Uzun Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Hem fethullah i hem akp yi destekleyen bi arkadasimla konusuyordum. 2 farkli olay. - Abi ben turbanli insanlari universitede gormek istemiyorum. Benim icin turban bi simge. benim annemde basini orter ama turban takmaz. Senin onlarin universitelere gitmelerini istemeye hakkin oldugu gibi benimde istememe gibi bi hakkim yok mu ? - Cevap: Kafani cama gecirirsem, anlarsin.. ---------------------------------------------- - Abi bu akp ulkeyi satti,bitirdi. Ozellestirmedigi yer kalmadi. Hepsinide yabancilara satti. Sence normal mi bu ? - Cevap : Iyide Akp satmadi ki bir sey.. Sadece 49 yilligina kiraya verdi. Bu cevap karsisinda gulem mi aglayayim mi bilemedim. Ya bu adamlar nasi yetisiyor yada ne sokuyorlar boyle insanlarin kafalarina merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 1. feytullah fethullah (tu) 2. hem akp yi hem fetoşu nasıl destekliyor arkadaşın çok değişik bir vizyon sahibiymiş 3. he deyip geçicen böylesine 4. ne anlamsız topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Trollük yapmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Böyle arkadaşlar edinme, her görüşte kafaları cama geçirmeye meraklı fanatikler var uzak dur bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Snefru said: Trollük yapmayın lütfen. konu dışı benim için bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yasadigim yerde goruyorum. Konusmak hosuma gidiyor.. - hadi abi disari cikiyoruz, eglenicez, gelmiyormusun? - bu gun olmaz.. yarin cuma.. bu gun mubarek gece.. En cok sevdigim sey.. Gecen bi gece klubunde kizlara yazmaya calisan , sabah namazini bize kildiran imamin oglunu gordum. garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 herşey olur dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sen her cümleye abi die başlarsan o da kafanı cama geçiririm die horozlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 voys +1 insanlara sık sık abi demeyin yada bi arkadas gurubunuzda deyin diğerinde demeyin aradaki farkı kendi gözlerinizle görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 abi demeyin aga deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 hacı diyin hacı =F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kıvılcım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 senın arkadasın erdener abı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 cenx said: voys +1 insanlara sık sık abi demeyin yada bi arkadas gurubunuzda deyin diğerinde demeyin aradaki farkı kendi gözlerinizle görün. kesinlikle. insanların hareketlerini ve konuşmalarını biraz gözlemleyince, kimi kendine denk gördüğünü, kimi aşağıda kimi yukarıda gördüğünü açık ve net fark edebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 erdener abiye boynumuz kıldan ince o ayrıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 HAFIZ de bak nasıl değişiyor bakışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 asdasd said: - Abi ben turbanli insanlari universitede gormek istemiyorum. Benim icin turban bi simge. benim annemde basini orter ama turban takmaz. Senin onlarin universitelere gitmelerini istemeye hakkin oldugu gibi benimde istememe gibi bi hakkim yok mu ? - Cevap: Kafani cama gecirirsem, anlarsin.. en mantıklı cevabı buydu, iyi demiş kimle konuştuysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 chaos troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 muslumbord troll sanati 4:a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hafız nolmuş burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merciles Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bişi yok hacı.. kedi geçmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 napmışsınız arkadaşlar böyle yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar