fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://liberharbor.altervista.org/pagine/topmodel/alima/bigimages/adriana%20lima001.jpg orc gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bununla evlendiyse beni gayette alir kuma olarak. bende kosa kosa giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 adamın gözlere gülüyorsunuz ama boy pos gayette yerinde bir abimiz. resme bakıp "ıyk" diyen çogu kız yanında görse adamı dibi düşer. tabi biz göbekli/kel/kısa erkekler (no ofens genel tanım :D) olarak çemkiririz roflmao gözlere bak diye. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bırah ya adam çirkinin ötesi işte devede de boy var.Paralı deve işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 deve meve götürdü adrianayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ben niye bu basligi veliefendi diye okudum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 -007- said: Konudan kacacak ama... Ringo lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Zeppelin said: screwy said: artık adrianayı dusunurken bu herifin caktıgını da dusunmek durumunda kalabiliriz.. ben kalmam hayal gucum genis sorun yok.. sorunu olanlar dusunsun.. yavaş ulan. garbıçta da zaten işsiz işsiz karı karı diye dolaşıyon, üstüne bi de jpegler hazırlıyon. noluyo koçum sana? cumartesi falan bi diyar yapalım da alıyım hesabını bi. Kadikoy diyar mi bu? Evlendiyse evlendi. Ben de artik onumdeki maclara bakarim. Degil mi Orcuncugum? Orcun kim ya? (Forumda surekli Orcun'a mesaj atiyorsunuz da.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Orçun benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bence gayet averaj zaten. türk kızlarıyla karşılaştırınca diil tabii de. bi arkadaşımın gösterdiği fotolardan söyleyebileceğim kadarı ile, brezilyada elini sallasan ellisi bundan. giselle filan dururken bunu beğeniyosunuz ya allah sizi bildii gibi yapsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 işte bu sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 boşanıır, yıkılmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu adamdan imza almıştım zamanında, en sevdiğim oyun kuruculardandır. şimdi sıra karısını almakta kihkihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Abi bu topic için bi 15dk güldüm sanırım. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TŞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Yapmicaktın bunu ben adriana... Yazık ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 gelin olmus gidiyorsunnnnnn bana veda ediyorsunnn(etmedi kaltak) sakin aglama diyorsunnn(demedi kaltak) aglamamak elde degil(ama ben yine aglarim senin icin) adrinaaaa pati zirvesi yapalim rakili falan ben getiririm umit beseni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kupakýzý Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 gönül harbi otada konuyormuş bokada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 herifde bisey olsa bari (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/G%C3%BCzelim/ADRIANA%20LIMA%20EVLEND%C4%B0/05.jpg şu resmi görünce ne gülmüştük ps diye. gerçekmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu gördükçe... ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 eed prawler kadıköy diyar =) evlendiği herif basketçiymiş bu arada, bir arkadaşım söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ah adriana ne yaptin? yikildim resmen.. o adam nedir arada sahiden ya? multi milyon dolarlari flm mi var yoksa nedir anlamadim gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ortalama bir NBA oyuncusu. Jaric işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ve evlendi volume 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 değmezmiş, o kaybetti uğrana ban yedik, insan açılmasını bekler evlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar