Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz"

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Sezon başından beri hatta geçen sezon da dahil 2 senedir Sivas'ı sevmiyorum diyorum, Bülent Uygun antipatik bi tip diyorum, küçük takım şampiyon olsun diye sivası desteklemem diyorum, burada yemediğim laf kalmadı. Yeni değil ki Bülent Uygun'un bu halleri, adam oldum olası böyle bir garip, bir değişik tip. Hep böyleydi. Sadece iğne kendilerine batınca millet gördü
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
pff her maç tekrar isteyen ezik yönetimlere , balili gol atınca ana avrat düz gidenlere, aynı şekilde taner 4.golü atınca ne anası ne babası kaldı bu adamlara gıcık olmadınızda sivasa mı oldunuz . o zaman sizde kaybedenler takımındasınız . saafsadds

ne alakası var ya. NE ALAKASI VAR.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi yönetimlerinizin yaptıklarını görmeden ( bütün takımlar dahil) sivasa kıl gidiyosunuz. yapıcak konuşacak tabi adam şu kadroyla neler yaptı Görüyoruz fb yi gs yi . onlar bile konuşuyor. şl alırız dedi gs teknik direktörü. Ondan komik değil yani adamın söyledikleri ? şuanda en çok konuşmaya hakkı olan adam bülent uygun. adam 200 de 1 bütçeyle neler yaptı şu takımda
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
kendi yönetimlerinizin yaptıklarını görmeden ( bütün takımlar dahil) sivasa kıl gidiyosunuz. yapıcak konuşacak tabi adam şu kadroyla neler yaptı Görüyoruz fb yi gs yi . onlar bile konuşuyor. şl alırız dedi gs teknik direktörü. Ondan komik değil yani adamın söyledikleri ? şuanda en çok konuşmaya hakkı olan adam bülent uygun. adam 200 de 1 bütçeyle neler yaptı şu takımda
abi adam şl alcaz diyor "5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz" demekle arasında dağlar kadar fark var.nedemek bu ya.bir td ye hiç yakışmıyacak sözler.
Sosyal ağlarda paylaş

Niye

Takımımı göreceksiniz avrupa da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz

veya

ummadık taş baş yarar beyler geçen sene de kimse sivastan böyle bişey beklemiyordu tabii ben demiyorum kupa bizim ama bu sene şampiyonlar liginde süprizler oldu biz de yapabilecek kapasitedeyiz

yada

Sezon sonu bu konuları konuşalım

değilde bu salak cümle öbeği ben bu adamın kupayı almak için fb yi yenmemiz lazım lafından beri garipsiyorum ee bülentcim ne yani lig şampiyonu olmak için de 1. sırada mı bitirmek lazım bizi bir aydınlatır msn ?
Sosyal ağlarda paylaş

yok bir de adamın en büyük başarısı intertoto 1. turda elenmek ya. ayıp cidden. ersun yanal gençler birliği ile uefa da kısıtlı kadrosuyla çok daha işler yapmıştı fakat böyle saçma sapan konuştuğunu hiç hatırlamıyorum. karakterle ilgili birşey olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:
catlikethiief said:
trömsöyö elenmezler.
0 da çekmezler.
liverpooldan 8 de yemezler.
boş konuşmayın bence. kendi tuttugunuz takımlar bi bok yapıyo sanki :)

peki neden bu sene intertotodan elendiler ilk turda?

lol bunu yazacaktım ben de.pipi kafalı bu adam ya.
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:

Yönetim ayrıdır, başarı ayrı, yetenek ayrı, ama bunların yanında terbiye apayrıdır. Sivas başarılı olabilir, yönetimi işini çok iyi yapıyor olabilir, t.direktörü yetenekli olabilir. Ama şu açıklama apaçık terbiyesizliktir. "Ama adam başarılı yahu bakın neler yapıyor"la açıklamak son derece komik bunu. İsterse Ferguson'dan iyi olsun, yine de böyle terbiyesizlik yapacak, şımaracak adam eleştirilir. Bülent Korkmaz "CL'yi alırız" diyebilir, Aragones şampiyon olacaz diyebilir, x y diyebilir vs vs, ama hepsi gerçekçi ya da gerçekdışı farketmez, sonuçta kendi takımlarıyla ilgili hedefler söylüyorlar. Bu adam ise, direkt olarak aman sağa sola bok atayım dikkat çekeyim derdinde. Tutup bunu olsun abi adam şımarık terbiyesiz ama başarılı sonuçta diye savunmanın mantığı yok.

Bu adam için en güzel örnek Maurinho işte. Mükemmel teknik direktör olabilir, acaip başarılı yetenekli olabilir, milyon dolarlık antrenör olabilir, ama karakter olarak 3 kuruşluk adam değildir o da.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
Aiko said:
catlikethiief said:
trömsöyö elenmezler.
0 da çekmezler.
liverpooldan 8 de yemezler.
boş konuşmayın bence. kendi tuttugunuz takımlar bi bok yapıyo sanki :)

peki neden bu sene intertotodan elendiler ilk turda?

lol bunu yazacaktım ben de.pipi kafalı bu adam ya.

bu postta adim olmali gibi hissettim :)o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...