mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 konyaspor denizlispor lütfen bu takımlar artık düşsün superligden sıkıldım her sene hedefsiz şekilde lige başlayıp , senede 15 teknik adam çalıştırmalarından. bir takım her sene düşmemeye oynayıp sonrasında her sene aynı hataları tekrar tekrar nasıl yapar akıl sır ermiyor. altyapı falan da yok bu takımlarda üstelik , sürekli artık toplayıp takım kurup top tepiştiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kafamdaki ideal lig , mesajları okurken düşündüm de yazıyım dedim.. beşiktaş fenerbahçe galatasaray trabzonspor sivasspor bursaspor kocealispor ankaragücü bençlerbirliği gaziantepspor samsunspor izmirgücü (başka türlü çıkamazlar :P ) malatyaspor antalyaspor samsunspor erzurumspor boluspor çanakkale dardanel turkish dream league :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bençlerbirliği yedeklerden mi oluşacak dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 fede said: bençlerbirliği yedeklerden mi oluşacak dsfsd X( hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ankaraspor u Rizespor satın alıyormuş Nasıl olcak bu iş acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 tunch said: kafamdaki ideal lig , mesajları okurken düşündüm de yazıyım dedim.. beşiktaş fenerbahçe galatasaray trabzonspor sivasspor bursaspor kocealispor ankaragücü bençlerbirliği gaziantepspor samsunspor izmirgücü (başka türlü çıkamazlar :P ) malatyaspor antalyaspor samsunspor erzurumspor boluspor çanakkale dardanel turkish dream league :P Hehe pek çok konuda katılsam da ayıp noktalar var. Lig tarihinin önemli takımlarından, eski İstanbul'luların takımı İstanbulspor'u o lige koymamak affedilmez bir hata. Altay gibi yine çok kritik bir takımı atlamışsın ama onu izmirgücü içinde saydığını varsayıyorum. Bir de yine 3 büyüklere kök söktüren, canavar kadrosuyla Kayserispor var. Hele yeni stadyumlarıyla böyle müthiş bir gücün süper ligde olmaması ayıp. Boluspor falan gitmemiş hiç. Bir de doğuştan torpilli, daha kurulduğu anda torpille süper ligde başlamış olan sonra hakkıyla düşmüş olan ç.dardanele sırf bundan dolayı bile karşıyım, hiç çıkmasın süper lige. Samsunspor'u da aşırı şikeci ve maç satan tavrından dolayı sevmem, böyle üçkağıtçı zihniyetin süper ligde adı olmamalı. Ama işte geçmişi yüzünden yine de koyalım, 2 kere yazmışsın onu, birini değiştirdim. galatasaray beşiktaş fenerbahçe trabzonspor sivasspor bursaspor kocealispor ankaragücü gençlerbirliği gaziantepspor istanbulspor altay kayserispor antalyaspor samsunspor erzurumspor orduspor karşıyaka şeklinde bir 18'lik lig yapmayı tercih ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bLackcha0s said: Ankaraspor u Rizespor satın alıyormuş Nasıl olcak bu iş acaba. Haber doğruysa harika olucak.Sanırım ismi ve ligdeki pozisyonu satılıcak sadece ve kalan takımda Ankaragücü ile birleşicekti. Ankaragücüne şampiyonluk kovalayan kadro kurucaz gibi bişeyler söylemişti Gökçek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 taraftarı fazla olan kulüpler tercihimizdir. orduspor bu "dream team"'de yerini almalı kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Rewendor said: Hehe pek çok konuda katılsam da ayıp noktalar var. Lig tarihinin önemli takımlarından, eski İstanbul'luların takımı İstanbulspor'u o lige koymamak affedilmez bir hata. Altay gibi yine çok kritik bir takımı atlamışsın ama onu izmirgücü içinde saydığını varsayıyorum. Bir de yine 3 büyüklere kök söktüren, canavar kadrosuyla Kayserispor var. Hele yeni stadyumlarıyla böyle müthiş bir gücün süper ligde olmaması ayıp. Boluspor falan gitmemiş hiç. Bir de doğuştan torpilli, daha kurulduğu anda torpille süper ligde başlamış olan sonra hakkıyla düşmüş olan ç.dardanele sırf bundan dolayı bile karşıyım, hiç çıkmasın süper lige. Samsunspor'u da aşırı şikeci ve maç satan tavrından dolayı sevmem, böyle üçkağıtçı zihniyetin süper ligde adı olmamalı. Ama işte geçmişi yüzünden yine de koyalım, 2 kere yazmışsın onu, birini değiştirdim. evet kayseriyi unutmuşum haklısın. altay'ı da izmir gücünün içine koydum, 4 takım alt liglerde sürünüceklerine birleşseler çok büyük bir kuvvet olurlar türk futbolunda. istanbulsporu koyucaksak , daha da evvelinden vefasporu koymak lazım , garip kaçar biraz. aynı şekilde ne kadar sevmesek de eskişehiri de. samsunu iki kere yazmışsam , kayseriyi koyarız oraya tam olur :) bolu spor da hem taraftarı olduğundan hem de son zamanlarda altyapısından çıkarttığı topçular sebebiyle koydum , aynı şekilde dardaneli de o sebepten. altyapısından futbol yetiştirebilen ve daha da önemlisi , belli sayıda taraftar desteği olan takımları eklemeye çalıştım. bu cümleyi yazarken de tabi aklıma sakaryaspor geldi , onun da olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 erucalavera said: istanbul belediye taraftarsız takım olmasın şu ligde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ibrahim altınsay çok güzel bir teoride bulundu bugün. zamanında devletin 1. lige çıkardığı ankaragücü düşücek. artık zamanında yaptıkalarının bedelini ödüyor. ankarasporla birleşicek. adıda ankaragücü olcak. vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Eğer Karşıyaka'yla Göztepe'yi birleştirmeye kalkarsan Türkiye'de iç savaş çıkar Tunch, benden söylemesi :) Hele o güzelim olimpiyat stadına en az 2 takım yakışır diye altay ve karşıyaka dedim ben. İstanbulspor son 2-3 seneye kadar hala süper ligdeydi, hem çok köklü tarihe sahip, hem de genel olarak istikrarlıydı diyebiliriz, daha yakın tarihte Cem Uzan desteğiyle de olsa 3 büyüklerden daha sağlam kadrosu vardı neredeyse. Üstelik taraftar grubu da hani öyle kanlı canlı olmasa da sayıca fazladır düşündüğünden, eski istanbullular, istanbul erkek lisesi mezunları vs çok var yani. Keşke Saffet Sancaklı'nın eline düşmeseydi tabii. Orduspor da eskiye hatren olmalı diye koydum onu da. Fena olmdaı bence. Samsun, Sakarya falan belki ligi dediğim gibi 20 takıma çıkarırsak olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 izmirden adam gibi takım çıkamamasının sebebi , birleşseler iç savaş çıkaracak olmaları değil mi zaten? ben erzurum sporu , malatyasporu istanbulspora tercih ederim açıkçası.. tabii bunlar ütopyalar, herkesin ütpik ligi aynı olamıyacğı için ... güzel konu yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 alperozg said: erucalavera said: istanbul belediye taraftarsız takım olmasın şu ligdeBen kendilerini gönülden destekliyorum. CM 01/02'de hakikat diye bir adamları vardı ki hastasıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Rewendor said: Eğer Karşıyaka'yla Göztepe'yi birleştirmeye kalkarsan Türkiye'de iç savaş çıkar Tunch, benden söylemesi :) Hele o güzelim olimpiyat stadına en az 2 takım yakışır diye altay ve karşıyaka dedim ben. İstanbulspor son 2-3 seneye kadar hala süper ligdeydi, hem çok köklü tarihe sahip, hem de genel olarak istikrarlıydı diyebiliriz, daha yakın tarihte Cem Uzan desteğiyle de olsa 3 büyüklerden daha sağlam kadrosu vardı neredeyse. Üstelik taraftar grubu da hani öyle kanlı canlı olmasa da sayıca fazladır düşündüğünden, eski istanbullular, istanbul erkek lisesi mezunları vs çok var yani. Keşke Saffet Sancaklı'nın eline düşmeseydi tabii. Orduspor da eskiye hatren olmalı diye koydum onu da. Fena olmdaı bence. Samsun, Sakarya falan belki ligi dediğim gibi 20 takıma çıkarırsak olabilir.o istanbulspor un o eski taraftar grubu pek kalmadı be galiba.gerçi süper lige çıksa yine gelirler maçlara ama o eski istanbulspor taraftarı gibi olmaz kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 İstanbulspor'un eski taraftar gurubu duruyo hala (İstanbul Erkek Lisesi mezunlarından olduğum için az çok içindeyim biliyorum) maçlara giden belli bir kitle de var ama aktif kitlenin azaldığı bir gerçek. Artık sadece laf arasında muhabbette geçiyor istanbulsporluyum lafı. Bunun sebebi aslında daha çok takıma küsmesi taraftar grubunun. Gerek böyle ismi şanı saygınlığı yüksek bir takımın göz göre göre batırılıp dibe gömülmesi (satıştayken para toplayıp alınması bile gündeme geldi ama işlemedi işte mesela grup tarafından) gerek Saffet Sancaklı gibi adamlara gitmesi, gerekse BJK'la yaptığı anlaşma gereği "pilot takım" statüsü kazanacak kadar saygınlığından ödün vermesi küstürdü taraftarını takıma. Ha ama takım düzgün bir yönetimle tekrar süper lige çıkarsa emin ol affedip geri dönecek çok olacaktır, eski kitle yakalanır tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar