Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Rune ve Leveling gibi sistemleri, mapleri falan çok iyi fikirler olmalarına rağmen, hero dengesizliği ve oynanıştan sınıfta kaldığından (evet hala yüklü ara ara giriyorum ama artık son patchlerin cigabayt olmaları canımı sıktı ve artık oynamayacağım) ne yazık ki HoN'a rakip olamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hon ile lol'ü karşılaştıran forumlardan hangisi olursa olsun hon'u kötülemelerinin nedeni direk dotanın kopyası bu! çalmışlar işte! gibi yorumlar.. nesnel bi şekilde karşılaştıran ve lol'ü daha iyi bulan 3-5 kişiyi geçmiyo.. onlar da işte süper strateji, sıradışı falan diye..
Sosyal ağlarda paylaş

ya indirip baktım fena değil gibi de aklıma takılan bir şey var.

diyelim ben para harcamak istemiyorum ve oynaıp influence puanı biriktirdim ve bir champion satın aldım, aldığım champion kalıcı mı yoksa belli bir süreliğine mi benim oluyor, çünkü shopta riot puanlarını (parayla satılan) kullanarak kalıcı champion alınabileceğini yazmışlar.

onun dışında şu anda bana açık olan bütün heroların üzerinde temporary diyo, bir süre sonra para ödemezsem herosuz mu kalcam nedir? lol.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
ucunbiri said:

ya indirip baktım fena değil gibi de aklıma takılan bir şey var.

diyelim ben para harcamak istemiyorum ve oynaıp influence puanı biriktirdim ve bir champion satın aldım, aldığım champion kalıcı mı yoksa belli bir süreliğine mi benim oluyor, çünkü shopta riot puanlarını (parayla satılan) kullanarak kalıcı champion alınabileceğini yazmışlar.

onun dışında şu anda bana açık olan bütün heroların üzerinde temporary diyo, bir süre sonra para ödemezsem herosuz mu kalcam nedir? lol.

her hafta rotation var 6 tane championu denemek icin veriyor riot sana. onun disinda influence pointlerle aldigin championlar kalici.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
lol ve hon ilk çıktığında oynamıştım hon'u daha çok beğenmiştim ama herkes lol oynuyor diye ona başlamıştım. şimdi durum vaziyet nedir bilemiyorum. uzun zamandır hon'a bakmıyorum.

Bu arada benim gibi pve sevenler için jungler olmak çok daha zevkliymiş. Önceden top solo oynardım last hit beklemek, adam pushlarken minyon kesmeye çalışmak beni gererdi. Şimdi jungle oluyorum level kasıp gang gidiyorum çok daha zevkli benim için. Jungle herolarında en favorim Evelynn. Gerçek bir jungle herosu resmen. O kadar nerf yemesine rağmen hala op ya da daha iyi rakiplerle karşılaşmadım daha.

Oyun nick'im Xakata bu arada çok iyi oynamam ama paticik olarak bir maç yapsak güzel olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...