Jadelith Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 eet ben oyun indiriyom ama uplod yapıo. bide çok yavaş hızlandırmanın yolu yokm ad torant diyorum downloadı oraya koyuyom inmiyo niye how babby formed how babby formed how girl get pregnant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 seed sayisina bagli indirme hizi ozellikle yeni releaselerde seederlardan cok dl eden oldugundan yavas olur sonra hizlanabilir uploadi kisma share the knowledge diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 hahah, bi arkadaş aynı topii internete açmış da onu şeyettim : ) yoksa ben 1.0 ratioya gelmeden silmem torrenti. ama 1.0dan sora da direk silerim, çünkü datanın kendisini siliyorum hemen. dizi indiriyorum eet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ben alıcağımı alıp kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 elesso said: ben alıcağımı alıp kaçıyorum en güzeli öyle gerçekten hiç ratio ile uğraşamam paylaşımcı bi adam değğlim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Llama said: elesso said: ben alıcağımı alıp kaçıyorum en güzeli öyle gerçekten hiç ratio ile uğraşamam paylaşımcı bi adam değğlim malesef bravo yane cidden cok buyuk basari cunku mesela bilgisayari sabahtan aksama kadar acikken internette ul yapsa cok yakar o nedenle kapayin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ses yapıyor yaa fan vuvuvuvuvu diye uyunmuyor ne yapcam paylaşıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 elektrik çok pahalı bu aralar, bide ses olayı var tabi, gece downloada bile bırakamıyorum fan vızıltısından uploada hiç bırakamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 axxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Şimdi baktım benim ratio 0.6 Tabii public olunca indirip kaşıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Yıllarca torrent trackerlarındaki ratioda şikayet ettim durdum.Bir arkadaşıma gittiğimde poweruser olmuş beni kıskandırmaya çalışıyordu sonra işin sırrını anlattı.İşin sırrı ratiomaster da.Artık bende Ratio master kullanıyorum her trackerda çok saygın bir üyeyim.Teşekkürler ratiomaster Ratiomaster torrentteki saygınlığınız.. (şarkı girer) Raaatttiooomasssterrr *DAN!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yahu public olsa olmasa ne farkeder ki? torrenti genelde açık olan birinin, dosyayı indirdikten sonra dosyayı silmesi kabul edilebilecek bişey değil. ben alacağımı aldım benden sonrası tufan denir buna. birileri paylaşmaya inanmasa, nerden bulmayı umuyorsunuz bu filmleri, oyunları? açıkcası önceden harddiskim ufaktı ve büyük dosyaları silerdim, ama yeni hd ile kesinlikle silmiyorum. torrenti az bile açsanız, gene de az bir miktar upload ayırın. %5 falan dahi olsa damlaya damlaya göl olur:) "Sharing is Caring" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 birileri paylaşmaya inanıyor zaten ki ben indirebiliyorum. benim inanmama gerek yok adsfjk lag yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 upload'ın downloada etkisi yoktur? sade web de gezinirken kastırır de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 adslde etkiliyo downlaod hızını uplıad belli bi miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ya aslında uploada bırakmayı istiyorum makinayı ama öyle bişeyi varki bendeki utorrentin 10kb la dl ya ul etse bile internet hızını öyle bir çekiyoki google a giremez oluyorum o yüzden bırakamıyorum hazır söylemişken bunu çözümünü bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 valla bişeyi kısmıyorum sörf de yapıyorum 90 95 le indirio şu an. eh normal bi hız benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 flashgettede aynı sorun var, 10 kbla download yapıyo ama nete dokunamıyosun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 flash get efsane ya. ben download bitene kadar google a giremediğimi falan bilirim. program tüm mahallenin interneti emiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Draenyth said: Ya aslında uploada bırakmayı istiyorum makinayı ama öyle bişeyi varki bendeki utorrentin 10kb la dl ya ul etse bile internet hızını öyle bir çekiyoki google a giremez oluyorum o yüzden bırakamıyorum hazır söylemişken bunu çözümünü bilen varmı ? Kapa uPnp port-mappingi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 cok komiksin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yaşasın quiknetnot:bunlar 100kb ile sınırlandırılmış hız, koyversem gidiyo yani daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Fortuna said: Draenyth said: Ya aslında uploada bırakmayı istiyorum makinayı ama öyle bişeyi varki bendeki utorrentin 10kb la dl ya ul etse bile internet hızını öyle bir çekiyoki google a giremez oluyorum o yüzden bırakamıyorum hazır söylemişken bunu çözümünü bilen varmı ? Kapa uPnp port-mappingi. program üzerindenmi yoksa modemin bişeysimi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar