Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 daha kötü bi fail olamaz ya, ilerde ajan olsanız sıçtınız=)
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ahaha kocaman fail resimleri eklensin abi bu konuya ahahaha hala gülüyorum feci ayar gelmiş sdf
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 c.m.w said: ağzınızdan nasıl paticik ismi aldılar çok merak ediyorum isim almalarına gerek yok işte, söylendiği gibi referer diye bi olay var, bi siteye giren kullanıcıyı incelediğinde daha önceden hangi sitedeymiş te ordan linke tıklayıp gelmiş öğrenilebiliyo. link atıcaksanız da ktunnel la filan atın yani:P (işe yarar mı emin değilim ama yarayabilir)
Mohi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 c.m.w said: ağzınızdan nasıl paticik ismi aldılar çok merak ediyorum http://i7.photobucket.com/albums/y252/Texas_Rules/LOTR/gollum01_gollum.jpg "He was eventually captured by Atsizcilar's forces and tortured, but he revealed only the words 'Paticik' and 'Forum' "
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Voys said: ya gelıp napcaklar 13 yaşında veletler. sizin yaptığınız zaten saçma da, gelip bizi yorcaklar demek ondan daha saçma. geldikleri gibi giderler kşajsfa yok ya buraya gelmezler ama ekşi gibi ağızlarına dolarlar sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bu gibi durumlara koyulan fail resmi budur http://www.jonco48.com/blog/fail_20at_20failing.jpg
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Buyse said: yahu sakin olun öyle bişey olcagı yok. siteye üyelik inanılmaz zor bi ton şart var 324234 kişi üye olamıyor zaten. ayrıca elini sallasan admine çarpıyor ottan boktan sebeplerden sitenin %90 ı banlı durumda. öyle bildiğiniz trollük yapılamaz orda. hepinizde bi stres bişey olcağı yok. ayrıca ekşi sözlük sayesinde 25 üye 2000 ziyaretçi falan oluyor orda hep. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=atsizcilar+com&a=td of ne korkuyorsunuz arkadaş. sanki her gün trol saldırıyor patiye.
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Killer said: DOTA622 konudaki en anlamlı mesaj lan şu. cüceninkini saymadım ama sdfsghd
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ShadowFury said: PZero said: Buyse said: ahahahaha burayı okumuş adam teşekkür ediyorum kendisine. ettiği hakareti kaydedip savcılığa mı başvursam ne yapsam mallık var +18 mal said: Demek şu ana kadar 2 ileti yazdın ve çaktırmıyorsun öyle mi? Biz senin gibi dişileri "YARRAK" bağımlısı yapar, götlerinizden sike sike basur yaparız. Bu yazdıklarımı da "PATİCİK" lağımında yaz hadi aşşağılık kevaşe. mauaha yakalanmış kaçın abi sahibi geldi! abi tavuk geldi! ahahhahahaha. bi de trolkağana çok güldüm sdfsdgfds
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 abi zaten biz oraya yeni browserdan bile girsek bugun nerden baksan patiden 100+ giriş olmuştur ki hiç yoktan, adam bakar yani siteye. adamlar troll olayında çok deneyimliler, benimki patlamamış ama daha ehe
Reogmar Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bende Bozkır Fedaisi diye almıştım yememişler :P
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 şu adamlarla ugraştıracaksınız bizi diyosunuzda gelsin 1-2 tanesi çaşıtsınız kızıl papaganlar diye topik açsa fenamı olur güleriz, nerden cıktı bu ciddiyet, sanki evinize gelecekler
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 quel açıklama yapma hiç onlar forumun bekçileri o.O
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 mevzu o degil ama, size anlatmaya ugrasmanin manasi olmadigi asikar.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 BİZ PATİCİKLİLER OLARAK ŞİMDİYE KADAR HİÇ TROLLENMEDİK. GRURUMUZ İÇİN YAŞAR ONURUMUZ İÇİN ÖLÜRÜZ. PATİCİK ADINA LEKE SÜREN OLURSA UĞRUNDA KAN DÖKERİZ. ANADINMI.
Öne çıkan mesajlar