bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bugun hocaya atarın kralını yaptım.Zaten uyuz oluyorduk birbirimize senelerdir bugun hava berbat ikimizde sinirli konuşmayı beceremedik yaktım tüm gemileri vurdum kapıyı çıktım.O sırada fonda bi cendere bi deliyürek müzikleri çalıyordu. 2005te girdiğim üniden 2012-2013 gibi çıkarım sanırım. O zaman emekli olucakmış öyle dedi zat-ı muhterem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yok mu aynı ders başka fakültede vs. Olmadı yaz okulu vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 İtiraz edersin, yırtılır bir şekilde. Tabi hocaya atar yaptığın için disiplin vesaire durumlarını bilemem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben hocanın tekine çıldırıp yahu size giren çıkan ne dedim. hoca ne dedin sen bi daha söyle dedi. bi daha söyledim. 1 ay uzaklaştırma verdiler. ama yaz tatiline. evet yazın okula gidemedim fdsf. dilekçeyi scanleyip topic açmayı düşünüyorum, resmen yazmışlar, ..."okutman xx xxx'a size giren çıkan ne ya?" demek suretiyle... şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 AHAHAHAHHASDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bu zaman kadar hiç öyle şeyleri incelemediğim için ne olur bilmiyorum zannetmiyorum disiplin falan olsunda sadece artık geçirmeyeceğini biliyorum =) 2ders alıyordum üstelik 2side yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben "sikerim yeaa" diyip lisede dersten çıkmıştım hoca tuvalete gitmeme izin vermediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 gençliğimde çok asiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 atara atar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 helal baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 abi ben ne biliyim o an giren çıkan mı lafının bu kadar kötü etki yaratacağını. kadın 85liydi hoca olmuştu, sürekli bize işlediği sevapları falan anlatıyordu böyle dersi bırakıp. ben 88liyim aramızda 3 yaş var. kız arkadaşım 86lı falan. belki bu yüzden bir kaldıramama durumu vardı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 kucuk kurbaga vardı ya birisi onu koysun nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 85li karı hoca olmuş biz hala mezuniyet hesabı yapıyoruz. biri dertler derya olmuş bende bir sandal şarkısını koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=PPXT2Ge4GkY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Neyse madem kaldın dotada geliştir kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bLackcha0s said: 85li karı hoca olmuş biz hala mezuniyet hesabı yapıyoruz. öldüresim geliyor böyle tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 niye çalış senin de olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Llama said: bLackcha0s said: 85li karı hoca olmuş biz hala mezuniyet hesabı yapıyoruz. öldüresim geliyor böyle tipleri kütür kütürdür o hocalar var ya ofş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 harbiden tam hoca fantazisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hadi yarı çıplak üniformalı liseli kız fotoları koyup kitletelim bu topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bizde sınava itiraz edersen kurula gidiyor kağıdın, hoca istediği kadar geçirmek istemesin. Hoca geçirmese kurul geçirir kağıt yeterliyse. Hoca diğerlerini kafalayıp gene geçirmezse dava açarsın son çare, gene geçersin illa. Daha uzun sürer tabi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 silgiyle kağıt silen hoca biliyorum ben maalesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ahahah. hoca olmuş ama insan olamamış onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 fazla atar gte batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar