superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yazmıyım diyorumda yine de dayanamıyorum bu bölüm için foruma da,dark adamlar zamanında karakter alımını kapatmıştı değilmi,şimdi df forumlarında fellik fellik adam arıyorlar da,guildden bir kaç kişiyle konuştuğumda herifler çok çektik onlardan, sıra bizde gibi birşey demişlerdi,heralde bizim clanın bağlı bulunduğu alliance da siege miege düşünüyor,tabii ne kadar büyükler bilemiyorum,bende sırf crafting ve 2h sworda bu oyunda uyuz olduğumdan karakteri silip yeni karakter açtım,hepsi 40 da ydı ama 2-3 günde yeniden ulaşırım diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sen hangi clandasın ve hangi alliancedasın superwiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hammer time clanı da alliance i unuttum dünden beri çıktımda,alliance chatmiydi ne tartışıyolardı,süper clandı valla herifler on olunca bi daha bakıcam,şehrin içi en kötü saat dünya adam doluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ha biliom hammertime ı clanmasterını tnaırım az pk kesmedik onla xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 herifler çok iyi valla:D,sizin nicklermi değişik oyunda ulaşamıyorum bazen senle bingildak a ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben tatildeyim kiz arkadasimla, oyunun basinda durmuyorum, senin mesajlari goruyorum ama macrodayken afk'ken atiyorsun, haliyle yanit ondan gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 :D abi afk napıosunuz anlamıyorumki,programı felan varsa söyleyinde bizde faydalanalım nimetlerinden:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 2 client acik, birbirlerini dovuyorlar. programda bildigin ghostmouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 IRON tek başına bile yapamıyor lol paramı vermişler nedir bilmiyorum ama NWO şu Death allianceının yeni oluşumu olan Aesier , The Blackhand, TBC gibi clanlardan oluşuyor/5-6 clan olması lazım euro zamanında 80-90 kişi online çıkarıyorlar) 2 alliance birden saldırıyorlar üstüne 2 shardholder siege i. ParryNin durumunu biliyorsunuz şu anda Owerpower bir olay adamlar bizi 1:3 - 1:5 arası bir outnumber durumundalar online 30 kişiye yakın adam var bizde şehirlerden biri zaten yalan olucakda 1ini bakalım tutabilicezmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 geliyimmi,bütün kalbimle savunurum,ama tabii para verirseniz dermişiimmm eueheuehe şaka bir tarafada,inşallah birşeyler yaparsınız da elinizde tutarsınız,bende conandayım siege varmış,girer öğrenirim durumu gece,ne zaman atraksiyon var sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Caxtla yı aldılar ama stone a dalan 30 kişiye ölümüne suicide yaptık 10 kişi runestone(savunmuyorduk clanstonr %50 de iken recall başladık) la recalladık şehre 30 un 20 sini kestik euehueh 2 kişi kurtulduk şimdi diğer şehre saldırıcaklardır hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 anlat anlat dinliyorum maceralın devamını:D,noldu son durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Valla sayısnı bilmiyorumda rahat 40-50 adam yolladılar şehre gatehouse umuz yıkık durumda girebilirler yani launch büyüsünü kullanmadan. Adamlardan aynı anda 2 den fazla şehre girebileni olmadı felaket bir AoE ve ok yağmuruna tuttuk müthişti :D Sayılarını azaltıncada dışarı çıkıp harcadık 3-5 i kaçtı :D Siege devam ediyor. Rakamları 70miş sanırım. 30 dakkadan az kaldı bir kere daha saldırıcaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mountlu bir rush yaptılar sonuç fail :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 şimdi kaybettiğiniz yer varmı anlamadım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 2 şehir 30dk arayla siegelendi. 1inin hiç guardtowerı yok ve duvarlarda 20 tane farklı girilcek yer var, yani savunması imkansıza yakın.Bizde savunmadık onu sadece öylesine bir ölümüne 10kişilik ekip gititk sırf zevkine :P yarısını kestik adamların en az ama sonuçta %85 imiz öldü. 2. şehrin içine bile giremedi adamlar clanstone un canı %100 :) 1 şehir kaybettik ama 2.sini savunduk ve shardholder siege i olduğundan 45-50k para alıcaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Siegeler bitti. 1 şehir kaybettik 1 şehir savunuldu. 44k gold geldi savunduğumuz şehirden düşman tarafından ortaya konan para bu. Kaybettiğimiz şehre 11 kişi recall olduk sadece 3 kişiyle konuştum 3ümüzün arasında toplam 14 kill var. SD den bir arkadaş 1-2 aldı eminim, başka bir arkadaşın 3-4 killi var biliyorum daha kalanıyla konuşmadık bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 su resimlerde cikan dev gergeden binegi nasil yav ezip geciyomu yoksa cok bir sey deyilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Canı yüksek onun dışında pek bir olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bizim SD hamletini shardholder siege yaptılar 20 dakkada kesildi adam + 20k <3 :D (Bu geceydi) Villagers of Eternity adlı clan(IRON alliance ı) bizim oyuna bırakan(NA serverına geçtiler) clanlardan birinin hamletini siegeledi şu anda 3 saat içinde live olucak bi allahın kulunun online olduğunu sanmıyorum bukadar erken saatte :( NA playerlar gidince 24 saat siegelenebilmek feci birşey umarım kısa süre içinde window of opportunity olayı eklenir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yav serverı bıraktı birsürü adam na ya geçti diyorlar,sabahın köründe 5 dk da bi ganklendiğimden saati ayarladım 4 dk farm 1 dk depo ya döndüm,nedir bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 İşsizlik etkisi diyorlar buna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Adamların liderleri çok rezil sanırım inanılacak gibi değil. 1şehir + 1 hamleti olan bir clan bizim başka servera geçen clanın hamletine siege açıyor ve sadece şehirlerini koruyorlar. Ancak siegeledikleri hamlet olduğundan onlar hamletini kaybetse zaten siege bitiyor ve biz kazanıyoruz. Hamletlerindeki defans 7 kişiymiş şaka gibi ve şehirlerinden adam göndermemişler biz kazandık kısaca +1 hamlet oldu ama hamletin olduğu clandan kimse eus erverında olmayınca neye yarar bilmem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 valla heriflerden birisi varki ben onun gibi pvp yapan adam görmedim hayatımda,mobo juju yada ironforge son ismi olan bir herif,8 kişi gearları iyiydi sanırım asansörün yanında saldırdılar herife,tek başına yardım gelene kadar 15 dk adamları oyaladı shieldle staminalarını bitirdi,aynı anda pot bastı bilmem neler yaptı adam god mode du resmen,bana soracak olursan ben asansörün kenarında magical spam yaptım,ama conanı wowu geç bu oyunda böyle oynayan adam ben hayatımda ilk defa gördüm,2 gündür ulaşmaya çalışıyom heriflerden yanıt yok herkes us ye geçti heralde:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar