Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 fenerli olarak çarşıya bastım da ÇAMLIK NE LAN
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 fenerliyim. lise zamanı gençfb ile takılırdım falan. bariz çarşı ama. çarşıdır yani.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 GÖÖZ GÖÖZ GÖZTEPE LÖYLÖYLÖYLÖYLÖYLÖYLÖYLÖYLÖÖÖÖY http://img4.imageshack.us/img4/4792/gzgz.jpg bir löy fazla yazmışım
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Hepsine bestemiz var. Ayrıca Çarşı grubu hepsinden bambaşka bi yerde olduğu için ankete girmemeliydi. Grup Siyah beyaz yada karagümrüklüler ya da dişi kartalları koysaymışsın keşke daha çok eşdeğer bi anket olurdu.
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ksk ye oy verdim hala 0 gözüküyo iyi anket
Slat Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bLackcha0s said: Hepsine bestemiz var. Ayrıca Çarşı grubu hepsinden bambaşka bi yerde olduğu için ankete girmemeliydi. Haklı, en medenileşmiş tinerci grubu anketine girer Çarşı.. *kaçar*
Mohi Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 başlıkta "en iyi" diyor, ankette "en fanatik" diyor. hangisini yazacaz? en fanatik tatangalar bu kesin. ama en iyisi hangisi tartışılır
PZero Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 sen kullanma oy silerim oyunu
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 besteler bakımından çarşıdan iyisi yok. açık ara yani. tribünlerin uyumu tezaruhat anlamında filan gene çarşı açık ara. ama görsel şölen anlamında ultraslan ve gençgb bi bilmiorm işte fb ninkiler neyse o :) ama sanırsam ultraslan da bir adım önde o konuda. fanatiklik derseniz tabiki ingilizler holigan anlamında tabi :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 başlığı değil anket sorusunu okudum. en iyi UA en fanatik Çarşı
Öne çıkan mesajlar