Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

parvus real3d'yi kanyon'da mı izledin?

yaw izleyenler kalite tag'i ile not verse izledikleri yere ve 3D kalitesine bayağı iyi olur aslında..

kalite said:
istinye park | imax | 7/10 | alt yazılarda sıkıntı ve -bence- sağdan gelen görüntü çok iyi oturmuyordu, geniş planlarda sorunsuz izleniyor

kalite tagı dedim, aralardan bulması okuması kolay olur diye..
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

Aluriel said:

parvus said:

real 3d ile sakın izlemeyin. görüntü resmen çamur gibi oluyor.

nası ya. niye çamr gibi oluyor. yarın gitmeyi düşünüyordum kanyona. varmı orda izleyen başka ? harbi kötümü ?

istinye parkta gideyim bari.

sürekli bir bulanıklık var. real 3d dışındakileri bilmiyorum. öyle ki başım ağrıdı işin sonunda. benim gözlerimde biraz bozukluk var ama gözlerinde hiç bozukluk olmayan arkadaş da bu bulanıklık halini doğruladı.

şöyle net, cam gibi film bekledim o kadar 3 boyutlu filme para verdikten sonra ama. 3 boyut olayındansa net bir film izlemeyi tercih ederdim şahsen.

film bir de 3 saat sürüyor ve akşamdan kalma gibi baş ağrısı yaptı ayrıca.

gozlukleri taktiginizia emin misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

parvus said:

Aluriel said:

parvus said:

real 3d ile sakın izlemeyin. görüntü resmen çamur gibi oluyor.

nası ya. niye çamr gibi oluyor. yarın gitmeyi düşünüyordum kanyona. varmı orda izleyen başka ? harbi kötümü ?

istinye parkta gideyim bari.

sürekli bir bulanıklık var. real 3d dışındakileri bilmiyorum. öyle ki başım ağrıdı işin sonunda. benim gözlerimde biraz bozukluk var ama gözlerinde hiç bozukluk olmayan arkadaş da bu bulanıklık halini doğruladı.

şöyle net, cam gibi film bekledim o kadar 3 boyutlu filme para verdikten sonra ama. 3 boyut olayındansa net bir film izlemeyi tercih ederdim şahsen.

film bir de 3 saat sürüyor ve akşamdan kalma gibi baş ağrısı yaptı ayrıca.

gozlukleri taktiginizia emin misiniz?

sana takmadıysak kendimiz takmışızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Geldim şimdi filmden

NAtilus Cinebonus da gittim REAL 3d, gayet de iyidi bi sorunu yoktu bulanıklık vs die cillop gibi izledik

Film güzel gayet, ortam, mekanlar, yaratıklar , küçük detaylar vs , konu zaten tahmin edilen bişey. Güzel eğlenceli bi film. Ama böle abartılıdığı kadar mükemmel bi film değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu filmi 3d izleyenler, şaşı bak şaşır izliyormuş gibi hissettim ben. benzer düşüncede olan var mı ? hatta gelince bilgisayara baktım şöyle bir sanki yazıları okurken arkada derinlik var gibi hissettim hala aklıma gelince ekran acayipleşiyor. belki 3d film uymuyor benim göz yapıma.
Sosyal ağlarda paylaş

sansürlendiğini san bence.

said:
sevisme sahnesi turkiye'de sansure maruz kalmis anladigim kadariyla.

--- spoiler ---

oysa esas oglan ile esas kizin yaklasik 7 ekran dakikasi suren performansinda, esas oglanin yeni, hizli ve esnek vucuduyla neler yapilabilecegini cok enteresan yollardan kesfetmesini, kuyruklarindaki minik tentacle portlar vasitasiyla da hayal edilebilecek en yogun birlesmeyi deneyimlemesini catir catir (uc boyutlu) izledik biz..

--- spoiler ---

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17556006
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

bi kesinleştirelim şu real 3d olayını. kanyonda izleyen varmı parvustan başka ? istinye parktaki de mi kötü ? avrupa yakasında başka nerde varr ?

kanyonda izledim ben
başka yerde izlemedim bilmiyorum o yüzden kıyaslama yapamam ama kanyondaki güzeldi bence. çamur gibi diyemem, kaliteliydi yani.

ama göz yoruyo bayağı. en azından benimkini yordu -ki gözle ilgili hiçbir problemim yoktur normalde. çıktıktan sonra hafif baş ağrısı filan çektim ama onu filmin uzunluğuna bağlıyorum bir nebze.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...