Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Hamburg SV - Galatasaray 12.03.09 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

uzunca olan yazımı okusan zegna futboldan konustum zaten, bildigimce. hatta şu topicte ortamı geren, çirkin bir postumu bul özür de dilerim. başından beri topicte futbol vs konuşmaya çalıştık biz, araya "hamburg üzer, alır, yönetir" tipinde giren harraslara rağmen. :)

Neyse ne ya.

Bu arada barış maçtan sonra cezalıyım falan dedi bir daha ki maça. arka arkaya 2 sarı kart cezasının kalktıgından haberi yokmuş, baya bir sevindi fsdh.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi, adamların kendi kazmalığından boş kale yerine dışarı vurması ne kadar balsa, aynı anda tüm defans hattının sakat olması da o kadar şanstır, ne daha az ne daha fazla (ki saydığım diğer öğelere girmiyorum bile), birine bal diyip diğerine kendi hatanız diyemezsin ki. Adamlar da ona göre kadro kurup ona göre kaçırmicak forvet sürselermiş o zaman sahaya dememle aynı şey bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bulentin yonetiminden memnunum adam elindeki malzemeyle iki bordo maci arasinda geldi , gayet de duzgun gidiyor.bu macta da takim 10 kisi kalmadan once gayet guzel oynuyordu,10 kisiden sonra da yapilmasi gerekeni yapip sonuna kadar kapandilar.Sans da yardim etmis olabilir ama zaten zegnanin da dedigi gibi futbolda sans faktoru her zaman var.Ben sonuca bakiyorum,bir sonraki maci da kendi sahamizda oynayacagimizdan dolayi umutluyum sahsen turu gecmek adina.

Macta kizdigin tek sey lincolnun cikarken atar yapmasiydi,yakismadi.Kewella da tekrar asik oldum.Nonda gitsin bi de artik bi cacik olmayacagi belli adamdan onun yerine yaseri oynatsa bari adam sag kanat/forvet oyuncusu bi sekilde ugrasir didinir.Bir de o genc defans oyuncumuz var o elemani trabzon macinda oynatsa bari , olumlu konusuyorlar cunku gelecegi hakkinda bir de sahada gorelim hazir ihtiyac varken.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek taraflı bakınca öyle oluyor işte. Adamların toplam net 5 pozisyonu var zaten 10 kişi kaldıktan sonra, 2sini de kalecimiz çıkardı, demek ki her halukarda gol olmayacaktı. Kalan 3 tanesini kendileri atamayınca şanssız oldular, biz şanslı olduk. Ha, Ümit - Nonda kaç tane kaçırdı, verilmeyen golümüz noldu desen onlar bizim kazmalığımız.

Sonra biz itiraz edince de taraflı bakan GS'liler oluyor, garip.
Sosyal ağlarda paylaş

2. yarının ilk 25 dk sını izledim. ona göre yorumlarımı yapıcam.

gs gerçekten avrupada şanslı bir takım ama bu şansıda kendileride yaratıyor. yani tecrübe şansıda var.

emreye gösterilen kırmızı kart çok doğruydu. emrenin bunu yapmaması lazımdı bence. gerçek stoper semih kaldı bir tek.

lincoln'ü kaybetti artık gs. mehmet güven ne abi dedim girerken ama adam maçtaki en önemli kurtarışı yaptı :D

ardaya atılan kafada kırmızı karttı bence. arda'da kaleciye iyi girmiş. işte volkan tekme atıyor rost sadece yatıyor. aynı sertlikte değil belki ama taban aynı taban.

gs ye helal olsun yenilmedi. ama burda işleri zor. burda oliç oynayınca işler değişebilir.

ayrıca şunu da yazmadan edemicem ama bülent korkmaz gs de ilk defa formayı bir avrupa maçında giydi diye biliyorum. hatta o sene ligde formma giymemiş nerdeyse ve sadece avrupa maçlarında oynamış. artık semih'e forma vermenin zamanı gelmiş olduğunu düşünmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
yuru be fede :D

Abi bu mesajın için demiyorum ama genel olarak çok sert bi uslupla yazıyorsun. Öyle olunca da gslileri geriyorsun direk. Hadi tamam fb konusu filan olsa yazılır öyle şeyler de, gsli kaynayan bu konuya öyle girmek sadece ortalığı karıştırıyor yani. Biraz daha yumuşak yazsan hiç yaşanmayacak böyle şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...