gibi bir son yaşaması için elimden gelen herşeyi yapardım.. cumhuriyet tarihinin yüz karası RTE se,insanlık tarihinin yüz karalarından biri sensin. Cahil cahil konuşup insanlara bok atma, insanlar 60 darbesinde sokağa çıkıp kutlama yapmışlar.. Büyüklerine sor da öğren.. Tabii senin büyükler kaçacak delik de aramış olabilirler onu bilemem.. 60 darbesi Cumhuriyet tarihinde açan bir çiçektir, darağacı da işin bonusu.. Bu arada herşeye "faşizm" diyen liboşlarımız gene ortada yoklar, bu ikiyüzlülükleri yüzünden ciddiye alınmıyorlar zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ne bekliyordun ki, hangi işlerine gelmeyen konuya gelip de mesaj yazmışlar yobazlar? En iyi ihtimalle "tamam AKP hatalı AMA YA SEZER NE YAPTI BAYKAL DA NE PİS ADAM" falan diye gündemi değiştirmeye çalışıyorlar arada. Bazen onu bile yapacak malzemeleri olmadığında da böyle saklanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Nessarien said: Bunu görmüşken şu haber aklıma geldi.... İngiltere Çalışma Bakanı Peter Mandelson dün, başkent Londra’daki Heathrow Havalimanı’nın genişletilmesini protesto eden bir kişinin saldırısına uğradı. Londra’daki İngiliz Kraliyet Cemiyeti binası önünde meydana gelen olayda Leila Deen isimli protestocu, İngiliz Bakan’ın suratına ne olduğu anlaşılamayan yeşil bir sıvı fırlattı. Deen, saldırının ardından olay yerinden hiçbir engelle karşılaşmadan uzaklaştı hatta İngiliz televizyonlarına demeç verdi. Görüntülerini izledim korumalar sadece buradan uzaklaşın diye uyarıyor kadını fiziksel temas yok hiçbirşey yok elleriyle bile dokunmuyorlar sadece bakanın önüne geçip oldukları yerde duruyorlar zaten kadınında bunun dışında bir niyeti yok. Ardından bakan üstünü temizleyip dışarı çıkıp keşke eyleminde ne demek istediğini belirtmiş olsaydı, birşey söylemediği için hiçbirşey anlayamadım şeklinde açıklamalar yaptı.. Bizde olsa nasıl olurdu sorusunun cevabını hepimiz biliyoruz. Tamam iste almamisiz batinin ahlakliksizligini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 loserz said: Nessarien said: Ne bekliyoruz ki ? said: Demokrasi bir amac degil aractir, amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız... RTE Cumhuriyet tarihinin yüz karası bu adam. Diğer bir yüz karası olan menderes gibi bir son yaşaması için elimden gelen herşeyi yapardım.. cumhuriyet tarihinin yüz karası RTE se,insanlık tarihinin yüz karalarından biri sensin. Aaa yeşil başlı liboş konu trollemiş :) Menderes ve Tayyip aynı şeyin laciverti işte.. Sen nesin pembesi mi ? Yakın tarih konusunda biraz bilgi edin objektif kaynakları eline alarak... Menderes döneminin bu ülkeyi ne kötü bir uçuruma sürüklediğini öğren. 60 darbesi halkın desteğiyle yapılmış faşizan ve gerici akımın ülkeyi kötü bir çıkmaza sokmasının önünü kesmiştir. Menderes bu ülkeye oldukça fazla zarar vermiştir tıpkı Tayyip gibi. İkisininde ortak yanı çoktur. Demokrasi kılıfı altında gerici ideolojilerini hayata geçirmek için zemin hazırlamaktan başka birşey yapmamışlardır, bu sebeple aynı sonu yaşamasını tüm kalbimle arzuluyorum. Hatta bir katkım olursa seve seve görev almak bile isterdim, ee insanlık tarihinin yüz karası olmak kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obiwankenobi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 rahmetlinin arkasından konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 menderes orjinaliydi, bu direk copycat. arkasındaki isimlere asıl hadouken çekmek lazım gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Democracy trio Değerlerini bilemedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 @Nessarien Her kafama uymayan adam idam edilsin yani diyorsun bravo aynen devam. [hr] Dip not: Bu haberi savunmuyorum tabi ki de yanlıs anlasılma olmasın. Ama buradaki bazı arkadaşların da iktidardan farkı yok ne yazık ki ellerine güç geçinde direk görüşlerine uymayanları ezecekler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 her, ülkenin anasını belleyen diye değiştirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Dennis said: Ama buradaki bazı arkadaşların da iktidardan farkı yok ne yazık ki ellerine güç geçinde direk görüşlerine uymayanları ezecekler sanki. şahsi olarak benim elime öyle bir güç geçeceğini sanmıyorum, ama geçseydi sanırım en azından bir daha bu kadar cesaretli olmamalarını sağlayacak önlemler alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Dennis said: @Nessarien Her kafama uymayan adam idam edilsin yani diyorsun bravo aynen devam. [hr] Dip not: Bu haberi savunmuyorum tabi ki de yanlıs anlasılma olmasın. Ama buradaki bazı arkadaşların da iktidardan farkı yok ne yazık ki ellerine güç geçinde direk görüşlerine uymayanları ezecekler sanki. Laf çarpıtmaya ne hacet şimdi.. Burada bahsi geçen 2 kişinin ne haltlar yediğini herkes bilmiyor mu ? Biliyor.. O veya bu şekilde vatana ihanet etmek, ülke çıkarlarını kendi çıkarları doğrultusunda kullanıp ülkeyi çıkmaza sürüklemek, toplumda kutuplaşma yaratmak cezalandırılmayacaksa söyler misin ne cezalandırılacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ülkenin çoğunluğu bu adamları destekliyorsa yapacak birşey yok ki, işte anayasa mahkemesine kapatılması için başvuru olabilir onun dışında oy atmazsın yapabileceklerin bunlar. Yani mahkemenin şu saydığın suçları partinin işlediğine karar vermesi lazım. Onun dışında da zaten mevcut başka parti gelse de ülkenin çok iyi bir yer haline geleceğine inanmıyorum, Türkiye'de tüm sistemler yanlış neredeyse, egitiminden tut, saglık, güvenliğe kadar, insanların kolay yoldan zengin olma çabalarına, yerleşmiş düşünce kalıplarına kadar çok yanlış bir sistem var, akp ise bu yanlış sistemin bir çarkı sadece. Ve işte sen de asalım keselim dersen bu yanlış sistemdeki başka bir çark olmaktan öteye geçemezsin, tek farkı diğer yöne dönmekte olan bir çark... Ama umuyorum birgün bu saydıklarım düzelir, adam gibi de herkese eşit davranabilen bir parti gelir yönetir bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Dennis said: Ülkenin çoğunluğu bu adamları destekliyorsa yapacak birşey yok ki, işte anayasa mahkemesine kapatılması için başvuru olabilir onun dışında oy atmazsın yapabileceklerin bunlar. Yani mahkemenin şu saydığın suçları partinin işlediğine karar vermesi lazım. Ho?Nasil yok yapicak bisey?Yapilcak sey cok varda yapicak adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Yasalarımız harika zaten. Anayasa Mahkemesi'nin 11 üyesinden sadece 1 tanesi "hayır, AKP laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmamıştır" diyor, ama partiye gelen ceza para cezası. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Slat said: loserz said: Nessarien said: Ne bekliyoruz ki ? said: Demokrasi bir amac degil aractir, amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız... RTE Cumhuriyet tarihinin yüz karası bu adam. Diğer bir yüz karası olan menderes gibi bir son yaşaması için elimden gelen herşeyi yapardım.. cumhuriyet tarihinin yüz karası RTE se,insanlık tarihinin yüz karalarından biri sensin. Cahil cahil konuşup insanlara bok atma, insanlar 60 darbesinde sokağa çıkıp kutlama yapmışlar.. Büyüklerine sor da öğren.. Tabii senin büyükler kaçacak delik de aramış olabilirler onu bilemem.. 60 darbesi Cumhuriyet tarihinde açan bir çiçektir, darağacı da işin bonusu.. Bu arada herşeye "faşizm" diyen liboşlarımız gene ortada yoklar, bu ikiyüzlülükleri yüzünden ciddiye alınmıyorlar zaten.. forumun 1 numaralı faşisti gelmiş. İnsanlar 60 darbesinde sokaga çıkıp kutlama yapmışlar? HAHAHAHA.Gördügüm en komik argümandı. Anneanneme sordum pasta kesmişler dansöz oynatmışlar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 neyse şaka bir yana, Menderesin asılmasını destekliyip, şimdi de ellerinde olsa RTE olsa asarız keseriz diyen faşist kelebeklerine deloreana atlayıp cumhuriyetin pırıl pırıl gençleri olaraktan 1960 lara uçmasını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Nessarien said: loserz said: Nessarien said: Ne bekliyoruz ki ? said: Demokrasi bir amac degil aractir, amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız... RTE Cumhuriyet tarihinin yüz karası bu adam. Diğer bir yüz karası olan menderes gibi bir son yaşaması için elimden gelen herşeyi yapardım.. cumhuriyet tarihinin yüz karası RTE se,insanlık tarihinin yüz karalarından biri sensin. Aaa yeşil başlı liboş konu trollemiş :) Menderes ve Tayyip aynı şeyin laciverti işte.. Sen nesin pembesi mi ? Yakın tarih konusunda biraz bilgi edin objektif kaynakları eline alarak... Menderes döneminin bu ülkeyi ne kötü bir uçuruma sürüklediğini öğren. 60 darbesi halkın desteğiyle yapılmış faşizan ve gerici akımın ülkeyi kötü bir çıkmaza sokmasının önünü kesmiştir. Menderes bu ülkeye oldukça fazla zarar vermiştir tıpkı Tayyip gibi. İkisininde ortak yanı çoktur. Demokrasi kılıfı altında gerici ideolojilerini hayata geçirmek için zemin hazırlamaktan başka birşey yapmamışlardır, bu sebeple aynı sonu yaşamasını tüm kalbimle arzuluyorum. Hatta bir katkım olursa seve seve görev almak bile isterdim, ee insanlık tarihinin yüz karası olmak kolay değil. Egri oturup dogru konuşalım. 1-Hakaretler gırla.bana şunu ogren bunu ogren diyebilmen için bu konuda wowdan başını kaldırıp da adam gibi birşeyler okuman lazım. Böyle Dışarda konuşamadıgın şeyleri sanal alemde konuşarak sadece zayıf egonu tatmin edersin, 2 seçimdir büyük oy oranlarıyla iktidar olmuş partiye yüz karası,vatan haini,elimde olsa asardım, hatta asmak için şuan bile görev alırım diyorsan, gel ben sana göstereyim bir asmayı kesmeyi, execute basmak gibi olmuyor bu işler gerçek hayatta. Bu kadar oy almış,halkın destegini almış partiye bu kadar hakaret edersen, o partiye oy vermiş tüm insanlara dolaylı yoldan hakaret etmiş olursun. Sen daha portakalda vitaminken,bu ülkenin enflasyonu yüzde yüz ellileri gördü.İnsanlar eve ekmek götüremedi, DARBELERIN IDEOLOJI KAVGALARINDAN oldugunu mu sanıyorsun? Açlıktan oldu,refah seviyesinin yerlerde sürünmesinden oldu,insanlar birbirini yedi. T.C tarihinde ilk defa enflasyon tek haneli rakama AKP zamanında indi,ülke en çok büyüme rakamlarına bu iktidarda ulaştı,Milli gelir seviyesi en çok bu iktidarda yükseldi. Ha hataları varmıdır,vardır elbet,bu hataların agır bastıgını düşünüyorsan; "yok abi AKP başarılı degil oyumu vermem" dersin. Ama senin amacın bağcıyı dövmekse,kraldan cok kralcılıksa,16 milyon insanı vatain hainligiyle suçluyorsan,onları asmaktan,kesmekten bahsediyorsan,senin ne vicdanın ne insanlıgın kalmamıştır. Ki umuyorum normal hayatında gayet iyi bir insansındır,burda sanal alemin verdigi cesaretle bu kadar agresif ve faşist bir tutum sergiliyorsun,fakat şu forumda katlanamadıgım tek olay terbiyesizlik ve vicdansızlıktır ona da sonuna kadar karşı çıkarım. Seni kendi oluşturdugun öcülerle,hurafelerle,gericilerle,şeriatla başbaşa bırakıyorum. Slata gelince,sen konuşmaya degmezsin zaten kendin çal kendin oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 seçimde 49% oy almış. gelsin kafama sıçsın o halde. Aziz Nesin 60% demişte türk milletinin 100% ü aptal arkadaş. 50 senedir 60 senedir arpa boyu yol almamışız daha neyi tartışıyoruz. artık şu seçimde şukadar oy almış, bukadar oy almış halk seçmiş muhabbetleri baymaya başladı. halk bi bok seçmedi. öğrenin artık şunu. oyunu kömüre sattı, oyunu türban a sattı. oyunu ben dindarım diyene sattı. Cebinde parası olan alacağı ihalelere, kazanacağı yeşil dolarların hayaline sattı. Bu CHP olsaydıda aynı halttı MHP olsaydıda. Zerre fark yok. Bugüne kadar kimse bu partilere özgürlükler için, demokrasi için, adalet için oy vermedi. Çıkarları için verdiler, sonra böyle yönetildiler. Benim milletim gerçekten işini bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 loserz said: Egri oturup dogru konuşalım. 1-Hakaretler gırla.bana şunu ogren bunu ogren diyebilmen için bu konuda wowdan başını kaldırıp da adam gibi birşeyler okuman lazım. Böyle Dışarda konuşamadıgın şeyleri sanal alemde konuşarak sadece zayıf egonu tatmin edersin, 2 seçimdir büyük oy oranlarıyla iktidar olmuş partiye yüz karası,vatan haini,elimde olsa asardım, hatta asmak için şuan bile görev alırım diyorsan, gel ben sana göstereyim bir asmayı kesmeyi, execute basmak gibi olmuyor bu işler gerçek hayatta. Bu kadar oy almış,halkın destegini almış partiye bu kadar hakaret edersen, o partiye oy vermiş tüm insanlara dolaylı yoldan hakaret etmiş olursun. Sen daha portakalda vitaminken,bu ülkenin enflasyonu yüzde yüz ellileri gördü.İnsanlar eve ekmek götüremedi, DARBELERIN IDEOLOJI KAVGALARINDAN oldugunu mu sanıyorsun? Açlıktan oldu,refah seviyesinin yerlerde sürünmesinden oldu,insanlar birbirini yedi. T.C tarihinde ilk defa enflasyon tek haneli rakama AKP zamanında indi,ülke en çok büyüme rakamlarına bu iktidarda ulaştı,Milli gelir seviyesi en çok bu iktidarda yükseldi. Ha hataları varmıdır,vardır elbet,bu hataların agır bastıgını düşünüyorsan; "yok abi AKP başarılı degil oyumu vermem" dersin. Ama senin amacın bağcıyı dövmekse,kraldan cok kralcılıksa,16 milyon insanı vatain hainligiyle suçluyorsan,onları asmaktan,kesmekten bahsediyorsan,senin ne vicdanın ne insanlıgın kalmamıştır. Ki umuyorum normal hayatında gayet iyi bir insansındır,burda sanal alemin verdigi cesaretle bu kadar agresif ve faşist bir tutum sergiliyorsun,fakat şu forumda katlanamadıgım tek olay terbiyesizlik ve vicdansızlıktır ona da sonuna kadar karşı çıkarım. Seni kendi oluşturdugun öcülerle,hurafelerle,gericilerle,şeriatla başbaşa bırakıyorum. Slata gelince,sen konuşmaya degmezsin zaten kendin çal kendin oyna. Ah ah süper ya. Hem agresif hem depresif bir kişi profili çiziyorsun. Ne oynadığımdan sanane çocuğum, sana mı sormam gerekiyor ? Ee wow oynamışsam ne oluyor ? Hehe ne basit bir zihin bu böyle. Bana argümanı yok diyenin giriş cümlesine bak hele. Sende gel beraber oynayalım hunter açarız petini tayyip feto kırması yaparız rahatla germe kendini böyle. Forumlarda kişisel hakaretler yapan kişilerin senin verdiğin zayıf ego kalıbına girdiğini düşünüyorum mesela sen. Ne bu kin baban menderes miydi yoksa tayyip mi ? '' gel sen beklerim göstereyim asmayı kesmeyi '' bu nasıl bir çocukluktur ya ^^ Durmak yok veletliğe devam. Eğitim almamış basit bir kitleden yetişmiş düzeysiz bir insan örneği olduğunu sergilemişsin burada. Demokrasi üzerine tartışılan konuya getirdiğin bakış açısına bak. Yahu senin neyine böyle konuları konuşmak git bi çay koy sen. Eh ben zaten hep diyorum o partiye oy veren insanlar ya ahmak oldukları için oy verirler ya aynı ideolojiyi paylaştıkları için ya da yardakçı oldukları için ha birde oyunu satan onursuzlar var o farklı bir kategori. Dolayısıyla onu oraya getiren her oy veren birey hakkında pek iyi düşüncelerim yok. Vatana ihanet çok açık ve net bir kavramdır göreceli yanı yoktur. Ülke çıkarlarını düşünmeksizin hareket edip kötü yönetim sergileyen biri eğer ülkesini kötü bir noktaya götürüyorsa bunun anlamı açıktır nettir. Onu oraya getiren herkes o eserde pay sahibidir '' ama ben sadece oy verdim'' demekle kendinizi kandırırsınız. Enflasyon tek haneli rakamlara bir hareket sayesinde indi. Neydi bu hareket ? Küresel ekonomik hareketliliğin artı yönde oluşu ve enflasyon değerlerinin küresel anlamda düşüş eğiliminde olmasıyla oldu. AKPnin o eşi benzeri olmayan ekonomik politikaları sayesinde değil. Peki indide ne oldu ? Halk daha refah bir şekilde mi yaşıyor bırakın bu başbakanın boş söylemlerinin papağanlığını yapmayı. Benim tuzum kuru açıkçası 1000 kriz gelsede birşey olmaz banane der gider hiç takmam düşünmem. Lakin televizyonlarda geçinemeyen çocuklarını okutamayan onlara karşı boynu bükük insanlar görüp kafa çevirmek pek kolay olmuyor ve ister kabul edin ister etmeyin bu tablonun yaşanmasında bu partiye oy veren herkesin payı vardır. Gelecek sefer daha edepli daha düzeyli ol feto bile görse üzülür ağlardı, hoş o herzaman ağlıyor ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dennis said: Ülkenin çoğunluğu bu adamları destekliyorsa yapacak birşey yok ki, işte anayasa mahkemesine kapatılması için başvuru olabilir onun dışında oy atmazsın yapabileceklerin bunlar. TEK YOL DEVRİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Kimler geldi, kimler gitti. Tayyip de gidecek elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yüce Mevlam bugünleri yeniden gösterir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 loserz said: 1-Hakaretler gırla.bana şunu ogren bunu ogren diyebilmen için bu konuda wowdan başını kaldırıp da adam gibi birşeyler okuman lazım. Böyle Dışarda konuşamadıgın şeyleri sanal alemde konuşarak sadece zayıf egonu tatmin edersin, gel ben sana göstereyim bir asmayı kesmeyi burda sanal alemin verdigi cesaretle bu kadar agresif ve faşist bir tutum sergiliyorsun Slata gelince,sen konuşmaya degmezsin zaten kendin çal kendin oyna. Sen bunları yarısını sokakta birinin suratına söyleyecek cesareti kendinde bul da, ondan sonra millete eziklik, sanal alem falan yakıştır. Saçmalıkları zaten bir yana bırakıyorum, yoksa konuş konuş bitmez. "Oyun oynayan adam siyaset tartışamaz" gibi örümcek beyninize yakışan bir mantık işte :p Kadın, içki içen, kurban kesmeyen falan da tartışmasın hatta, garanti olur. Cevap veremediğin şeylere "sen takıl kankalit" tarzı cevaplar vermek de 1990'ların liselilerinde modaydı. Enflasyon nedir, nasıl hesaplanır, neden yükselmiyor gibi biraz araştırma yap önce. TÜFE sepetine helikopter bile soktular istedikleri seviyede kalsın diye, onlara oy veren cahil halk bilmez tabii böyle şeyleri. Dolar 1.150'lerden 1.800'e çıktı birkaç ayda, teğet geçti hamdolsun. 2001 krizinden çok daha beter bir kriz var başımızda, onu da "kriz sırf bizde değil ki global" diye yutturuyorlar size. Global kriz bittiğinde bizde bitmeyecek ama, ona değinen yok. Dış borç, ticaret açığı gibi değerler 2001 krizinden kat kat fazla şu anda. Görmek yok, at gözlüğüne devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar