ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mod -sd olabilri belki. tharkas falan turnuvaya katılmış adamlar, normalde ne kullanılıyor mod olarak?
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 varım diyim inşallah turnuva zamanı bi işim olmaz varım ama önceden tarih zaman belirlerseniz ayarlarız.
Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bana bilmeyenleri vermeyin IQ su 80 üstünde olan adamları istiyorum bu sefer.
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 torba olsun, CL gibi torbadan canlı çekelim heyecanlı olur
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 abi mod heralde cm yada elemeli ap olur.hep turnuvalarda öle
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bende kuradan yanayım. ama 1. torba , 2. torba filan olsun. dengelensin gruplar.
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 aramızda sinirli arkadaşlar var tanımadığı insanlarla sorun yaşar sonra küfür edip quitler kesin yapılır bu
Arma Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ZaugnaKhaldun said: mod -sd olabilri belki. tharkas falan turnuvaya katılmış adamlar, normalde ne kullanılıyor mod olarak? Modun tam adını hatırlamıyom. Ama söyle oluyor. Her takımın kaptanı pick yapar. Önce karsı tarafın almasını istemedikleri 3 hero kapatırlar. Sırayla 1 er 1 er. 3 er hero kapatılınca. Bir takıma A diğerine B diyelim. Kapama işleminden sonra. A takımı 1 hero alır, B 2. A 2. B 2. A 2 B 1 ile hero seçim işlemi biter. Sonrada takım içinde seçilen herolar paylaşılır.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hırs yapmayın aga sd yada ap olsun işte maksat eğlence
Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Abi katılanlardan tam bir liste oluşsun, o liste yazılsın bir yere. Sonra da torba şeklinde yapılır madem. Atıyorum; 1. Torba Tharkas Blaq Crema Pyro 2. Torba Kermit Zaugna Ekmek Werewolf gibi. Ama kura işlemi nasıl olur bilmiyorum, şibe olabilir.
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hakikaten atıyorsun lan sdhfjsdfjsdjfdsf
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ben çekiliyorum turnuvadan ekmekle aynı torbaya konulmuşum hakaret gibi
Slat Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Turnuvalar -cm oynaniyor da 5 kisilik takimlarla oynaniyor.
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mod cm armanin anlattigi gibi olay:) onun haricinde bi onceki topicde yazdigim gibi krua ile olusturucaz takimlari ve 3 torba olacak...A B C olarak. kurayi ben evde cekerim artik guveniceksiniz biraz:) bu topice mesaj atanlari listelicem birazdan bir iki guende takimlari kurmus oluruz.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 erkin beni de alır mısınız aranıza :P
Öne çıkan mesajlar