fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 VARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bu yarista ben de varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mod -sd olabilri belki. tharkas falan turnuvaya katılmış adamlar, normalde ne kullanılıyor mod olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 BENDEVARÖM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 sonunculuk yarisinda ben de varim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 varım diyim inşallah turnuva zamanı bi işim olmaz varım ama önceden tarih zaman belirlerseniz ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bana bilmeyenleri vermeyin IQ su 80 üstünde olan adamları istiyorum bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Oğuz senden ayrı naaparım ben :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 takımı kendimiz mi belirliyoz olm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 torba olsun, CL gibi torbadan canlı çekelim heyecanlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bende bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 abi mod heralde cm yada elemeli ap olur.hep turnuvalarda öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bende kuradan yanayım. ama 1. torba , 2. torba filan olsun. dengelensin gruplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 aramızda sinirli arkadaşlar var tanımadığı insanlarla sorun yaşar sonra küfür edip quitler kesin yapılır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 kura çekilsin, live izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ZaugnaKhaldun said: mod -sd olabilri belki. tharkas falan turnuvaya katılmış adamlar, normalde ne kullanılıyor mod olarak? Modun tam adını hatırlamıyom. Ama söyle oluyor. Her takımın kaptanı pick yapar. Önce karsı tarafın almasını istemedikleri 3 hero kapatırlar. Sırayla 1 er 1 er. 3 er hero kapatılınca. Bir takıma A diğerine B diyelim. Kapama işleminden sonra. A takımı 1 hero alır, B 2. A 2. B 2. A 2 B 1 ile hero seçim işlemi biter. Sonrada takım içinde seçilen herolar paylaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Yukarda söylenmiş. Cm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hırs yapmayın aga sd yada ap olsun işte maksat eğlence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Abi katılanlardan tam bir liste oluşsun, o liste yazılsın bir yere. Sonra da torba şeklinde yapılır madem. Atıyorum; 1. Torba Tharkas Blaq Crema Pyro 2. Torba Kermit Zaugna Ekmek Werewolf gibi. Ama kura işlemi nasıl olur bilmiyorum, şibe olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hakikaten atıyorsun lan sdhfjsdfjsdjfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ben çekiliyorum turnuvadan ekmekle aynı torbaya konulmuşum hakaret gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Turnuvalar -cm oynaniyor da 5 kisilik takimlarla oynaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mod cm armanin anlattigi gibi olay:) onun haricinde bi onceki topicde yazdigim gibi krua ile olusturucaz takimlari ve 3 torba olacak...A B C olarak. kurayi ben evde cekerim artik guveniceksiniz biraz:) bu topice mesaj atanlari listelicem birazdan bir iki guende takimlari kurmus oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 erkin beni de alır mısınız aranıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar