Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PKK'ya Terörist demeyin

Bone

Öne çıkan mesajlar

Eh sen HAMAS'ı getirip başkentinde, başbakanınla görüştürürsen, üstüne Darfur Katliamcısını masanda buyur edersen, adamda haklı olarak PKK'yı terör listesinden çıkarın der. Ahmet Türk'ü günahım kadar sevmem, ama iyi yapmış. Böyle başa böyle tarak. Diploması kralı Davos Fatihi buyur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ateşkes için pkk ya terörist dememelisiniz diyor. Nasıl yani..

Sen silah bırakıp , ben artık yöntemlerimi değiştiricem dedinmi de sana terörist demeyecekler. Ahmet Türk temsil ettiği varsaydığı insanların eline geçmiş en güzel fırsatın içine etmekte. Meclise giremiyorlardı , girdiler. Bunu adam gibi gerçekçi bir şekilde kullanıp düzgün , sorun çözücü adımlar atacağına , yangına körükle gidip iyice işin suyunu çıkarıyor.

Bu yüzden de ben herzaman diyorum , bu adamların temsil ettiği kürt halkı filan değil. Samimi olsalardı bu tarz söylemler söylemez , pkk yı terörist örgüt olarak tanır , kürtçe açılımları için de teşekkür edip destek verirdi. Ama bunların hiçbirini görmüyoruz , politikasını siyasetini pkk üzerinden götürüyor sorun böyle çözülür diye.

Kürtlerin bu adamları yerin dibine sokmaları gerekir bana göre. Ancak öyle kendilerine gelirler. Aksi taktirde devamlı amaçları kendilerine dava açılıp mahkum edilmek. Böylece tekrar oy arttıracaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle terör sözcüğü fransızca terreur'den gelerek korku manasına gelmektedir ve ilk olarak fransız devriminde robespierre tarafından uygulanmış olan terör rejimi ile lugatlara kazandırılmıştır.

Öte yandan günümüz dünyasında terörün ve teröristin ne olduğu hususunda bir konsensüs bulunmamaktadır zira terör her devlet tarafından zaman zaman bir araç olarak kullanılabilmektedir. Genel olarak üzerinde anlaşılan birkaç nokta yine de bulunmaktadır.

1) Hedef olarak askeri güçler yerine sivillerin seçilmesi.
2) Halk üzerinde korku ve baskı yaratarak güncel hayatın rutininin bozulmaya çalışılması.
3) Bir mesaj iletmek veya amaç uğruna meşru olmayan şiddet kullanımı

gibi özellikler sayılabilir.

son olarak da apo'yu özleyenler gibi ben de can yüceli özledim be.
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:
Eh sen HAMAS'ı getirip başkentinde, başbakanınla görüştürürsen, üstüne Darfur Katliamcısını masanda buyur edersen, adamda haklı olarak PKK'yı terör listesinden çıkarın der. Ahmet Türk'ü günahım kadar sevmem, ama iyi yapmış. Böyle başa böyle tarak. Diploması kralı Davos Fatihi buyur.

Masum öldürenlerden "İsrail hükümeti" ile de görüşüyoruz eklemeyi unutmuşsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Ateşkes için pkk ya terörist dememelisiniz diyor. Nasıl yani..

Sen silah bırakıp , ben artık yöntemlerimi değiştiricem dedinmi de sana terörist demeyecekler. Ahmet Türk temsil ettiği varsaydığı insanların eline geçmiş en güzel fırsatın içine etmekte. Meclise giremiyorlardı , girdiler. Bunu adam gibi gerçekçi bir şekilde kullanıp düzgün , sorun çözücü adımlar atacağına , yangına körükle gidip iyice işin suyunu çıkarıyor.

Bu yüzden de ben herzaman diyorum , bu adamların temsil ettiği kürt halkı filan değil. Samimi olsalardı bu tarz söylemler söylemez , pkk yı terörist örgüt olarak tanır , kürtçe açılımları için de teşekkür edip destek verirdi. Ama bunların hiçbirini görmüyoruz , politikasını siyasetini pkk üzerinden götürüyor sorun böyle çözülür diye.

Kürtlerin bu adamları yerin dibine sokmaları gerekir bana göre. Ancak öyle kendilerine gelirler. Aksi taktirde devamlı amaçları kendilerine dava açılıp mahkum edilmek. Böylece tekrar oy arttıracaklar.

Görüşlerine katılıyorum.Bir süre önce 32.Gün'de Sedat Laçiner 'DTP'nin Kürtleri temsil ettiğini söylemek,CHP'nin Türkleri temsil ettiğini söylemek gibi bir şey' demişti.DTP,Kürtlerin milliyetçi kesimini temsil eden bir partidir.En fazla Kürt oyu alan parti de değildir.
DTP,halkının iradesini temsil etseydi mevcut demokratikleşme sürecini baltalamaz,tersine desteklerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...