Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Favori TF2 Class'ımız.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha, hangi silah olursa olsun elinde ilk disquise un 1. silah oluyo, oda iyiymiş vakit kaybı oluyodu. bu arada backstab aşırı kolaylaşmış. demin bi engineera nerdeyse önden backstab koydum şaşırdım.
Mesaj tarihi:
axedice said:
Saldırırken de engineer. En iyi saldırı savunmadır (tu)

Aynı mantaliteyle ikinci favori kılasım medik. Ama enginar daha eğlenceli oluyor

o biraz ters olmus en iyi savunma saldiridir olmasin o :P
pyro seviyorum ben. atesi seviyorum yakin hepsini.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
ıyı scout'u vurmak ıcın her classla fazladan efor gerekiyorki

yoo gayet heavyle, demomanle çatır çatır alınabiliyor scout. yakın mesafeden etkili olduğu için.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:
Cuce said:
ıyı scout'u vurmak ıcın her classla fazladan efor gerekiyorki

yoo gayet heavyle, demomanle çatır çatır alınabiliyor scout. yakın mesafeden etkili olduğu için.
Mesaj tarihi:
istediği kadar iyi olsun belirli bir mesafede etkili scout. o mesafeye sokmadan alınır aşaağıya.

edit 2: hatta aynı mantıkla düşünürsek iyiolan her classı aşağı almak zor.
Mesaj tarihi:
Haritaya ve movement ina hakim bi scout u vurmasi en zor klas heralde hw ve demo olurdu.

oyuncu oyuna ne kadar hakimse elbetteki vurma/vurulma islemi o kadar kolaylasiyor/zorlasiyor.

Ben tas makas kagit muhabbeti kismini soyluyorum.

oyuna icip gelmis scout u spy da alir elbet.
Mesaj tarihi:
Medic ve Pyro arasında kaldım da Pyro'ya verdim oyumu. Karşı takımın defansında bi açık varsa çok zevkli aralarına pyro ile dalmak. Ama en zevklisi, karşı takım senin takımın defansını ufaktan yarmış, topluca caplemeye gidiyoken aralarına dalmak. Hem atağı yavaşlatıyosun hem de 3-5 leş alıyosun öyle bi durumda :)
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
takımda 1-2 kişi spysa spy
yoksa 4 spy fazla diyip demoman

spy en zevkli class, sık sık ninjalı minjalı film karakteri gibi hissediyorum, yaratıcılık gerektiren anlar oluyor sık sık.
tabi bahtsızlık konusunda lider olduğum için muhakkak her köşe dönüşünde SPYCHECKSPYCHECK diye gezinen bir pyro yahut tam arkamdan gelen takım arkadaşına ateş açan oluyor, bazen rage olup oyunu kapattırıyor

demoman de çok versatil, pro değilim ama en azından o da spy gibi biraz yaratıcılık istiyor yer yer, bodos bomba atmak bir yere kadar.
Mesaj tarihi:
Bomba derken ? TFCdeki gibi elbombaları olmadı hiç bildiğim kadarıyla. En azından live a geçmedi

Silahlarında da o etkiyi gösteren oldu mu hatırlamıyorum
Mesaj tarihi:
Yani işte bi seken patlayan bi de sticky vardı hep benim bildiğim. mirv gibi parça tesirli olmadı diye hatırlıyorum. Gerçi 1 sene olmuştur tf2 oynamayalı demo da hiç becerememişimdir >:
Mesaj tarihi:
tf2'de demo dışında bomba atabilen hiç sınıf yok eğer son güncellemelerde gelmediyse. primary, secondary, bir de melee silah var sadece.
Mesaj tarihi:
ki o videodaki kıyafetlerden tut silahlara kadar büyük çoğu oyunda yok,scout'un elinde otomatik silah var vs.

o video hatırladığım kadarıyla açıklanan,daha doğrusu yayına verilen ilk videoydu.Ondan sonra meet the ... videoları başladı ki onlardan da ilki heavy ve engineer'di galiba.
  • Yeni Oluştur...