Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ahahaha içmeyene güzel haber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ayda 300 ytl sigaraya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 BloodyBeast said: OH OLSUN daha da pahalansın. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 icmemek icin bi neden. ya boyle arada tuttureceksiniz keyif anlarinda. ben $ahsen oyle yapiyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 elinin altında olduğu zaman ister istemez gidiyo sıkıntı anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 imouthis said: marlboro 3.250 civarındayken, "bu sigarayı 5milyon yapsınlar bırakıcam" demiştim, dün akşam zam geleceğini öğrendiğimde içim bi tuhaf oldu. sanırım buraya kadarmış :/ ahah aynı durumdayız tam da onu düşünmüştüm ben. yok yok ben bırakalı zaten bir hafta oldu. günde bi paket içiyodum tak diye bıraktım. ama can çekişiyorum o ayrı :D Günün anlam ve önemine göre şiir; Zararlıdır biliriz sağlığa sigara Yakarız hâlâ nedense gene sigara Dost gibi görünen bir düşmandır sigara Güvenip de dostluğuna içme sigara Bırakır bizleri yarı yolda sigara Gidemeyiz sağlık için binmeye gara Faydasız ama yapıyoruz hep gargara İçerek girmek çok ayıptır otogara Madem ki zararlıdır sağlığa sigara İçmeyelim kardeşim bizlerde sigara Utansın artık bize verenler sigara Yok ki nasılsa, içsin erenler sigara Başlamadan hemen bırakalım sigara Görelim ne işe yarıyormuş sigara İstedikçe canın, yakma hemen sigara Görürsün nasıl bırakır seni sigara İçenler içmeyenlere vermesinler sigara İçmeyenler vermesinler içenlere sigara İçenler de içmeyenler de bir sigara Sağlık ve çevre istemiyor artık sigara Yapanlar yapmasınlar her yerde sigara Satanlar satmasınlar her yerde sigara Alanlar almasınlar her yerde sigara İçenler içmesinler her yerde sigara Ekmeyelim tütün, yapmayalım sigara Bulamayız tütün, yapamayız sigara İçenlerde içemez mecburen sigara Unuturuz milletçe, neymiş o sigara Tavşana kaç, tazıya tut, formül sigara İçsin çoluk çocuk, kazansın ağa para Çıktıkça kara duman, olsun kara para İçmedikçe kalsın cebimizde ak para Düşmanına bile verme artık sigara Sağlık ve dostluk vermiyor ki hiç sigara Hiç içmemiş gibi içmeyelim sigara İçmeyenler de içmesinler sigara Yazdım bu şiiri içe içe sigara Yok mu ki sebep bırakmak için sigara Dersin ki olsun içtiğim bu son sigara Bırak artık yakma, kendini ve sigara İçiyorsak da, içmeyelim hiç sigara İçmiyorsak da, içmeyelim hiç sigara Olur mu içenle, içmeyen bir sigara İçmeyene kâr, içene zarar sigara İlle de içeriz diyorsak biz sigara Gidelim bu ülkeden içelim sigara Zaten tabuta çakılan çivi sigara Bırakıp ısrarı bırakalım sigara Verelim pirim, içmeyenlere sigara Olalım örnek, içmeyenlere sigara Gelelim şimdi içmeyenlere sigara Ne mutlu yaşam içmeyenlere sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Esh said: icmemek icin bi neden. ya boyle arada tuttureceksiniz keyif anlarinda. ben $ahsen oyle yapiyorum, tavsiye ederim. öyle bir ihtimal yok içen insan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben de gunde 2 paket sigara iciyodum orta son - uni2 arasi. 5 sene once biraktim ve $u an arada 1-2 sap iciyorum. Gayet de yapilabilir bi$ey. Sigaranin priority sini highest birakirsaniz mavi ekrana sebep olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Çok iyi olmuş. Hatta fiyatların daha da artırılması taraftarıyım. Boktan zevkleriniz yüzünden maddi ve manevi ne kadar kayba uğradığımızın farkına varsın artık millet. Zorunlu ihtiyaçtan değil bunlardan vergi alınsın asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 son 11 dalım kaldı :( bi tanesini akşam yemeği için sakladıkmı kalır 10 tane. tadını çıkarayım bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ooh okuldayım rahatım herkezde var sigara evede zulalarım burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ayrica 20 kuru$ zam da malbora icene koymasin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ya 20 kuruş koymaz zaten kimseye de, benimki ayrı bi durum. söz verdik bi kerem. söz vermek öle başka bişeye benzemiyo diyo arkadaşlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 @Esh, başlarsın yakında yine 2 paket içmeye merak etme. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oh oh süper umarım tanesi 10 dolardan paketi 200 dolara falan gelir de kurur gider içemezsiniz, yetti duman altı! <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 zaten mayista indoor smoking tamamen yasaklanacak. o zaman merak ediyorum barlari falan, picligine ispiyonlayacan boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 4.80 den ise 5.00 daha iyi bence de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sigarayı 10ytl yapsınlar. aradaki farkı devlet alsın. valla kısa sürede ekonomi süper duruma geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Horizon said: Güzel olmuş :) , bikaç ay sonra restoran ve cafelerde de içilemeyecek. Ozaman tam olacak (tu). O da iğrenç ve çok yanlış bir kanun. Yada eksik diyelim daha doğrusu.. :( Ayrıca nargile gibi bir milli değerimiz de yok olacak bu yüzden (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 şurda 1 zevkimiz var bi biranın yanında bi dal sigara içmek sizene arkadaşım hatta misilleme yapiyim sigara tamamen yasaklanır diyenlere inş içki tamamen yasaklanır!!!! (tamamen olmasada kısmen) (yok yok yasaklanmasın:() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Merciles said: Süper... daha da pahalansın.. Tüm sigara fabrikaları patlasın kökten. Zıkkımın kökü kökten yansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 winston da olur 4 o zaman yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Krusty said: Esh said: icmemek icin bi neden. ya boyle arada tuttureceksiniz keyif anlarinda. ben $ahsen oyle yapiyorum, tavsiye ederim. öyle bir ihtimal yok içen insan için. Cahillik, ikinci sınıflık ve iradesizlik ile alakalı tamamen sigara malesef. Hastalıkmış gibi bahsetmenin alemi yok, gayet bilinçli yapılan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bone said: sigarayı 10ytl yapsınlar. aradaki farkı devlet alsın. valla kısa sürede ekonomi süper duruma geçer. kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ciddi manada 1-2 paket bitiren arkadaşlara onu bi 5-6 indirmelerini tavsiye edicem , aradaki farkı hissetsinler bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar