elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ha, hangi silah olursa olsun elinde ilk disquise un 1. silah oluyo, oda iyiymiş vakit kaybı oluyodu. bu arada backstab aşırı kolaylaşmış. demin bi engineera nerdeyse önden backstab koydum şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 teamplay olsun 1on1 olsun pub olsun oyunun en imba classı su an demodur bence. aim ve movement based oldugu icin uzun süredir scout favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sürelerime baktımda %95 sniper + engineer oynamışım gerisi nokta gibi durmuş orda dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 tfc den ilk göz ağrısı soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 axedice said: Saldırırken de engineer. En iyi saldırı savunmadır (tu) Aynı mantaliteyle ikinci favori kılasım medik. Ama enginar daha eğlenceli oluyor o biraz ters olmus en iyi savunma saldiridir olmasin o :P pyro seviyorum ben. atesi seviyorum yakin hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Cuce said: ıyı scout'u vurmak ıcın her classla fazladan efor gerekiyorki yoo gayet heavyle, demomanle çatır çatır alınabiliyor scout. yakın mesafeden etkili olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 MrLevie said: Cuce said: ıyı scout'u vurmak ıcın her classla fazladan efor gerekiyorki yoo gayet heavyle, demomanle çatır çatır alınabiliyor scout. yakın mesafeden etkili olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 istediği kadar iyi olsun belirli bir mesafede etkili scout. o mesafeye sokmadan alınır aşaağıya. edit 2: hatta aynı mantıkla düşünürsek iyiolan her classı aşağı almak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Haritaya ve movement ina hakim bi scout u vurmasi en zor klas heralde hw ve demo olurdu. oyuncu oyuna ne kadar hakimse elbetteki vurma/vurulma islemi o kadar kolaylasiyor/zorlasiyor. Ben tas makas kagit muhabbeti kismini soyluyorum. oyuna icip gelmis scout u spy da alir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 oyudaki haritalar iyi düşünülmüş, harita hakimiyeti olan scout'u nadir dandun üstüne gelirken görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Medic ve Pyro arasında kaldım da Pyro'ya verdim oyumu. Karşı takımın defansında bi açık varsa çok zevkli aralarına pyro ile dalmak. Ama en zevklisi, karşı takım senin takımın defansını ufaktan yarmış, topluca caplemeye gidiyoken aralarına dalmak. Hem atağı yavaşlatıyosun hem de 3-5 leş alıyosun öyle bi durumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hemen hemen tüm oyunlardaki gibi, yancı aka medic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 HU TAÇT MAY SAAŞA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 en cok demo ile oynami$im fakat spy ile cok daha fazla zevk aliyorum. oyum spy'a gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 engineer ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 takımda 1-2 kişi spysa spy yoksa 4 spy fazla diyip demoman spy en zevkli class, sık sık ninjalı minjalı film karakteri gibi hissediyorum, yaratıcılık gerektiren anlar oluyor sık sık. tabi bahtsızlık konusunda lider olduğum için muhakkak her köşe dönüşünde SPYCHECKSPYCHECK diye gezinen bir pyro yahut tam arkamdan gelen takım arkadaşına ateş açan oluyor, bazen rage olup oyunu kapattırıyor demoman de çok versatil, pro değilim ama en azından o da spy gibi biraz yaratıcılık istiyor yer yer, bodos bomba atmak bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Her ne kadar TFC'deki kadar iyi oynayamasam da spy her zaman favorim. Sonrasında soldier. Canım TF2 çekti yav. Bi yıl olcak nerdeyse oynamayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tf2nin ilk zamanlarında demonun elinde tfcdeki mirv benzeri bir bomba mı vardı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? Şu anda yok galiba o artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Bomba derken ? TFCdeki gibi elbombaları olmadı hiç bildiğim kadarıyla. En azından live a geçmedi Silahlarında da o etkiyi gösteren oldu mu hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Yanlış hatırlamıyorsam elinde sallıyordu sonra atıyordu ama videosu varsa bulmaya çalışayım.. rüyamda mı gördüm nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Yani işte bi seken patlayan bi de sticky vardı hep benim bildiğim. mirv gibi parça tesirli olmadı diye hatırlıyorum. Gerçi 1 sene olmuştur tf2 oynamayalı demo da hiç becerememişimdir >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 hatta burda elinde gösteriyor ilk videolardan biri sanırsam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 tf2'de demo dışında bomba atabilen hiç sınıf yok eğer son güncellemelerde gelmediyse. primary, secondary, bir de melee silah var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 oy o biraz eski kalmış maxi live a geçmedi öyle bi dinamitvari bomba :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ki o videodaki kıyafetlerden tut silahlara kadar büyük çoğu oyunda yok,scout'un elinde otomatik silah var vs. o video hatırladığım kadarıyla açıklanan,daha doğrusu yayına verilen ilk videoydu.Ondan sonra meet the ... videoları başladı ki onlardan da ilki heavy ve engineer'di galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar