zeawee Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ilk gözlemlerim; oyunda dinamiklik, oynanabilirlik, rahatlık, denge, grafik gibi şeyler çok berbat.. HoN o açıdan basar.. strateji olarak bişey diyemeyeceğim çünkü oyunu tamamen öğrenmeden bu konuda yorum yapılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Helcaraxe said: Yüklüyorum LoLü şimdi. Oynayınca yazıcam nasıl olduğunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Rune ve Leveling gibi sistemleri, mapleri falan çok iyi fikirler olmalarına rağmen, hero dengesizliği ve oynanıştan sınıfta kaldığından (evet hala yüklü ara ara giriyorum ama artık son patchlerin cigabayt olmaları canımı sıktı ve artık oynamayacağım) ne yazık ki HoN'a rakip olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hon ile lol'ü karşılaştıran forumlardan hangisi olursa olsun hon'u kötülemelerinin nedeni direk dotanın kopyası bu! çalmışlar işte! gibi yorumlar.. nesnel bi şekilde karşılaştıran ve lol'ü daha iyi bulan 3-5 kişiyi geçmiyo.. onlar da işte süper strateji, sıradışı falan diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ya indirip baktım fena değil gibi de aklıma takılan bir şey var. diyelim ben para harcamak istemiyorum ve oynaıp influence puanı biriktirdim ve bir champion satın aldım, aldığım champion kalıcı mı yoksa belli bir süreliğine mi benim oluyor, çünkü shopta riot puanlarını (parayla satılan) kullanarak kalıcı champion alınabileceğini yazmışlar. onun dışında şu anda bana açık olan bütün heroların üzerinde temporary diyo, bir süre sonra para ödemezsem herosuz mu kalcam nedir? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 valla güzel oyun oynuyoruz patiden oynayan var mı oyun atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 igrenc gozukuyo video larini izldeim gameplay felan bilememde o kreplerin tipleri herolar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben oynuyorum, bu arada honu ruslardan ve turklerden baska oyniyan var mi ya?? bu arada bazi herolarda dengesizlik var evet, fakat bazi herolari oynamasi zor, ve arada asiri lvl farki&deneyim farki olunca size oyle gelmisde olabilir. nick glath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Glatheros said: ben oynuyorum, bu arada honu ruslardan ve turklerden baska oyniyan var mi ya?? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Glatheros said: bu arada honu ruslardan ve turklerden baska oyniyan var mi ya?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 honda baya alman felan fa war amerikali da olsa gerek serveri war euaae lol cok kotu ama ya cok yorucu grafikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yoo alışınca hiç de yormuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hujukt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ben lolü daha çok seviyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ben de honu sevemedim. bi daha denicem şimdi sağlam sistemle belki grafiklerdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 lol güzel de hero alma olayı falan bayıyor ya, ama yine de oynuyorm sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bugün başladım. Süper oyun. Sonunda bu yaz yonayacağım oyunu buldum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Nickim Glath eklerseniz yardimci olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ucunbiri said: ya indirip baktım fena değil gibi de aklıma takılan bir şey var. diyelim ben para harcamak istemiyorum ve oynaıp influence puanı biriktirdim ve bir champion satın aldım, aldığım champion kalıcı mı yoksa belli bir süreliğine mi benim oluyor, çünkü shopta riot puanlarını (parayla satılan) kullanarak kalıcı champion alınabileceğini yazmışlar. onun dışında şu anda bana açık olan bütün heroların üzerinde temporary diyo, bir süre sonra para ödemezsem herosuz mu kalcam nedir? lol. her hafta rotation var 6 tane championu denemek icin veriyor riot sana. onun disinda influence pointlerle aldigin championlar kalici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Ungolianth ben. Warwick aldım bir de. Başlarda çok ezik ama genelde oyun sonuna doğru imba oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 hero alma olayı beni çok baydı ya. bi de acaaaip beceriksiz adamlarla aynı takıma düşüp kaybediyosun bi de, iyice çileden çıkmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ben de yeni basladim. gerge ve glath sizi ekledim az once listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 En iyisi bir kere parayı verip bundle almak. Eğer bir ay içinde sıkılmazsam oyundan öyle yapacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 niye hon oynamıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 (tu) sipesyskeyk 7thBreath said: bi de acaaaip beceriksiz adamlarla aynı takıma düşüp kaybediyosun bi de, iyice çileden çıkmalık. herhangi bi oyun için onun çözümü mevcut değil :) anca 5 kişilik tanıdık adamlarla oynıcaksın o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 lol ve hon ilk çıktığında oynamıştım hon'u daha çok beğenmiştim ama herkes lol oynuyor diye ona başlamıştım. şimdi durum vaziyet nedir bilemiyorum. uzun zamandır hon'a bakmıyorum. Bu arada benim gibi pve sevenler için jungler olmak çok daha zevkliymiş. Önceden top solo oynardım last hit beklemek, adam pushlarken minyon kesmeye çalışmak beni gererdi. Şimdi jungle oluyorum level kasıp gang gidiyorum çok daha zevkli benim için. Jungle herolarında en favorim Evelynn. Gerçek bir jungle herosu resmen. O kadar nerf yemesine rağmen hala op ya da daha iyi rakiplerle karşılaşmadım daha. Oyun nick'im Xakata bu arada çok iyi oynamam ama paticik olarak bir maç yapsak güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar