kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 azmodainin doğum günüymüş lan hiç kimse açmamış ya yada bu internet yalan söylüyo neyse Nice Yıllara dayı. Allah bisepslerine zarar vermesin.
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 feyse feyslemiyosa takdir ettim dayı, doğman büyük bir başarı. nice yıllara.
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Azmodude, kutlu olsun. Süper bir insansın. :)-D
Mumu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene, karakollar beni alır sorgular gecelerce, hiç bekleme belki gelmem gelemem gecelerce.
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hepiniz cok kral adamlarsiniz, cok sagolun efendim. Durumu farkedip el koyan kermite de +rep sdfg Sagolun varolun arkadaslar, beni sizler yarattiniz :P
Utterable Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 agathron mutlu yillar. az once mermer gibi olan ...'me bakiyordum..
Öne çıkan mesajlar