Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ardeth said: bu kadın hede hödö prensi ile evlenmiyo muydu? transivalnya prensi miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ginaly said: şimdi bu herif bayaa bayaa sevişiyo yani adrianayla? aquila said: catir catir, simit oldu adriana. forum ismi ile zıt mesajlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Penthesilea said: nikah masasina oturdun iste dayanmak cok zormus boyle sevince sana mutluluklar sozum kardese at artik imzayi git bir an once bunu yazmaya geldim. allah bel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ginaly said: şimdi bu herif bayaa bayaa sevişiyo yani adrianayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 şaşı lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Adrianaya mektup Seviyorum ama kimi En tatli birisini Nasil soylesem sana Ilk harflere baksana dizeleriyle baslamak istiyorum sozlerime... yillar once TV de gorup asik olmustum sana hala da asigim ama neden gittin sasi bi adamla evlendin ne gerek vardi be adrianacim ustelik 25 ocak gunu birbirimize o kadar yakindikki ayni ucakda new york a uctuk yanyana bavul bekledik seninki once geldi gittin hemen(ilk o zaman kirildim sana) simdide evlenmissin:( canin saolsun be adriana sen olmasanda hayallerinle yasarim.. ben senin beni sevebilme ihtimalini sevmistim oysaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gank yeme uğruna şey diycem. adriana lima çok çirkin. adam ondan da çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hmm şey gibi.mesela kırmızı bişiye bu kırmızı değil demek gibi birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 resimde çok yassı çıkmış yav zaten. ağzı burnu kaymış gibi. adamın da aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ulan şaşı maşı demekki adriana seviyoki evleniyo :D bize laf etmek düşmez , allah sahibine bağışlamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Hayırlı uğurlu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 abi tek bir mantıklı açıklaması olabilir,yani kızda para var,güzellik var herşeyi var tek bir açıklaması olabilir,anladınız siz onu...başka birşey olamaz yani,olamaz abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 acımız büyük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yıkıldım agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sipeyskeyk said: abi tek bir mantıklı açıklaması olabilir,yani kızda para var,güzellik var herşeyi var tek bir açıklaması olabilir,anladınız siz onu...başka birşey olamaz yani,olamaz abi... kasiktan dize kadar diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Biz de Gemma Atkinson'a bakarız arkadaşım, yemişim Adriana'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 artık adrianayı dusunurken bu herifin caktıgını da dusunmek durumunda kalabiliriz.. ben kalmam hayal gucum genis sorun yok.. sorunu olanlar dusunsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 pekaziz said: Biz de Gemma Atkinson'a bakarız arkadaşım, yemişim Adriana'yı. hakket lan eskiden adriana lima mı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 pekaziz said: Biz de Gemma Atkinson'a bakarız arkadaşım, yemişim Adriana'yı. arapası etkınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 screwy said: artık adrianayı dusunurken bu herifin caktıgını da dusunmek durumunda kalabiliriz.. ben kalmam hayal gucum genis sorun yok.. sorunu olanlar dusunsun.. ne kadar ayıp kelimeler.adriana ile yan yana gelmesin böyle kelimeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kedi uzanamadığı ete bişeyler bişeyler :D sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 screwy said: artık adrianayı dusunurken bu herifin caktıgını da dusunmek durumunda kalabiliriz.. ben kalmam hayal gucum genis sorun yok.. sorunu olanlar dusunsun.. yavaş ulan. garbıçta da zaten işsiz işsiz karı karı diye dolaşıyon, üstüne bi de jpegler hazırlıyon. noluyo koçum sana? cumartesi falan bi diyar yapalım da alıyım hesabını bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar