Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Big Fish, sonu çok güzeldir, film boyunca yarı neşeli yarı melankolik garip bir hava vardır zaten, sonu oyy... La Vita e Bella, yine duygu yüklü bir film, dünya savaşı falan zamanında geçiyor. The Green Mile, söylenmemiş galiba hızlıca okudum topici göremedim, bayağı önceden izlemiştim ama o zaman sonu bayağı kötü yapmıştı hala öyle yapar mı bilmiyorum. Babel, bi insan nasıl bu kadar rezil ve kötü bir şey çekip üstüne buna film demeye tahammül edebilir diye ağlatıyor, hatta sinemada gidince üzerine bilet parasına da ağlatıyor, üstüne bunu film yerine koyup da beğenenleri görünce daha da ağlatıyor :) (trolcülük oynim dedim, ama doğruya doğru yani :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 adamınbiri said: ice age'de ağlıyan insan gördüm ben o yüzden bi filmin ağlatması için izliyen kişinin duygularına hitap etmeli sonuç olarak istediğin film'i izlerken ağlıyabilirsin parti hayvanlarında ağlamıştı benim bi arkadaşım, sinemada zate veletlerin arasında izliyoduk iyce rezil olduk hehe. ben ally mcbealda erkek avukat öldüğünde cenaze konuşmasında baya bi gözyaşı gelmişti hatırlıyorum, tabi daha ortaokuldaydım galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Garden State de bi garip yapar adami, aglatmaz gerci de. Before Sunrise da oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yaşamın kıyısında kazım koyuncu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Sonbahar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Garden State tam ruhsuzlaştırıyo ya, ağlatmıyo. Uyuşturuyo böyle tüm filmi kafada hafif ağrıyla anestezi altında gibi izliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Aslan Kral var bi de eheu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 eşkiya olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Delikanlı adam ağlamaz. Ama illa hüzünlü film tavsiyesi istiyorsan Kader ve Masumiyet, ikisi de çok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 arcane said: Aslan Kral var bi de eheu :P pocahontas'ı es geçmeyelim Half_Cow said: Click harbici spoiler gördüğü rüyanın sonunda ölürken ağlamıştım ben hakkaten euh, rüya olduğu ortaya çıkınca da çok sağlam küfretmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 masumiyet kaderden çok daha iyi. kader'in castını sevmiyorum. özellikle uğur'u oynayan vildan ataseverin oyunculuğunu hiç sevmiyorum, samimiyetsiz, ondan olabilir. masumiyet kesin izlenmek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 arcane said: Aslan Kral var bi de eheu :P yazılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 clint eastwood filmleri de iyidir, üzer adamı. mystic river ve milyon dolarlık bebek mesela, gran torino'yu daha izlemedim o da dram diye geçiyo ve çok güzel diyolar, bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar