Narstil Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Valla şöyle oynanabilrligi iyi fazla ingilizce gerektirmeyen age of empires.red alert gibi bir oyun varmı piyasada yeni çıkmış önerebileceginiz !!!![signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yeni çıkmış değil de rise of nations ın expansion ı gelecek yakın zamanda onu önerebilirim, hatta rise of nations ı da bulabilirsen oyna bence age of un civilization kıvamında olanı diyebiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ingilizce gerektirmeyen demiş arkadaş sen ne demişsin.. :) age of mythology'nin de expansion'u çıkmıştı geçen aylarda, ikisini beraber oynayabilirsin. ben şahsen age of nations'dan (ana fikir süper ama o kadar kötü ki bazı formülleri) çok daha fazla beğenmiştim..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 age of mythology yi oynamıştım çok sıkıcı biroyundu bence enson generalsı oynamıştım ondanda sıkıldım[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 generals dan bile sıkıldıysan oyun bulman zor şu an eskiye dönmelisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 warcraft3 ve frozen throne[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Fazla ing. istemeyen gayet başarılı bir oyun olan kohan ve ek görevlerini öneririm.[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 kendin yap emin ol seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 red alertın exp i var yurinin dönüşümüydü neydi :) ama red alert ve aoe tadında pek oyun yok snırım piyasada age of mit. i ben sevmedim fazla şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 dark reign2 oyna sen çok güzeldir[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 red alert süper oyun ya.. videolarını izlemek için hileyle bile oynarım yani...[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 red alet 1 = güzel red alert 2 = vahim sadece yeni 3-4 ünite yaratınca oyun yapmış olmadıklarını öğrense şu firmalar Dune 2 den beri aynı nane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Celtic Kings i dene derim.[signature][hline]askerlerinle fahişelerin yerini değiştir öküzbaş alyon, boynuzlu olduğundan sana fahişe kumandanlığı yaraşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Hm saolun yaw[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeChuck Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 oha red alert 2'nin neresi vahim be!?!?! 2 sene kesintisiz oynandı be oyun.oyunu doğrudüzgün oynamadan bilmeden uydurmayın allahaşkına...[signature][hline]Guybrush Sheepwood(!?)!!!Maybe you've taken Elaine from me, Maybe you beated me on Monkey Combat but...but...I'll come back. Sadece "Le"den bağlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Cengiz Khan diye bir oyun vardı 5-6 sene önce .. Türkçe destekliyordu galiba .. da keser mi seni 5 sene önceki oyun o var[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: LeChuck, 15 Mayıs 2004 21:03 tarihinde demiş ki: oha red alert 2'nin neresi vahim be!?!?! 2 sene kesintisiz oynandı be oyun.oyunu doğrudüzgün oynamadan bilmeden uydurmayın allahaşkına... kaç sene sonra çıktı red alert 1 den üzerine ne ekledi ? bunca sene içersinde westwood neyi geliştirmiş ki senin+sizlerin kesintisiz oynaman hiçbirşeyi değiştirmiyor benim açımdam Ben bir filmin 2 cisi çıktığında 1 csi üzerine birşey eklemesini beklerim. Yenilikler olmalı Aynı seneryo aynı kurgu sağlayıp; farklı oyuncular ( yeni üniteler) almak bir filmi izlenmeye değer kılmaz.[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 herşeyi farklı , senaryo aynı değil aynının devamı oynanış grafikler multiplayer serverlar taktikler herşey yepyeniydi önyargılarından kurtulursan belki bi ara zahmet edip anlatırım sana RA2 nin ne kadar kral bir oyun olduğunu sevgili arkadaşım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 filmleri bile başlı başlına yeter red alert 2 oynamak için. ancak red alert 1'den farklı neler kattı dersen, ikisi benzer olsa da, görünüş itibariyla bile farklı birbirinden. İlki daha çok zevkliydi "benim için"[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 cossacks var age of empiresa benziyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: arcane, 15 Mayıs 2004 22:25 tarihinde demiş ki: herşeyi farklı , senaryo aynı değil aynının devamı oynanış grafikler multiplayer serverlar taktikler herşey yepyeniydi önyargılarından kurtulursan belki bi ara zahmet edip anlatırım sana RA2 nin ne kadar kral bir oyun olduğunu sevgili arkadaşım :)) seneryo film için benzettemeydi oyun için değil tabii farklı olacak o kadar değilde oynanışın ne kadar değiştiği tartışılır yeni ünitelerle yeni 1-2 kombinasyon ki atmosferi kaçmış bence yeni ünitelerin fazla fantastik red alert 1 de daha oturaklıydı en azından ki benle sen otorup yapsak kesin daha güzelini yapardık adamlar kemik kitlelerini kaybetmek için çok benzerini çıkartdı işte[signature][hline]Profesyonel Öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 o cengiz khan turn bazlı dünya haritası üzerinde giçiyosa o oyun baya eski ne zaman geçirmedik o oyunla ilk oynadıgımda ingilitereyi almıştım tek çıkış fransa idi oynıyoz fransa 8 yıllık antlaşma yolladı kuzenlerde kabul et güçlenirsin dediler güçlendik ama saldırmaya 6 yıl daha vardı :) ehe bekle babam dur akşam oldu HALA SÜRÜYO ANTLAŞMA AMA SONRA BAYA BİTİTRMİŞTİK OYUNU[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 starcraft[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 az mi oynadik ra2 tr ladderinda bi ara 2. flm dim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar