WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Hazır etraf oyun anlamında durgunken arşivden çıkarıp oynuyayım dedim:). Ama ülke seçme bölümünde bir türlü hangisini seçeceğime karar veremedim. Türkler ve Fransızlar haricinde şöyle eğlenceli bir oyun geçirtebilecek bir ülke tavsiyeleriniz bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben danimarkalılar oynamıştım arkan güvende ama özel üniteleri yok (viking leri sayazmsak) oyun güzel de bir süre deli kendini tekrarlıyor yapay zeka çok zayıf laıyor ana haritadaki de ki o şarkı çıldırtıyor + ana haritada ki düşman hamlelerini beklemek çıldırtıyor o iğrenç hırç sesi kafa yediltiriyor en güzeli bizizm gübi multi yapacaksın 3vs3 falan yapıyorduk biz çok süfer oluyordu ama o sadece ilk gün için geçerli bi süre sonra yapabileceğin seçenek kalmıyordu kanatlardan saldıran işi bitiriyordu kanatlardan sarabilmek için extra ünite alman lazım ama çok extra unite alırsan sen kanatlardan kapanmadan orta kanatın düşüyor yai öle bi kıvamda bırakmak lazım ki orta kanat sen kanatlardan saldırıp düşmanı sandivich yapana kadar direnmeli 3 vs 3 te bayağı değişken giriyor ama işin içine aslında çünkü 2 kişi bir kişiye saldırma olayları falan.. Bu arada aklıma eriksonlayf da oynayan tipler aklıma geldi bu oyunu adam kral bölüğünü yanında ki zeka seviyesi 0-6 yaş arası olan kıza "bak şimdi süvarilerler saldırcam" diyip saldırtıp sonra kralı ölünce kaybedip bş de utan madan o nasıl kaybettk biz diyebilcek kadan mangonoz tiper zaten bu tip herifler yüzünden yapay zekayı geliştirmiyorlar yoksam satmıyor oyunlar bak 3do a yıllar yapay zekasız oyun yaptı nasıl sattı[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bilmem ama ben sadece bi tur türklerle oynadım cok da eglendim ama bi zaman sonra sıktı beni özellikle de o ana haritadaki şarkı hala beynimin bi köşesinde beni sinir edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ilk oyunu açtığında garipsemiyorsun müziği uzuzn zamanda yiyor insanı... çok şeytanca[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 viking invasion'ı al vikinglerle oyna, çok keyifli. süvariler ve okçular da ezici değil normaldeki gibi, piyadeleri ana etkin kullanmak gerekiyor. daha az kombinasyon ama yine de keyifli, benim en çok keyif aldığım rts'ler son iki yılda çıkan. klasik rts'ler yalan oldu artık, aok'ta gelinen nokta aşılamadı 4-5 yıldır.. ayrıca almanlar da hoştur çünkü her tarafın düşmanla sarılı. fakat loyalty hesaplarını iyi yapman gerek yoksa ilk 30 yılda bile iç savaş çıkabilir.. :) rusları da dene middle age miydi neydi o vakit, moğolları durdurmak için yapacağın savaş muazzam zevke sahip. 12x60 halberdier + 4x40 boyar ordusuyla 15000 adamı geri püskürtmüştüm ama 6 saat filan sürdü.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 türklerle baştan sona gidememein ana nedeni o müzik herhalde.. :) kadın "aaaaaaayyy aaaaaaaa" diye başlıyor ben kapıyorum oyunu ya da savaş başlatıyorum sussun diye.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Vikingleri oynadım bir kere. Tam herşey iyi gidiyorken İç savaş çıktı püfff herşey tuzla buz oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Sam, 14 Mayıs 2004 16:40 tarihinde demiş ki: türklerle baştan sona gidememein ana nedeni o müzik herhalde.. :) kadın "aaaaaaayyy aaaaaaaa" diye başlıyor ben kapıyorum oyunu ya da savaş başlatıyorum sussun diye.. :-p yaw ben sevdiydim savaş sırasında ki müziği haber bültenlerinde felan kullandı show :)[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 savaş müzikleri güzel de campaign müziği sininr bozucu. benim zevkim kötü sanıyordum ama değilmiş.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 *iptal olur*[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Medieval alınır yüklenir Viking invasion alınır yüklenir Normal campaign oynanır en erken başlayanından. (invasion değil) danimarka olunur A-a Tüm viking üniteleri danimarkada vardır. Almanyada terör estirilir[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 eh ama normal campaign'deki viking birimleri aynı değildi galiba ve zaten güçsüz kalıyordu ilk age'den sonra.. chivalric men-at-arms, chivalric knights, chivalric sergeants, pavise arbalesters kombosu ordu üstüne tanımıyorum. hani belki gothic olanlarıyla değiştirilebilir yerleri..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 he rnevi multi oyununa meydan okunmaya karşı hazırımdır :)[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 yav benimde canım çekti oynamak ama nedense campaign oynarken windows a düşüyo,patch i falan yaptım gene düşüyo,makinada bişi vardır demeyin daha biay olmadı alalı,cillop gibi alet,bug falan mı var acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 aşırı ısınma ? dandik bir bilgisayar masan mı var ? (dandik bilgisayar masası=canım kasayı tahta tabut koyup havasız bırakan tip)[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bende bi kere dedim kendime hep güçlü devlet alıyoruz bide güçüz alalım aldım danimarkayı.Daldım iskandidavyayı 3 bölgede yeterli bi ordu ürettim sonra büyük bir deniz filosu yapıp ticaretten parayı vurdum her deniz bölgesinde en az 1 gemi vardı.Sonra iyi bi ordu yaptım şansa almanya da iç savaş çıktı fransa girdi italya girdi bide ben girdim.Sonra baya yayıldım ama.Bide ist de kim var diye elçi yolladım bi bakarım macaristan mısıra kadar her yeri almış yuh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 İspanyayı al istersen ben onla bitirmiştim oyunu ikinci kez başta portekiz bide şimdiv ismi aklıma gelmiyo güneydeki müslüman devlet bide fransa dalmıştı eheh işte 3 ünüde aldım fransa ile savaşı bitirdim portekizi aldım güneyden ilerlemeye devam sonradan da az bi fransa gittim işte[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Narstil, 15 Mayıs 2004 21:08 tarihinde demiş ki: İspanyayı al istersen ben onla bitirmiştim oyunu ikinci kez başta portekiz bide şimdiv ismi aklıma gelmiyo devam Allamohads galiba birde portekizliler ne kadar bagımsızlığa düşkün elinden geldiği zaman basıyolar isyanı devamlı asker bulundurmak lazım.Birde ispanyada yani iberya yarım adasında kültürel çatışma var müslüman hıristiyanlar arasında isyanlar kolayca çıkıyo karşı kültürü asimile etmezseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Golge-i_Khan, 15 Mayıs 2004 20:41 tarihinde demiş ki: aşırı ısınma ? dandik bir bilgisayar masan mı var ? (dandik bilgisayar masası=canım kasayı tahta tabut koyup havasız bırakan tip) kasa gayet havadar bi şekilde ikamet ediyor,ayrıca açılır açılmaz aynı yerde düşüyo,ısınma olamaz,neyse ben bidaha patch yapıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Aman o ispanya yarım adasına dikkat...Türklerle almıştım orayı,fakat dayamayıp 25-30 turn sonra isyan çıkmıştı çok askerim olmasına rağmen.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 aldığınız yerlerde isyan çıkması kaçınılmaz bişey,askerlerden önce imam,alim falan yollayın 5-10 turn onlar takılsın orda öyle saldırıp alın,isyan çıkma oranı daha az olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Valla ben oyunu baya oynadım hiç isyanla karşılaşmadımi iber yarım adasındada hiç isyan oladı portekizden bana genlde aldıgım yere hemen ibadet yeri koyuyordum genelde oranları kendi dinime yaklaştırıyodum hakkaten hiç isyan görmedim[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: othinn, 18 Mayıs 2004 18:27 tarihinde demiş ki: aldığınız yerlerde isyan çıkması kaçınılmaz bişey,askerlerden önce imam,alim falan yollayın 5-10 turn onlar takılsın orda öyle saldırıp alın,isyan çıkma oranı daha az olur bunu yapmak gerek bir diğer etkili önlem de hemen church/mosque kurmak. dini bina kurunca isyan ihtimali kalmıyor eğer spy'lar üşüşmemişse ki zaten watch tower yapın yoksa ikinci olarak..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Narstil, 18 Mayıs 2004 20:58 tarihinde demiş ki: Valla ben oyunu baya oynadım hiç isyanla karşılaşmadımi iber yarım adasındada hiç isyan oladı portekizden bana genlde aldıgım yere hemen ibadet yeri koyuyordum genelde oranları kendi dinime yaklaştırıyodum hakkaten hiç isyan görmedim Easy'de oynuyorsan isyan çıkma olasılığı çok çok çok düşük. Eğer Easy değilse heralde her provincyde 1k ordu koydun :)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 xl mode patch canı medieval oynamak isteyen ve klasik milletlerden sıkılanlar varsa bu modu şiddetle öneririm. bi çok yeni millet, yeni asker, oynanamayan milletlerle oynama özelliği ve daha bi çok yeni özellik var. çok başarılı bi mod gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar