Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i900 - 5800 - iPhone

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

MrMarvelous said:
riglous said:
Hakli olabilirsiniz; ancak su anda yaygin olmamasi ileride de olmayacagi anlamina gelmiyor. Ozellikle 1,500TL'yi tek kaleme yatirirken secici olmak lazim diye dusunuyorum. Ayrica 2. kameranin kullanim alani sadece video konferans olmamali. Daha baska kullanim alanlari mutlaka cikacaktir ki o kadar parayi yatirdiktan sonra, aldigin aleti bir miktar kullanmak istersin (bi 4 yil kadar, ne biliyim, ben isterim)
Ekranin icine gomulu olup olmadigini bilmiyorum kameranin, olacagini bir yerde yazmislardi, gecmis bir tarihte okumustum sadece ki mesajlar atilmis olduguna yonelik.

Bugün elektronik cihazların ortalama kullanım ömrü 6 ay...

4 sene nereye kullanıyorsun bi telefonu? fakirsen anlarım bu davranışı da, fakir adamın da iphone gibi bi cep telefonuyla işi olmaz.

gün olurda babandan otlanmaz kendi paranı kendin kazanırsan bu yazdıklarını bir daha tartışalım
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
riglous said:
Hakli olabilirsiniz; ancak su anda yaygin olmamasi ileride de olmayacagi anlamina gelmiyor. Ozellikle 1,500TL'yi tek kaleme yatirirken secici olmak lazim diye dusunuyorum. Ayrica 2. kameranin kullanim alani sadece video konferans olmamali. Daha baska kullanim alanlari mutlaka cikacaktir ki o kadar parayi yatirdiktan sonra, aldigin aleti bir miktar kullanmak istersin (bi 4 yil kadar, ne biliyim, ben isterim)
Ekranin icine gomulu olup olmadigini bilmiyorum kameranin, olacagini bir yerde yazmislardi, gecmis bir tarihte okumustum sadece ki mesajlar atilmis olduguna yonelik.

4 sene nereye kullanıyorsun bi telefonu? fakirsen anlarım bu davranışı da, fakir adamın da iphone gibi bi cep telefonuyla işi olmaz.
nasıl aptalca bir düşünce bu yahu? k750i yi 4 seneye yakın kullandım ama fakir olduğum için değil daha iyisi çıkmadığı için. bozmamış olsam muhtemelen hala daha kullanıyor olurdum çünkü hala beklediğim gibi bir telefon çıkmadı.

iphone dan da öyle bir bahsetmişsin ki gören de bir arte, bir vertu zannedecek. gayet paspal insanların da elinde görüyorum veledin teki para biriktirmiş alacak başka bir şeyi yok iphone alıyor ne yani zengin mi olmak gerekiyor 1.5 lira verebilmek için?

böyle savurgan tasarrufsuz insanlara her şey müstehak aslında ama çok da fazla konuşmak istemiyorum, zira daha önce de bazı tartışmalarda yazacaklarımı ikili tartışma çıkmasın diye yazmamıştım, şimdi de kısa kesiyorum ama daha fazla dayanamadım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
MrMarvelous said:

bu cok sallama bir istatistik..

iphone dedigin aleti sadece ipod touch olarak bile en az 3 yil kullanabilirsin.

istersen evladiyelik olarakta saklarsın. torunun torunu mp3 ünü iphone unla dinler.

bozuluyor, işlevsiz hale geliyor anlamında bir istatistik değil bu, insanların yenisini alma periyoduyla alakalı.

tüketim toplumu kapitalistik düzenin zorlaması vs. geyiği yani.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
riglous said:

Uzuuun uzun yazdim ama sonra kiyamadim..
Abi baltayi tasa vurdun hakkaten (telekom firmasindan dogrudan bilgi alabiliyorum). Bence sen bu sevdadan vazgec... Insanlar 6 ayda bir telefon degistirmiyolar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Iphone gibi yetersiz ve 6 ayda bir yeni yetersiz modeli çıkan bir telefonun varsa ancak 6 ayda bir telefon değiştirirsin. Yoksa N95ten ben gayet memnunum, 2 sene oldu hala piyasadaki her telefonla rahatça rekabet edip yenebiliyor %90 konuda da. Hemde para içinde yüzüyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şey sormak istiyorum, I-phone'u bilgisayarda bir nevi vacom (çizim için tablet şeysi işte aklıma gelmedi ismi şimdi) gibi kullanabiliyor muyuz? Gerçi alan çok küçük ama ders notlarımı evde bilgisayara kendi el yazımla aktarmak için kullanacağım mümkünse.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Iphone gibi yetersiz ve 6 ayda bir yeni yetersiz modeli çıkan bir telefonun varsa ancak 6 ayda bir telefon değiştirirsin. Yoksa N95ten ben gayet memnunum, 2 sene oldu hala piyasadaki her telefonla rahatça rekabet edip yenebiliyor %90 konuda da. Hemde para içinde yüzüyorum :P

Nereye yeniyor allaşına ya =)

Gel bi test yapalım. Samimi bi şekilde çirleflik etmeden al eline bi kronometre.

Wireless hot spot a bağlan, browserınla hotmail a gir yeni bi account aç. Sonra o accountla MSN e gir telefonla. Birine mesaj at.

Bu tarz bi karşılaşmada iphone la bunu senin yarın sürende yaparım %100 eminim.

Iphone u özel kılan da bu zaten, sen bunu yapmaya çalışırken kitlenir telefonun büyük ihtimalle =)
Sosyal ağlarda paylaş

blackberry storm da iyi gibi ama daha oralara gelmez herhalde, simdilik iphone la idare edin. ama iphone da baydi artik ya herkesin elinde bir iphone, daha original birsey almak gerek bence suanda eger farkli bisi olsun isteniyorsa, ha yok ben klasik herkes gibi takilirim diyorsan iphone al...
bu arada bu 6 ayda bir telefon degistirme sacma olmus sahiden; 1 degil minimum 2 sene kullanmak gerek bence bir telefonu. ben bi tek hayatimda iphone 1st generationumu sattim daha aldigim tellerden baska da hicbir telimi satmadim ya da atmadim duruyor hala miladiyelik nokia 8200 im evde istanbulda
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Greeny said:
hangisi şimdi bi karar verin alacam bitane.

Bir hafta daha bekle, 5800 ile ilgili tüm soru işaretlerini giderecek hayvan bi inceleme linki yollicam buraya. En azından nedir ne değildir öğrenirsin.

gönlümden nokia geçiyor da, yorumlar pek iç açıcı değil. ama iphone a göre biraz daha kalın sanırım, bu benim için avantaj :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunların hepsini zaten 2 yıldır kullanıyorum. Ha sen arka planda MsN açıkken GPS programınla sehir içinde yol tarifi ile gezip bir yandan beğendiğin yerlerin GPS datalı resimlerini çek bir yandan da telefonun bluetooth ile dosya indiriyor olsun laptopından o zaman konuşalım istersen. Pardoın ya bunları yapamıyordu değil mi tek tek bile iphone :P

MrMarvelous said:
Absolut said:

Nereye yeniyor allaşına ya =)

Gel bi test yapalım. Samimi bi şekilde çirleflik etmeden al eline bi kronometre.

Wireless hot spot a bağlan, browserınla hotmail a gir yeni bi account aç. Sonra o accountla MSN e gir telefonla. Birine mesaj at.

Bu tarz bi karşılaşmada iphone la bunu senin yarın sürende yaparım %100 eminim.

Iphone u özel kılan da bu zaten, sen bunu yapmaya çalışırken kitlenir telefonun büyük ihtimalle =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...