Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 iyi oku yazdıgımı, temas var gibi gozukuyor demisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Gs lilerin gözü kör oluyo hep ya komik oluyolar. İlahi güç mübarek takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Kör topçu alan bjk abi. :p no ofens fds beşiktaşlılar. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Masq, ortami germekmis vs imiz bu konuda konusacak/konusabilecek futbol bolumundeki en son adamsın. o yuzden bukonuyu uzatmadan kapatalım en iyisi. mactan konusmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 uzunca olan yazımı okusan zegna futboldan konustum zaten, bildigimce. hatta şu topicte ortamı geren, çirkin bir postumu bul özür de dilerim. başından beri topicte futbol vs konuşmaya çalıştık biz, araya "hamburg üzer, alır, yönetir" tipinde giren harraslara rağmen. :) Neyse ne ya. Bu arada barış maçtan sonra cezalıyım falan dedi bir daha ki maça. arka arkaya 2 sarı kart cezasının kalktıgından haberi yokmuş, baya bir sevindi fsdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 maça dönersek, afedersin götümüzden bal damlıyodu. ikinci maç için hiç ümitli değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yuru be fede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Abi, adamların kendi kazmalığından boş kale yerine dışarı vurması ne kadar balsa, aynı anda tüm defans hattının sakat olması da o kadar şanstır, ne daha az ne daha fazla (ki saydığım diğer öğelere girmiyorum bile), birine bal diyip diğerine kendi hatanız diyemezsin ki. Adamlar da ona göre kadro kurup ona göre kaçırmicak forvet sürselermiş o zaman sahaya dememle aynı şey bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Rewendor said: Adamlar da ona göre kadro kurup ona göre kaçırmicak forvet sürselermiş o zaman sahaya dememle aynı şey bu?Bence burda haklısın. Bülent'in Nonda'nın yerine Ümit'i koyması lazımdı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Orası zaten kesin. Gerçi Ümit o performansı 90 dakika gösterir miydi o da şüpheli, ama en azından boş kaleye kaçırmazdı Nonda ya da Oliç gibi, o kadar kazma değil Ümit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bal dediğim o zaten. adamların forvetlerine hiç bi lafım yok. bu defans hattıyla kocaelinden 5 de yiyebilrdik. hamburgtan yemedik. şans bı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 aa bi dakka kocaeliden 5 yedik lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Abi adamlar kaçırdıysa Nonda'da kaçırdı yani bizimki kaçırınca kazma adamlarınki kaçırınca şans mı oluyor ? Yani efsane futbolcu dediğiniz adamında ligdeki gol sayısı 10... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 nondanın kaçırması çok normal bi olay. hiç heyecanlanmadım ben o pozisyonda. nonda vurmadan önce küfürü biriktirdim, vurunca saldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ben bulentin yonetiminden memnunum adam elindeki malzemeyle iki bordo maci arasinda geldi , gayet de duzgun gidiyor.bu macta da takim 10 kisi kalmadan once gayet guzel oynuyordu,10 kisiden sonra da yapilmasi gerekeni yapip sonuna kadar kapandilar.Sans da yardim etmis olabilir ama zaten zegnanin da dedigi gibi futbolda sans faktoru her zaman var.Ben sonuca bakiyorum,bir sonraki maci da kendi sahamizda oynayacagimizdan dolayi umutluyum sahsen turu gecmek adina. Macta kizdigin tek sey lincolnun cikarken atar yapmasiydi,yakismadi.Kewella da tekrar asik oldum.Nonda gitsin bi de artik bi cacik olmayacagi belli adamdan onun yerine yaseri oynatsa bari adam sag kanat/forvet oyuncusu bi sekilde ugrasir didinir.Bir de o genc defans oyuncumuz var o elemani trabzon macinda oynatsa bari , olumlu konusuyorlar cunku gelecegi hakkinda bir de sahada gorelim hazir ihtiyac varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Tek taraflı bakınca öyle oluyor işte. Adamların toplam net 5 pozisyonu var zaten 10 kişi kaldıktan sonra, 2sini de kalecimiz çıkardı, demek ki her halukarda gol olmayacaktı. Kalan 3 tanesini kendileri atamayınca şanssız oldular, biz şanslı olduk. Ha, Ümit - Nonda kaç tane kaçırdı, verilmeyen golümüz noldu desen onlar bizim kazmalığımız. Sonra biz itiraz edince de taraflı bakan GS'liler oluyor, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sansla donuyosa maca gerek yok, mactan once 5 kere coin toss yapsinlar, 3 bilen kazansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 2. yarının ilk 25 dk sını izledim. ona göre yorumlarımı yapıcam. gs gerçekten avrupada şanslı bir takım ama bu şansıda kendileride yaratıyor. yani tecrübe şansıda var. emreye gösterilen kırmızı kart çok doğruydu. emrenin bunu yapmaması lazımdı bence. gerçek stoper semih kaldı bir tek. lincoln'ü kaybetti artık gs. mehmet güven ne abi dedim girerken ama adam maçtaki en önemli kurtarışı yaptı :D ardaya atılan kafada kırmızı karttı bence. arda'da kaleciye iyi girmiş. işte volkan tekme atıyor rost sadece yatıyor. aynı sertlikte değil belki ama taban aynı taban. gs ye helal olsun yenilmedi. ama burda işleri zor. burda oliç oynayınca işler değişebilir. ayrıca şunu da yazmadan edemicem ama bülent korkmaz gs de ilk defa formayı bir avrupa maçında giydi diye biliyorum. hatta o sene ligde formma giymemiş nerdeyse ve sadece avrupa maçlarında oynamış. artık semih'e forma vermenin zamanı gelmiş olduğunu düşünmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Zegna said: yuru be fede :D Abi bu mesajın için demiyorum ama genel olarak çok sert bi uslupla yazıyorsun. Öyle olunca da gslileri geriyorsun direk. Hadi tamam fb konusu filan olsa yazılır öyle şeyler de, gsli kaynayan bu konuya öyle girmek sadece ortalığı karıştırıyor yani. Biraz daha yumuşak yazsan hiç yaşanmayacak böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Zegna said: yuru be fede :D şurda 5 sayfa önce rica ettik ortamı germe diye ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bu mesajın neyinden etkilendiniz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bu nedir ya, öldüm gülmekten özellikle Sabri ve Ümit bomba olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hakem emreyi niye attı anlamadım bariz gol şansı yoktu bence sağında solunda iki kişi vardı emre adama dokundu mu göremedim bile.şimdi stoper kim var kaldı takımda kewell mı oynar acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 fede said: nondanın kaçırması çok normal bi olay. hiç heyecanlanmadım ben o pozisyonda. nonda vurmadan önce küfürü biriktirdim, vurunca saldım asgfdsfagsdfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 eldar said: Bu nedir ya, öldüm gülmekten özellikle Sabri ve Ümit bomba olmuş. AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar