Uzun Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Hem fethullah i hem akp yi destekleyen bi arkadasimla konusuyordum. 2 farkli olay. - Abi ben turbanli insanlari universitede gormek istemiyorum. Benim icin turban bi simge. benim annemde basini orter ama turban takmaz. Senin onlarin universitelere gitmelerini istemeye hakkin oldugu gibi benimde istememe gibi bi hakkim yok mu ? - Cevap: Kafani cama gecirirsem, anlarsin.. ---------------------------------------------- - Abi bu akp ulkeyi satti,bitirdi. Ozellestirmedigi yer kalmadi. Hepsinide yabancilara satti. Sence normal mi bu ? - Cevap : Iyide Akp satmadi ki bir sey.. Sadece 49 yilligina kiraya verdi. Bu cevap karsisinda gulem mi aglayayim mi bilemedim. Ya bu adamlar nasi yetisiyor yada ne sokuyorlar boyle insanlarin kafalarina merak ettim.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 1. feytullah fethullah (tu) 2. hem akp yi hem fetoşu nasıl destekliyor arkadaşın çok değişik bir vizyon sahibiymiş 3. he deyip geçicen böylesine 4. ne anlamsız topic
Dennis Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Böyle arkadaşlar edinme, her görüşte kafaları cama geçirmeye meraklı fanatikler var uzak dur bunlardan.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Snefru said: Trollük yapmayın lütfen. konu dışı benim için bitmiştir
Uzun Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yasadigim yerde goruyorum. Konusmak hosuma gidiyor.. - hadi abi disari cikiyoruz, eglenicez, gelmiyormusun? - bu gun olmaz.. yarin cuma.. bu gun mubarek gece.. En cok sevdigim sey.. Gecen bi gece klubunde kizlara yazmaya calisan , sabah namazini bize kildiran imamin oglunu gordum. garip geldi.
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sen her cümleye abi die başlarsan o da kafanı cama geçiririm die horozlanır
cenx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 voys +1 insanlara sık sık abi demeyin yada bi arkadas gurubunuzda deyin diğerinde demeyin aradaki farkı kendi gözlerinizle görün.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 cenx said: voys +1 insanlara sık sık abi demeyin yada bi arkadas gurubunuzda deyin diğerinde demeyin aradaki farkı kendi gözlerinizle görün. kesinlikle. insanların hareketlerini ve konuşmalarını biraz gözlemleyince, kimi kendine denk gördüğünü, kimi aşağıda kimi yukarıda gördüğünü açık ve net fark edebiliyorsunuz.
cenx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 erdener abiye boynumuz kıldan ince o ayrıı
loserz Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 asdasd said: - Abi ben turbanli insanlari universitede gormek istemiyorum. Benim icin turban bi simge. benim annemde basini orter ama turban takmaz. Senin onlarin universitelere gitmelerini istemeye hakkin oldugu gibi benimde istememe gibi bi hakkim yok mu ? - Cevap: Kafani cama gecirirsem, anlarsin.. en mantıklı cevabı buydu, iyi demiş kimle konuştuysan
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 napmışsınız arkadaşlar böyle yahu?
Öne çıkan mesajlar