camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Greeny said: camel said: Ya siz nasıl bu kadar kesin konuşursunuz ya. Ayrıca Grenny sen neden nefret ettiğini biliyormusun Ahmet Kaya'dan. Veya PKK'dan diyelim hadi senin dilinle konuşalım? anlamadım pkk dan niye mi nefret ediyorum yoksa başka birşey mi söylemeye çalıştın? Hani diyosun ya "it, şerefsiz.." falan neden bu nefret? Peki nefret ettiğin şeyi de düşündün mü? bence bu soruyu ilk soruya cevap verdikten sonra sor kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 şöyle bir durum var eklemek lazım. eşinin dediğine göre kürdüz ölene kadar şarkısında "barışı savunan bir Apo’yu özledik" denilmek isteniyor. yine eşinin dediğine göre zaten konserden sonra ahmet kaya bunun açıklamasını yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sir said: ah patinin cahil ve saldırgan gençleri..bu kadar mı uzaklaştınız insanlıktan? ahmet kaya, öne sürüldüğü ve yaygın bi şekilde inanıldığı gibi kürdistan haritasının önünde şarkı falan söylememişti. 1993 yılında yurtdışına bile çıkmamıştı. bu sahte fotoğrafı yayınlayan hürriyet gazetesi, nedense bi türlü mahkemeye teslim edemedi ve sonradan da böyle bi olayın hiç gerçekleşmediğini açıklamak zorunda kaldı. bu, apaçık bir linç girişimiydi. ahmet kaya "kürtçe şarkı söylemek istediği için" bu toplum ve medya tarafından linç edildi ve sürgüne yollandı. ve evet, bu ülkenin sanatçısıdır, bu ülkede doğmuştur, bu ülke üzerinde müzik yapmıştır, bu ülkenin insanları onu dinlemiştir, müziğine ilham veren de, ölümünden önce en çok özlediği şey de üzerinde yaşadığı ve bir parçası olduğu bu topraklardır. çok basit bi gerçek bu yani, neye kastırıyosunuz bilemiyorum. Sir, Video 10dakika.Ahmet Kaya nın Almanya konseri.fotoşop montaj sondaj hepsiyle uğraşmışlar.O kadar gerçek olmuş ki izlemelisin. Apo yu özledik diyor. Bakma sen, Abdullah gül den bahsediyor. /watch?v=Xz3SD-ffBjE yine göremezsen ki sevgili başbakanın youtube a girebiliyor ara bi sor nasıl girildiğini. Giremezsende "Kürdüz Sonuna Kadar" şarkısının sözlerine bakman yeterli olur.edit:youtube a link verilmiyormuş yeni farkettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 camel insanları sinirlendirmek amacıyla yaptığına eminim şu hareketleri, belkide sırf geyik olsun diye yazıyosundur. pkknın ve onun çizgisindeki insanların nesini doğru bulmamızı bekliyorsun cidden tuhafsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Sinirlenicek birşey yok. Yıllarca size "PKK kötüdür" olayını enjekte ettiler. Peki bu adamlar neden kötü diye araştırdınız mı? PKK milliyetçi bir harekettir ayrıca! Kürt milliyetçiliği. Burda savunulan kürt halkıdır. Ve gaza getirilmiş kürt gençlerini kurtarmaktır. Ayrıca kürt değilim. edit: ayrıca kimseyi sinirlendirmek gibi bir amacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 camel said: Greeny said: camel said: Ya siz nasıl bu kadar kesin konuşursunuz ya. Ayrıca Grenny sen neden nefret ettiğini biliyormusun Ahmet Kaya'dan. Veya PKK'dan diyelim hadi senin dilinle konuşalım? anlamadım pkk dan niye mi nefret ediyorum yoksa başka birşey mi söylemeye çalıştın? Hani diyosun ya "it, şerefsiz.." falan neden bu nefret? Peki nefret ettiğin şeyi de düşündün mü? bence bu soruyu ilk soruya cevap verdikten sonra sor kendine.. pkklılar bunu kendileri düşünmüşmü acaba, kendileri bile ne olduklarını bilmeyen ne uğruna ne yaptıklarını bilmeyen beyinleri yıkanmışlardan oluşmuyomu bu örgütün çoğunluğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 valla durum pkk yı anlamaya geldiyse, ben topiği bırakayım size. anlamsızlaştı çünkü iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 elesso said: camel said: Greeny said: camel said: Ya siz nasıl bu kadar kesin konuşursunuz ya. Ayrıca Grenny sen neden nefret ettiğini biliyormusun Ahmet Kaya'dan. Veya PKK'dan diyelim hadi senin dilinle konuşalım? anlamadım pkk dan niye mi nefret ediyorum yoksa başka birşey mi söylemeye çalıştın? Hani diyosun ya "it, şerefsiz.." falan neden bu nefret? Peki nefret ettiğin şeyi de düşündün mü? bence bu soruyu ilk soruya cevap verdikten sonra sor kendine.. pkklılar bunu kendileri düşünmüşmü acaba, kendileri bile ne olduklarını bilmeyen ne uğruna ne yaptıklarını bilmeyen beyinleri yıkanmışlardan oluşmuyomu bu örgütün çoğunluğu? Burda dikkat edilmesi gereken bir konu var. PKK ilk zamanlarında gönüllü katılım aldı. Ama son zamanlarda PKK gerillaları doğudaki köylere giderek gençlere "eğer bize katılmazsan anneni babanı öldürürüz" diye tehdit edip zorla o genci alıyorlar kendi bünyelerine ve zorla silahlı ve ideolojik eğitime sokuyorlar. Ama o insanlar gerçekten haklarını arasaydı bilinçlenseydi tam olarak, kürt milliyetçiliği yapıp insanları öldürmeden de bu hak aramanın olabileceğini bilseydi veya öğretilseydi bunların hiçbiri olmayacaktı. Ama senelerce doğuya üvey evlat gözüyle bakıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Greeny said: valla durum pkk yı anlamaya geldiyse, ben topiği bırakayım size. anlamsızlaştı çünkü iyice Hayır abicim konuyu oraya getiren sizsiniz. Ben orda fikrimi söyledim. Ordan biri benden alıntı yapıp bişiler dedi. Uzadı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 camel said: Sinirlenicek birşey yok. Yıllarca size "PKK kötüdür" olayını enjekte ettiler. Peki bu adamlar neden kötü diye araştırdınız mı? PKK milliyetçi bir harekettir ayrıca! Kürt milliyetçiliği. Burda savunulan kürt halkıdır. Ve gaza getirilmiş kürt gençlerini kurtarmaktır. Ayrıca kürt değilim. edit: ayrıca kimseyi sinirlendirmek gibi bir amacım yok. "Evöt! Törk askörlerö nölör yapıoo doğuda gölünde görün öş yok göç yok adam çıkocok tabö dağoya" hede hödesine hiç girme.Belli ki PKK hakkında bilgin bile yok. PKK ya bir milli mücadele diyebiliyorsan senin ahlakından insanlığından şerefinden haysiyetin ve ailenden şüphe ederim. PKK bir milli mücadele anlayışı olarak kurulmuş olabilir özünde.Fakat Zamanla yapısını tamamı ile silahlandırıp topyekün savaşan bir terör örgütü olmuştur. Resmi açıklamalarıda bu yöndedir.Çoğu ülke tarafından PKK nın terör örgütü olduğu kabul edilmişken sen nasıl olurda kabul edemiyorsun merak ediyorum. Yıllarca bize böyle enjekte edilirken merak ediyorumda sen ne okuyarak ne görerek bu enjektörden kaçabildin ? Doğruları yanlışları nasıl ayırt edebildin açıklar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 camel said: Ve gaza getirilmiş kürt gençlerini kurtarmaktır hahahah pkkyı alkolden kurtulma grubu sanıyon sen heralde:D güzelmiş valla, gençler sırayla ayağa kalkar. bugün 3 bebek, 2 kadın furdum, çoh pişmanım der oturur. diğerleri onu alkışlar, sırtını sıvazlar falan muahaha iyiymiş be camel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 camel said: Sinirlenicek birşey yok. Yıllarca size "PKK kötüdür" olayını enjekte ettiler. Peki bu adamlar neden kötü diye araştırdınız mı? PKK milliyetçi bir harekettir ayrıca! Kürt milliyetçiliği. Burda savunulan kürt halkıdır. Ve gaza getirilmiş kürt gençlerini kurtarmaktır. Ayrıca kürt değilim. edit: ayrıca kimseyi sinirlendirmek gibi bir amacım yok. Bu noktadan sonra adamda viktor'un altbilincinde oluşturduğu piskopat fake tadı almaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 camel said: Sinirlenicek birşey yok. Yıllarca size "PKK kötüdür" olayını enjekte ettiler. Peki bu adamlar neden kötü diye araştırdınız mı? PKK milliyetçi bir harekettir ayrıca! Kürt milliyetçiliği. Burda savunulan kürt halkıdır. Ve gaza getirilmiş kürt gençlerini kurtarmaktır. Ayrıca kürt değilim. edit: ayrıca kimseyi sinirlendirmek gibi bir amacım yok. Saçmalamışsın. PKK ideolojisi bile Amerika'yla ilişkisine göre zıt kutuba bile kayabilen bir terör örgütü. Burda gelip terör örgütünü falan mı savunmaya çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ya ben terör örgütünü ve eylemlerini savunmuyorum Allah Allah. Kürt halkını ve onlara yapılan üvey evlat muamelesine karşıyım ben. Önyargıya karşıyım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bLackcha0s said: camel said: Sinirlenicek birşey yok. Yıllarca size "PKK kötüdür" olayını enjekte ettiler. Peki bu adamlar neden kötü diye araştırdınız mı? PKK milliyetçi bir harekettir ayrıca! Kürt milliyetçiliği. Burda savunulan kürt halkıdır. Ve gaza getirilmiş kürt gençlerini kurtarmaktır. Ayrıca kürt değilim. edit: ayrıca kimseyi sinirlendirmek gibi bir amacım yok. "Evöt! Törk askörlerö nölör yapıoo doğuda gölünde görün öş yok göç yok adam çıkocok tabö dağoya" hede hödesine hiç girme.Belli ki PKK hakkında bilgin bile yok. PKK ya bir milli mücadele diyebiliyorsan senin ahlakından insanlığından şerefinden haysiyetin ve ailenden şüphe ederim. PKK bir milli mücadele anlayışı olarak kurulmuş olabilir özünde.Fakat Zamanla yapısını tamamı ile silahlandırıp topyekün savaşan bir terör örgütü olmuştur. Resmi açıklamalarıda bu yöndedir.Çoğu ülke tarafından PKK nın terör örgütü olduğu kabul edilmişken sen nasıl olurda kabul edemiyorsun merak ediyorum. Yıllarca bize böyle enjekte edilirken merak ediyorumda sen ne okuyarak ne görerek bu enjektörden kaçabildin ? Doğruları yanlışları nasıl ayırt edebildin açıklar mısın? Banada aynı şeyler öğretildi merak etme ama bu bir devlet politikası sadece. Kurtuluş savaşında aynı cephede savaştığımız kürtler neden ders kitaplarda yer almıyor? Ayrıca tamamen yanlıs anlaşıldım bu terör örgütü olayını kapatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Türkiye de laz çerkez boşnak abaza çok farklı bi muamelemi görüyor? Bu ülkede kürdün Türkten çok değeri var.Daha ne üvey evlat muamelesi yapılsın? Adamların kanında yok çalışmak,savaşmak. Önce millet profiline bakmak gerek. Ne bir merhametlik öyküleri var ne liderleri ne de savaşları. Kürt milleti hakkında çok ilginç detaylar var aslında araştırmanızı öneririm. En basitinden Irak ta hak iddia etmek yerine Türk topraklarında hak iddia ediyorlar. Madem üvey evlat muamelesine katlanamıyorlar.Çeksinler gitsinler topyekün savaşa girsinler. Bağımsızlığını isteyen yüzlerce millet var şuan dünyada.Bak abazhya özerk bi toplum bağımsızlığı için topyekün savaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yahu neden yer alsın? Kurtuluş savaşını millet bilinciyle yaptık.Tek millet olarak yaptık.Neden bir zafer ayrı ayrı millete yöneltilsin. Çerkezide lazıda boşnak ı da katıldı kurtuşul savaşına.Onlarda yok tarih kitaplarında. Neden? Türk Milleti olarak Türkiye toprakları için savaştığımızdan olabilir mi ? İstersen tarih kitaplarının girişine el yazısıyla yazalım "Bizi savaşta yalnız bırakmayan çok sevgili kadim dost milletimiz kürtlere ithafen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mohi said: camel said: Ve gaza getirilmiş kürt gençlerini kurtarmaktır hahahah pkkyı alkolden kurtulma grubu sanıyon sen heralde:D lol.. yahu, bu dtp çıkıyor diyor ki işte "kürt milletinin hede hödö iyiliği falan filan" şimdiki hükümet dahil tüm hükümetler falan da aynı şekilde "bölge sorununu çözmek bıdı bıdı.." diyor.. e zaten bizim burnunun ucunu aydınlatamayacak aydınlarımız da pkk'yo böyle görüyor (ya da göremiyorlar.. genelde bişi göremiyorlar çünkü) hiç biri sıkıp da toprak reformu yapıcaz, aşiretlerin anasını ağlatıcaz diyemiyor nasılsa.. nedense herkes kansere karşı aspirin peşinde falan koşmayı yeğliyor.. elini taşın altına sıkıp da sokan bi allahın kulu yok. bi iki sığır çobanı geliyor, bu cahil kalabalığın ikisini dağa güdüyor. ölen "çok onurlu olduğuna inandığı yolda" bok yoluna ölüyor. kız desen kurtarılmışların baya seks kölesi oluyor.. garip adamlar vallahi.. hem gaz veren taraf ol sonra gaza getirileni kurtarmaktan bahset. bi de üzerine fitil takıp patlat bi güzel.. gaz maz kalmadı! suçu da bize atıver hemen. saçmalıktan başka bişi değil.. ahmet kaya'nın mezarının kaldığı yerde kalması mümkün olsa çok daha güzel olur. aslında krematoryum rullaz! kökten temizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yaşamak, tek başına birşey değil, yaşamak,kari koca olarak yaşamak birsey değil, yaşamak,iki kisiyle yaşamak da birsey değil. Yaşamak, onurunla,namusunla,ulusal kimliğinle halkınla yaşamaktır. Onurlu yaşamaktır,serefli yaşamaktır. Biz bedeli ne olursa olsun yaşamımızın hiçbir zerresinde ne Türkiye ne de Türk düşmanlığı yaptık.Ama biz hayatımızın başladığı noktadan bu güne kadar geçen süre içerisinde bağımsız,demokratik bir ülkenin dürüst Kürtleri olarak yaşamak istedik. Artik savas naralarinin yerine baris naralarinin alanlari doldurdugu bu zamanda,çok dogru seyler yapmaya yüz tutmus su anlarimizda sakin olaki akliniza söyle birsey gelmesin. Acaba buralardan uzaklara mi gidiyor? Yok öyle birsey… Barış ve barış yanlısı insanlar onurun ve namusun dimdik silahıdır.O yüzden biz askla,sevdayla,kavgayla büyüdük.Bu yüzden sakin ola ki barisi teslimiyet gibi düsünenler böyle bir gaflete düsmesinler.Biz sevdayi da biliriz,kavgayi da biliriz. gerçekten de böylesi bi vatan hainliğini ne gördüm ne de duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 nedir bu nefret? tanımadıgınız, sadece size ogretilenlar, anlatılanlar ve gösterilenler aracılıyla bildiginiz bi insana karşı nası bu kadar nefret taşıyabiliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bLackcha0s said: Türkiye de laz çerkez boşnak abaza çok farklı bi muamelemi görüyor? Bu ülkede kürdün Türkten çok değeri var.Daha ne üvey evlat muamelesi yapılsın? Adamların kanında yok çalışmak,savaşmak. Önce millet profiline bakmak gerek. Ne bir merhametlik öyküleri var ne liderleri ne de savaşları. Kürt milleti hakkında çok ilginç detaylar var aslında araştırmanızı öneririm. En basitinden Irak ta hak iddia etmek yerine Türk topraklarında hak iddia ediyorlar. Madem üvey evlat muamelesine katlanamıyorlar.Çeksinler gitsinler topyekün savaşa girsinler. Bağımsızlığını isteyen yüzlerce millet var şuan dünyada.Bak abazhya özerk bi toplum bağımsızlığı için topyekün savaşta. Senin de 'soldan' profiline bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Tolerans Toleransı Doğurur Gündem: TRT - 6, Kürt Sorunu, Ahmet Kaya'nın Mezarının Taşınması, Şivan Perver'in Ülkeye Kabulü, DTP'nin Kürtçe Grup Metni Okuması. Son zamanlarda birçok yayın organında bu tip başlıklar çarpıyor gözüme. Ne yazık ki bu tip haberlerin çoğunu üzülerek izliyorum. "Kürt Sorunu" diye bir sorun yaratmak, bölücü PKK örgütüne doğrudan yahut dolaylı olarak destek veren kişilerin nefes almasına müsaade etmek ve seçim uğruna verilen toleranslar... Dün akşam babamın dizine uzanıp televizyonu ve dolayısı ile gündemi takip ediyordum. Kanalların birinde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin Mitingi vardı. Başbakan bu mitingde de diğer mitinglerinde olduğu gibi muhalefet partilerine yüklendi, halkın yüreğini coşturdu ve kendisini televizyona davet eden muhalefet partisi liderlerine "... Mardin'e gel!" dedi. Sonra Bitlis ve Diyarbakır "er meydanı" olarak gösterildi. Ortalıkta birde "Deniz -Baykal- Feneri" dolaşmakta. Bu dava süreci ile ilgili her kafadan bir ses çıktığı gibi kime inanacağımı da bilmiyorum açıkçası. Almanya'dan dosyanın gelmediği söyleniyor, Almanya'dan dosyanın geldiği fakat adli sürecin işlemediği söyleniyor, o gelen dosyanın kırtasiyeden alındığı söyleniyor. Bunların hepsi yalan olsa dahi ortada tek bir gerçek mevcut; Yolsuzluk... Efendim insanlar TRT Şeş'i bir seçim propagandası olarak değerlendirdiler. Bende o kesime katılanlar arasındayım. Şöyle ki bu ülkede farklı dili konuşan sadece Kürt halkı değil. Bir o kadar Lazca konuşan insan da yaşıyor bugün memlekette. Fakat o insanların benim bildiğim kadarıyla dil, toprak, ayrıcalık gibi bir beklentileri olmadı bugüne kadar. Kanalın açılışı yapıldı, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Kürtçe konuştu ve kanalın daha da büyümesi yolunda temennilerde bulundu. Bugün geldiğimiz nokta nedir peki? DTP Başkanı Ahmet Türk Grup Toplantısında Türkçe başladığı konuşmasına Kürtçe devam etti ve TRT - 3 yayını kesmek zorunda kaldı. Gerekçe: Meclis dilinin Türkçe olması. Ahmet Türk grup toplantısından sonra yaptığı açıklamada: "Başbakan'da Kürtçe konuşuyor" dedi. Yani tolerans toleransı doğurdu, doğurmaya da devam edecek. Güneş doğdu, kahvaltı yaptım ve arkadaşlarıma sohbet imkânı buldum. Günlük gazetelere göz gezdireyim dedim. Bir haber gözüme takıldı. "Ahmet Kaya'nın mezarı Türkiye'ye taşınıyor." Aman Allah'ım yerel seçim uğruna bir vatan haininin mezarı Türkiye'ye taşınıyor. Genel seçim olsa bölücü başı serbest kalacak diye geçirdim içimden. Haberin devamında Şivan Perver'i de ülkeye davet ediyormuş Sayın Başbakanımız. Kültür Bakanı'na iki operasyon için talimat verilmiş, Ahmet Kaya'nın mezarının taşınması içinde Eşinden izin alınacakmış. Neden bu hallerdeyiz biz? Kimdir bu Ahmet Kaya? Neden vatan hainidir? DGM Cumhuriyet Savcıları Nuh Mete Yüksel, Talat Şalk ve Hamza Keleş Abdullah Öcalan'ı yaptıkları sorgu sonucu şu cevaplar kayıtlara geçti: "Abdullah Öcalan'a soruldu: Yurt içi ve yurt dışı örgüt faaliyetlerinde sizlere yardım yapan dernek, parti, bilim adamları üniversiteler, sanatçılar ve avukatlar olduğunu biliyoruz sizinle irtibat kuran bu belirttiğiniz kuruluşta kimler vardı açıklar mısınız? Cevap: Bazıları Med TV'nin konserine geldiler. Bu bir destek olarak değerlendirilmektedir. Bunlardan Ferhat Tunç, Ahmet kaya, Şivan Perver, bizim elemanlardır. İbrahim Tatlıses'ten 1990'larda korkutmak suretiyle para almışlar bunu duydum haberim vardı. Aralık ayı Haluk Gerger beni Roma'da evimde ziyaret etti. Gazeteler yazdı da bu görüşmenin içeriğini. Avukat Şerafettin Kaya ve Avukat Serhat Bucak Roma'ya gelerek beni ziyaret ettiler. Ahmet Kaya'nın yakınlığı yok diyemem 1993 yılında Almanya'da ki bir toplantıya katıldığını biliyorum. 22.02.1999 Talat Şalk - DGM Cumhuriyet Savcısı, Nuh Mete YÜKSEL - DGM Cumhuriyet Savcısı, Hamza KELEŞ - DGM Cumhuriyet Savcısı, Abdullah ÖCALAN - Sanık" Daha birçok bilgi ve belge sıralanabilir bu hususta. Ben adının anılmasının yasaklanmasını beklerken insanlar bu ülke uğruna kan dökenlerin kemiklerini sızlatmaktan çekinmiyor. 27 Kasım 1978 yılında Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Kürdistan İşçi Partisi (PKK) adı ile kurulan örgüt resmi olarak 1984 yılından beri Türkiye ile silahlı savaştadır. Bu savaşın maddi ve manevi kayıplarını tekrar belirtmeye gerek olmadığı kanaatindeyim. Böylesine insani vasıflardan uzak bir örgütün bayrağı altında türkü çığıran ve şarkı arasında bu örgütün aciz liderini "Vallahi Apo'yu özledik" nidalarıyla belirten, arabamı şerefsizlerin ülkesinde bıraktım demeçlerinin sahibi bir insanın mezarının Türkiye'ye taşıması talebine bu ülkenin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı sırasında ülkeye ihanet edenler için kullandığı bir cümleyle cevap veriyorum; "Şerefsizdir, vatansızdır, ölüsü dirisi bu ülke sınırları içerisine giremez." M. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 oy için her türlü şebekliği yapıyorlar, dün tükürdükleri adamın suratını bugün yalarlarsa şaşırmam bile. az kaldı bir grup insanın oyunu almak apo'nun bile elini öpecekler sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 sir said: Yaşamak, tek başına birşey değil, yaşamak,kari koca olarak yaşamak birsey değil, yaşamak,iki kisiyle yaşamak da birsey değil. Yaşamak, onurunla,namusunla,ulusal kimliğinle halkınla yaşamaktır. Onurlu yaşamaktır,serefli yaşamaktır. Biz bedeli ne olursa olsun yaşamımızın hiçbir zerresinde ne Türkiye ne de Türk düşmanlığı yaptık.Ama biz hayatımızın başladığı noktadan bu güne kadar geçen süre içerisinde bağımsız,demokratik bir ülkenin dürüst Kürtleri olarak yaşamak istedik. Artik savas naralarinin yerine baris naralarinin alanlari doldurdugu bu zamanda,çok dogru seyler yapmaya yüz tutmus su anlarimizda sakin olaki akliniza söyle birsey gelmesin. Acaba buralardan uzaklara mi gidiyor? Yok öyle birsey… Barış ve barış yanlısı insanlar onurun ve namusun dimdik silahıdır.O yüzden biz askla,sevdayla,kavgayla büyüdük.Bu yüzden sakin ola ki barisi teslimiyet gibi düsünenler böyle bir gaflete düsmesinler.Biz sevdayi da biliriz,kavgayi da biliriz. gerçekten de böylesi bi vatan hainliğini ne gördüm ne de duydum. neden işine gelen kısımları koydun. Ya sizden adam olsun biz eşşek kalalım razıyız. Sizle yükselicekse bu ülke varsın olsun malezya olalım iran olalım.Allah topunuzun belasını versin. Yazık günah gerçekten acıyorum.Askerlik yapıcaz sizin gibiler için mi nöbet tutucağız.Bu kadar mı değersiziz. Apoyu özledik diyen adamı bu kadar mı canı gönülden savunuyoruz? Atatürk ü laikliği bu kadar savunmadınız. Paranın iti olmuşsunuz. Bu karakterde bu zihniyette bu genişlikte kuracağınız aileye yaşatacağınız soya kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ahmet Kaya'yı Kürt milliyetçiliğine iten sebepleri de tartışmak lazım.Ona o ödül töreninde yapılanları da tartışmak lazım.Kürt milliyetçiliğini ve oluşturduğu terörizmi lanetleyelim,ama Türk milliyetçiliğini ve onun oluşturduğu terörizmi de lanetleyelim.Var mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar