kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 2 kişi tutturmuş sonunda yani baydırdılardı süper loto süper loto inşallah tanıdığa çıkmıştır ajsgdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 tanımasakta, TANIŞILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 lam şu loto moto hedelerinde millet 6 hedefliyor falan.. ben biliyorum kendimi işte. 3hedefledim tüm kupondaki rakamları değerlendirerek söliim.. 2 adet sayı bilebildim.. hayır 54e kadar mı ne bi bölümde işaretlenebilecek sayı var, 6 kolon oynadım.. 6*6 eder 36.. yahu sayılar 2si hariç hep mi kalanından çıkar be.. bundan sonra ben oynadıklarımı yazayım da millet kazansın be muzaffer! en azından hangi sayılara oynamaları gerektiğini daha iyi belirlerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 biri bursanın sosyete mekanına gitmiş diğeride bi nebze sosyete sayılabilecek bi yere gitmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 İşte bu mu hak, bu mu adalet... İnsan bu manzaraları duyunca içi uhulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 benim de böyle cokku cokku oldu abi içim çok fena oldum haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sozlukteki fotoşok son satırdaki 05 c/p, 38den de supeleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Hehe bilgisayar oynamış onlar yerine oda bir şans =p yine kendi işaredikleri kupona çıkmamış lol. Alet olmasa yine devrediyormuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 tebrikler prudent, bu hafta 3 te kaldım ben, geçen hafta 3.600 iyi para gelmişti ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Kojiroh said: LOOL http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15719048 Of lan Edit: Oha verilmiş, heyecandan elim ayaam karıştıhttp://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15720680 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar