Laorx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 devrim yarattımı abi onu söyleyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 istinye park'ya bilet fiyatları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Laorx said: devrim yarattımı abi onu söyleyin:D "After seeing Avatar, I predict Star Wars Episode VII featuring all the original characters will be announced before 2015." demiş Simon Pegg Twitterında. Belki CGI insanlar Na'vi ler kadar gerçekçi görünemez asla ama yinede bu filmden sonra 3D filmlerde bayağı bir artış olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 natiliusda gittim 3d. film harbiden çok iyi. ama 3d gittiğime pişman oldum, katkısını göremedim, gözlerimin ağrımasının dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 3d mi gidelim normal mi imax mi.tavsiyeler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Hakikaten efsaneydi,izlenilmesi tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Valtyr said: Hakikaten efsaneydi,izlenilmesi tavsiyemdir. Ne yazdım diye okumaya geldin di mi? sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 3d + imax gidin işte! said: "After seeing Avatar, I predict Star Wars Episode VII featuring all the original characters will be announced before 2015." bundan haberim yoktu, dün gece çıkar çıkmaz geyiğini yaptım. "george amca görmesin, çok feci oynatır.." dedim, şahitlerim var.. -starwars'ta 7 bölüüüm +ALLLAAAAAAAAAAAAHHH!! -dasaaaa beeey.. olm 3d gidin, 2d açık alanlardaki olaylardan fazla tad almazsınız. o trailerdaki sahneler 2d ne kadar sıradan duruyordu. 3d öyle muhteşem oluyor ki... said: En kısa zamanda bir daha gideceğim filme aynı şekilde. fırsat bulayım, ders ödev sınav, final dinlemeyip gidicem yine. verdiğim15tl feda olsun arkadaş. ne filmlere millet 15tl veriyor. ha unutmadan bu film sinemalarda oynarkene, hele 3d ikene.. olurda bir arkadaşınız "hmm avatar.. yok o değil de osuruktan aşk doğar filmine gidelim" derse dövün.. direk dövün. sonra olursa "yan masadan şu beyler yolladılar yediğiniz dayağı" diyiverin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Red said: 3d mi gidelim normal mi imax mi.tavsiyeler pls 2 kere izleyemem ya süyleyin hangisi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 3d imax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 real 3d bence ekran fazla büyük olunca en arkada değilsen kaçıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Masticore said: Red said: 3d mi gidelim normal mi imax mi.tavsiyeler pls 2 kere izleyemem ya süyleyin hangisi daha iyi. IMAX da full btün perdeyi kaplamıyordu film. Hani daha büyüktü tabii ama yine Dark Kngiht taki tüm duvarı kaplayan sahneler yoktu. Birde bence RealD de verdikleri gözlükler daha rahat IMAX tekilerden. Teknoloji oalrak RealD daha iyi işte ama IMAX de daha büyük ekran ve daha iyi ses var. Normal gitmeyin yani. Cidden hiç seyretmeyin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 CAM i düşsün onu izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ben 2d izledim ama yine de süper buldum filmi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 lan adam yillardir siz 2d izleyin diyemi ugrasti film icin, ayip, emege saygisizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ckm afm de 3d varmı.insan belirtir abi 2d 3d falan diye.kütük gibi seans yazıyorlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 imkan varsa 3d izleyin. imkan:yaşadığınız şehirde 3d yoktur, 3d olan yere gidecek uçak da yoktur, yürüyerek ya da at üstünde de gitme imkanınız yoktur falan. imax falan farketmez. ama ekran büyük olsun real 3d'nin ekranları en büyük nerede var istanbul'da kardeşimi de real3dye götüreyim bi de öle izleyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 film 3d olmasa bile mükemmeldi gerçekten konu,akış falan harikaydı öncelikle ona bayıldım. 3d olayı da benim çok hoşuma gitti. ama sanki biraz overrateddı. hani ben böle "omg!!" falan diycem sandım, tırsıcam falan sandım ama olmadı öle. yine de çok ama çok hoştu. ama bir iki şey sorcam; 1-bi arkadaş dedi ki, son durak b.k gibi film olmasına rağmen zaman zaman bundan daha hoş 3d yerleri varmış?? acaba izlediğimiz yerle mi alakalı? (suadiye movieplex) eğer öyle ise bu film neden çığır açtı bilmediim bişi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 insanlarin 3dyi hala ekrandan biseyler firlicak da, ustume gelicek, ben de korkucam sanmasi uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 oyle degilmi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 öyle abi. ben altına ettim birinde yılan fırladı yüzüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu korku filmi değil ki.. ben taktırırım sanaa 3d gözlüğü 2d filmle bile yerinden hoplatırım seni. burada en önemli olay cgi ve gerçek oyuncuların, cgi ortamlarda birebir yönetilerek çekilmesi ve bu cgi'in olabildiğince gerçekçi bir şekilde 3d olarak sana sunulabilmesi. adamın gerçekleştirdiği şey bunların hepsini, aynı anda yapabiliyor işte! bundan sonra çok daha fazla 3d film izleyeceğiz bu tech. ile.. hem de cgi'ları sırıtmadan, eğreti durmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yahu mal bi soru sorcam; bu avatar'ın anime olan avatarla bi ilgisi var mı? varsa ne ilgisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar