Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 1 Mart Pazar günü, Zaferi Milli Mahallesi'nde yerel seçimlere yönelik çalışma yapan TKP Belediye Başkan adayı Hüseyin Hakan Gazioğlu ve parti üyelerine faşist bir saldırı gerçekleştirildi. MHP ve Ülkü Ocakları üyesi olduğu öğrenilen bir şahıs, TKP Belediye Başkan adayı Hüseyin Hakan Gazioğlu’na, yalnız olduğu bir anda saldırıda bulunmuştur. Saldırıda Gazioğlu’nun sağ el parmakları kırılmıştır. Olayı engellemek isteyen TKP üyeleri de silahla tehdit edilmişlerdir. Sonrasında, saldırganlarla ilgili suç duyurusunda bulunulmak üzere gidilen Merkez Polis Karakolu'na da faşist bir grup saldırmış, saldırıda bir polis memurunun burnu kırılmıştır. Faşist grup TKP Ordu İl Binasının çevresini de abluka altına almıştır. Gerçekleştirilen bu organize saldırı göstermektedir ki, Ordu’da yurtseverlik ve sosyalizm mücadelesini sürdüren Türkiye Komünist Partisi, mandacı, işbirlikçi güçleri rahatsız etmektedir. Ancak bilinmelidir ki, bu ve benzer saldırılar TKP’nin mücadelesini bir adım dahi geri düşürmeyecektir. TKP, tüm yurtta olduğu gibi Ordu’da da seçim çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürecek, “Amerikancılığa, karanlığa ve piyasacılığa” geçit vermeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ok 2 hafta içinde e-mail ile ulaşacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 demokrasi ile yönetilen bir ülkede ordu diye bir il adı olmamalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ergenekon dan içeriye alıyorlarmış orduluları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bu arada ordu'nun il ordu olduğunu anlamamıştım ilk okuduğumda. bende diyorum tkp nin ordusu mu var noluyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Herşeyin aşırısından kaçacaksın arkadaş. Ya dayak yersin boyle yada içeri girer gg olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Korku insana neler yaptırıyor. Ps: Bu arada bende ordu ve tkp ne alaka diye düşündüm başlığı görünce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ordu da tkp li belediye başkanı mı var diye düşündüm ben de. adam adaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 boyle saldirilar solculari illegal yapilandirma yapmaya zorlar radikal gruplar artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sg-1 said: demokrasi ile yönetilen bir ülkede ordu diye bir il adı olmamalı bence bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Söyleriz ismini Ormadu diye değiştirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ormanoş daha esnek olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 alo ormanoş falan!!1! memleketim lan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ordu yu oldu yapsak daha güzel olur hem modaya da uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 oldu gozlerim doldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 recepşehir diyorum ben, a tribute to başbakan. adı ordu olan ilin demokrasi,liberalizm ve kalkınmayla özdeşleşmiş başbakanımızın adını almasından daha manidar ne olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ordu'yu bayadır dsp kazanıyor yalnız recepşehir falan demen boşuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 dsp de gulen in adami bi nevi akp oda ahada kaynak http://haber.sol.org.tr/mansetler/anamanset/10808.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ulan milletin gözü "gomünüst" diye 25-10 yıl sonra tekrardan karakollara saldıracak kadar dönmüş, burda dönen muhabbete bak. Eh demokrasi tabii. Dayak yiyenlede, atanlada dalga geçmekte serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kimin kazandığı önemli mi yav, şehrin adı ordu bi kere, ne kadar faşistçe. gül yüzlü gül recebimizin adından daha ne güzel hangi ad konabilir ki bi şehre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 "recebim" koyalım o zaman. Cazibeli bir isim olsun ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bir Ordulu olarak, Fikri Sönmez'i görmüş Ordulu halkımın böylesine iğrençliklere alet oluşu, ya da neyse ben bir şey demiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 turk insani bu.. komunist diye, milenyuma 6 kala sivas'ta yazar/dusunurlerini diri diri yakmis bir halk.ne beklenir baska? dunya barisini saglamak mi? asker kafali bi millet baristan ne anlar? bkz: insaat sirketlerinin ve sahte bagis sirketlerinin gazze'ye olan ilgisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sivas ta katliamı yaratanların neo milliyetçi dönüşümü bugünde türkiyeyi yangın yerine çeviriyor, asıl sorun bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar