BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 geçen hafta ile aynı olmasında bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 olmaz olmaz hadi bakalım bitiyorrrrrr hakem bitir maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 dsadas hakem bitir iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 eee penaltı verilmedi filan ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 said: Cihan girdi Sivasspor ceza sahasına, kaleciyi de geçti yerde kaldı.. Konyaspor penaltı beklerken hakem "devam" dedi. Yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bitti 0-0 yeah!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bursa ya 3-4 tane atsak ne hoş olur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Fener bari bugün kazansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Fenerin defans dörtlüsü süper yahu Ali bilgin - Önder - Yasin - Carlos Önder baya iyiyken harcadılar artık pek bişi olmaz heralde. Carlos zaten yorgun. Ali Bilgin defans bile değil, Yasin de bomba :) O değil de Edu noldu? Sakat falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Hmm gerçi şimdi de baktım da Ankara'da da defansta Baki Mercimek varmış. Dengeli yani iki takımda da defanslar. Bol gollü bitebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bjk li arkadaşlar bana teşekkür edebilir lideri tahttan indirdim allahın izniyle wolfsburg a da çelme takacaktım ama dayanaklı çıktı arkadaşlar . Yarın da bakalım marsilyayı indirmeyi bocayı sahasında mağlup etmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Rewendor said: O değil de Edu noldu? Sakat falan mı? edu sezonu kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 fenerde sivasta puan kaybetti.beşiktaşta kaybederse şampiypon cimbom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 fener ligde yok artık. 1-0 ankara aldı. fener de ankaradan 3 mağlubiyet 1 beraberlikle ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Avrupa'ya falan gidebilse bari fener, ilk turdan elenecek anadolu takımı gideceğine fener gitsin yine de yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bu kafa devam ederse fener de geçemez ilk turu. not: çatladıkkapısporluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 türkiye kupasında finale çıkmak dışında avrupaya falan gidemeyiz biz bu saçma kadroyla. bu kadar eksik varken 3-1'lik avantaj da yalan olcak gibi geliyor bana sivas karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 gün itibariyle Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından düşüsü neticesinde tüm tadı tuzu kaçan ligdir efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 gün itibariyle derken? fener kazansaydı yarışta olucaktı yani ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Rewendor said: Avrupa'ya falan gidebilse bari fener, ilk turdan elenecek anadolu takımı gideceğine fener gitsin yine de yani. uefa da finale çıkarsak gitcez kafadan merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 UEFA dediğin Türkiye kupası heralde. Ama yine de zor be. Yani 3-1 avantajlı skor gibi gözüküyo da, fener karıştı, kadrosu yok morali yok falan şu anda. Üstelik 3-1'e çok bakmayın, ilk maçın 1-0 olmasıyla 3-1 olması arasında fark yok. 2-0 yetiyo iki türlü de Sivas'a. Ha Sivas da şu aralar bocalama döneminde o ayrı. 3-4 haftadır kör topal gidiyo ama Fener'den daha gaz olacaklardır yin ede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Şimdi buna derdim ki "bir kupa kaldı zaten, Sivas ve BJK de ligde kapışır yorulurlar, biz çıkarız aradan", ama "maç seçiyorlar, derbi kralı" dediğimiz adamlar GS maçında o kadar rezalet oynadı ki benim pek inancım kalmadı artık. Üstüne Lugano, Edu, Volkan yok, Alex ve Gökhan iyileşecek mi belli değil. Zor yani ama imkansız da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben açıkçası kupayı fener götürür diye düşünüyordum ama şu anda fenerin bu kadar eksiği varken sivas-fener maçında çok büyük hakem katliamı bekliyorum. feneri çıkarmayacaklar finale. tamamen bir tahmin yani nedense bana öyle geliyor gönül fenerbahçe çıksın istiyor tabi. varsın alamayalım kupayı ama yarı yarıya bir fener derbisine gitmek istiyor gönlüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sivastan korkuyorum desene şuna sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Adnan Polat'tan bir 20:45 açıklaması daha bekliyoruz umutla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar