Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ps'de ölmüş at, shemale, nigga ve benzeri resimlerle turöllücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ahahahaha burayı okumuş adam teşekkür ediyorum kendisine. ettiği hakareti kaydedip savcılığa mı başvursam ne yapsam mallık var +18 mal said: Demek şu ana kadar 2 ileti yazdın ve çaktırmıyorsun öyle mi? Biz senin gibi dişileri "YARRAK" bağımlısı yapar, götlerinizden sike sike basur yaparız. Bu yazdıklarımı da "PATİCİK" lağımında yaz hadi aşşağılık kevaşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Anti-Fettoş YOBAZSAVAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır akjslfbhldaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Buyse said: ahahahaha burayı okumuş adam teşekkür ediyorum kendisine. ettiği hakareti kaydedip savcılığa mı başvursam ne yapsam mallık var +18 mal said: Demek şu ana kadar 2 ileti yazdın ve çaktırmıyorsun öyle mi? Biz senin gibi dişileri "YARRAK" bağımlısı yapar, götlerinizden sike sike basur yaparız. Bu yazdıklarımı da "PATİCİK" lağımında yaz hadi aşşağılık kevaşe. mauaha yakalanmış kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 üç defa referer denmiş, buraya da dadanacaklar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 öyle kalibrede olduklarını sanmıyorum adamların her gün küfredecek bir sürü konuları oluyor forumda onlarla ugrasırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 PZero said: Buyse said: ahahahaha burayı okumuş adam teşekkür ediyorum kendisine. ettiği hakareti kaydedip savcılığa mı başvursam ne yapsam mallık var +18 mal said: Demek şu ana kadar 2 ileti yazdın ve çaktırmıyorsun öyle mi? Biz senin gibi dişileri "YARRAK" bağımlısı yapar, götlerinizden sike sike basur yaparız. Bu yazdıklarımı da "PATİCİK" lağımında yaz hadi aşşağılık kevaşe. mauaha yakalanmış kaçın abi sahibi geldi! abi tavuk geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Adamlar küfüre yeni bir boyut getirmiş +18 Kozmopolit kevaşenin özenti davarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 atsızcılardan alıntı ESENLIKLER! EGER ERKEKLERIN ISLERINI BIR SAATLIK SIZLERE DEVR EDELER,DUNYANI ALT UST EDERSIZ,BOYLE KALIN DAHA IYI :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ShadowFury said: abi sahibi geldi! abi tavuk geldi! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Salak herifler. Cuce said: ... gelip dovmelerimi gerekiyo? uğraştıracaklar işte. gecenın yarısında kendi uyemiz mal mal şeyler yapıyo, online admin olmuyo şu olmuyo bu olmuyo halledemıyorz, hali hazırda cözüm arıyoruz. gereksiz dahda bela olucak işte. trolluk yapmak ıstıyorsanız gıdın kendı başınıza bireysel trolluk eylemlerinizi yapın rahatlayın, organize olucaksanızda paticik adı altında organize olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sacma misiniz ya gidin ciks bebe forumlarini trolleyin urastirmayin su adamlarla bizi offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Buyse said: ahahahaha burayı okumuş adam teşekkür ediyorum kendisine. ettiği hakareti kaydedip savcılığa mı başvursam ne yapsam mallık var +18 mal said: Demek şu ana kadar 2 ileti yazdın ve çaktırmıyorsun öyle mi? Biz senin gibi dişileri "YARRAK" bağımlısı yapar, götlerinizden sike sike basur yaparız. Bu yazdıklarımı da "PATİCİK" lağımında yaz hadi aşşağılık kevaşe. ahah trollemeye giderken trollenmek böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 /golfclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 http://i74.photobucket.com/albums/i280/TheMadDJ/Facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Olm ocağı yığarlarsa buraya girmem kavgaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ocak mı kaldı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Buyse said: mesaj yazarken yani ben şu boyun suyundanım köyüm surdan diye :) http://tr.wikipedia.org/wiki/Salur_boyu ben buldum mesela SALUR BOYU karamanlı oymagındanım. SOYSUZ DEĞİLİM!! Oha bizim köy lan ora! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 valla Cüce uyarmış abi sizleri, eğer buraya bibok yaparlarsa suçlusu sizsiniz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 PZero said: Buyse said: ahahahaha burayı okumuş adam teşekkür ediyorum kendisine. ettiği hakareti kaydedip savcılığa mı başvursam ne yapsam mallık var +18 mal said: Demek şu ana kadar 2 ileti yazdın ve çaktırmıyorsun öyle mi? Biz senin gibi dişileri "YARRAK" bağımlısı yapar, götlerinizden sike sike basur yaparız. Bu yazdıklarımı da "PATİCİK" lağımında yaz hadi aşşağılık kevaşe. mauaha yakalanmış kaçın Kusura bakma ama adam 18+ ayari vermis sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Lan sahibi gelmiş yeminle. İstemiyolar lan bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ya gelıp napcaklar 13 yaşında veletler. sizin yaptığınız zaten saçma da, gelip bizi yorcaklar demek ondan daha saçma. geldikleri gibi giderler kşajsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 onlar gelin paticik die biyerde çok seviyeli zeki iş güç sahibi akıllı adamlar var gidip haxxorlayalım diyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ağzınızdan nasıl paticik ismi aldılar çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar