münazara Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 İnsanı yaralayacak gerçeklerle yüzleştirecek bütün filmi boğazında bir düğüm varmış gibi hissettirerek izleyebileceğimiz filmler nelerdir ? benden Usta yönetmen Gabriele Muccino dan seven pounds gelsin şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 babam ve oğlum salona girerken ağlamaya başladım ya çok iyi bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 la vita e bella. neden bilmiyorum, bozmuştu beni baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 çok ciddiyim beni recep ivedik ağlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 trollemeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 I am sam iyi aglatmıştı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 aslan kral lafalimpics gerçekten kötülerin kazandığı bölüm canım ailem the notebook The Pursuit Of Happyness million dolar baby Michael Clayton(sıkıntıdan) Herşey Çok Güzel Olacak Cagri(yeah) forest gump TİTANİC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 A Scene At The Sea Ağlayamazsınız da birşeyler düğümlenir içinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paticik..evet paticik sayfasına bakıp ağlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 canim kardesim - fena oluyor eheh forrest gump the green mile hotel rwanda a moment to remember (kore http://www.imdb.com/title/tt0428870/) the notebook disaster movie - digerlerinden farkli bu kadar kotu film yapilir mi diye agliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Üstüne film tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ömrümde hiçbir filmde ağlamadım,bir tanesinde çok kötü oldum sadece ağlamamak için kendimi zor tuttum o da; Mar Adentro (2004) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yenilerden Issiz Adam diyim ben de Ben allaha yan baktim en azindan aglamicam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Forrest Gumpta ağlayan gaydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 grave of the fireflies. üstüne tanımıyorum. yasaklanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Road to Perdition The Pursuit of Happyness Mar adentro 120 Babam ve Oğlum Scaphandre et le papillon, Le Vita è bella, La Wicker Park The Notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Marl0_on said: la vita e bella. neden bilmiyorum, bozmuştu beni baya. bunu demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 abi notebooktaki kiz cok guzel ben filmin konusunu bile hatirlamiyorum kiza kitlenmisim ayrica var misin yok musundaki tugba cok benziyo o kiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 tae guk gi. erkek kardeşiniz/abiniz varsa daha bir etkili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 5cm per second Theme PV http://www.youtube.com/watch?v=-RvmsoAFH9A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Penthesilea said: abi notebooktaki kiz cok guzel ben filmin konusunu bile hatirlamiyorum kiza kitlenmisim ayrica var misin yok musundaki tugba cok benziyo o kiza kız çok tatlı özellikle o son sahnede omuzlarını silktiği sahne ah o sahne :p orda ağlamıştım =) var mısın yok musun tuğba ya da +rep çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 schindler's list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mavi Boncuk Gülen Gözler Neşeli Günler Aile Bağları Hababam Sınıfı Selvi Boylum Al Yazmalım Sultan . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 leon gladiator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 a beautiful life road to perdition ya ben genelde sadece ağlatmaya yönelik filmlerde hiç duygulanmıyorum bile.ama gladyatör de ağlamıştım mesela :) bide brad pitt in bi filmi vardı 4 kardeş miydi ismi hatırlamıyorum.4 kardeşi içeri atıyolar kucukken buyuolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar