Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ardeth said: bu kadın hede hödö prensi ile evlenmiyo muydu? transivalnya prensi miydi?
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ginaly said: şimdi bu herif bayaa bayaa sevişiyo yani adrianayla? aquila said: catir catir, simit oldu adriana. forum ismi ile zıt mesajlar bunlar.
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Penthesilea said: nikah masasina oturdun iste dayanmak cok zormus boyle sevince sana mutluluklar sozum kardese at artik imzayi git bir an once bunu yazmaya geldim. allah bel
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ginaly said: şimdi bu herif bayaa bayaa sevişiyo yani adrianayla?
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Adrianaya mektup Seviyorum ama kimi En tatli birisini Nasil soylesem sana Ilk harflere baksana dizeleriyle baslamak istiyorum sozlerime... yillar once TV de gorup asik olmustum sana hala da asigim ama neden gittin sasi bi adamla evlendin ne gerek vardi be adrianacim ustelik 25 ocak gunu birbirimize o kadar yakindikki ayni ucakda new york a uctuk yanyana bavul bekledik seninki once geldi gittin hemen(ilk o zaman kirildim sana) simdide evlenmissin:( canin saolsun be adriana sen olmasanda hayallerinle yasarim.. ben senin beni sevebilme ihtimalini sevmistim oysaki...
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gank yeme uğruna şey diycem. adriana lima çok çirkin. adam ondan da çirkin.
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hmm şey gibi.mesela kırmızı bişiye bu kırmızı değil demek gibi birşey :)
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 resimde çok yassı çıkmış yav zaten. ağzı burnu kaymış gibi. adamın da aynen öyle.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ulan şaşı maşı demekki adriana seviyoki evleniyo :D bize laf etmek düşmez , allah sahibine bağışlamış :D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 abi tek bir mantıklı açıklaması olabilir,yani kızda para var,güzellik var herşeyi var tek bir açıklaması olabilir,anladınız siz onu...başka birşey olamaz yani,olamaz abi...
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sipeyskeyk said: abi tek bir mantıklı açıklaması olabilir,yani kızda para var,güzellik var herşeyi var tek bir açıklaması olabilir,anladınız siz onu...başka birşey olamaz yani,olamaz abi... kasiktan dize kadar diyosun
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Biz de Gemma Atkinson'a bakarız arkadaşım, yemişim Adriana'yı.
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 artık adrianayı dusunurken bu herifin caktıgını da dusunmek durumunda kalabiliriz.. ben kalmam hayal gucum genis sorun yok.. sorunu olanlar dusunsun..
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 pekaziz said: Biz de Gemma Atkinson'a bakarız arkadaşım, yemişim Adriana'yı. hakket lan eskiden adriana lima mı vardı
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 pekaziz said: Biz de Gemma Atkinson'a bakarız arkadaşım, yemişim Adriana'yı. arapası etkınsın.
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 screwy said: artık adrianayı dusunurken bu herifin caktıgını da dusunmek durumunda kalabiliriz.. ben kalmam hayal gucum genis sorun yok.. sorunu olanlar dusunsun.. ne kadar ayıp kelimeler.adriana ile yan yana gelmesin böyle kelimeler
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kedi uzanamadığı ete bişeyler bişeyler :D sdfsdg
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 screwy said: artık adrianayı dusunurken bu herifin caktıgını da dusunmek durumunda kalabiliriz.. ben kalmam hayal gucum genis sorun yok.. sorunu olanlar dusunsun.. yavaş ulan. garbıçta da zaten işsiz işsiz karı karı diye dolaşıyon, üstüne bi de jpegler hazırlıyon. noluyo koçum sana? cumartesi falan bi diyar yapalım da alıyım hesabını bi.
Öne çıkan mesajlar